Jump to content
 

Sign in to follow this  
Vesper07

Eroare senzor ax cu came

Recommended Posts

Salutare.

Am un Aveo 1.4 2007. Am martorul check engine aprins, eroare fiind la senzorul ax cu came. Am schimbat senzorul, dar nu s a stins. Am fost si la un electrician, senzorul este ok. Mi s a spus ca probabil sa fie de la calculatorul masinii, Ecu. Ma puteti ajuta cu o parere? Ma gandesc s o duc la Radacini Vitan, poate ei ii dau de cap.

Multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai cere o parere inainte sa dai vina pe ECU. Un electrician priceput e Mara de la Bosch service-ul (https://www.revizieautoservice.ro/) de pe sos MOrarilor, vezi sa fie pe tura daca te programezi la ei.

Aia de la Radacini Vitan erau f OK pe diagnoza, cel putin acum vreo 5 ani cand am fost. Era un nene pe la 50 ani care stia f bine ce face, a aflat si a rezolvat imediat becul de airbag ramas aprins.

Mergi si tu unde ti se pare mai OK. La Bosch la mecanica baietii mi se pare ca nu mai au chef si spor, insa la electrica am auzit numai de bine. La Vitan nu am mai fost demult.

Bafta!

Apropo: Eroarea de senzor ax cu came nu inseamna neaparat ca e senzorul cu probleme, poate fi chiar defazorul de la axa cu came... ce cod de eroare aveai?

Edited by ches

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut.Codul este P0340-camshaft position. I-am schimbat astazi senzorul de ax cu came+senzorul de impulsuri. Sa vedem daca se mai aprinde check engine. Daca se aprinde iar , mi s-a spus ca fie este calculatorul masinii sau exista posibilitatea sa fie de la distributie, sa dea semnal fals catre senzor, sa nu fie aliniata cum trebuie. I-am schimbat distributia in aprilie, dar eroarea imi apare de curand.

Multumesc si scuze pentru raspunsul intarziat.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...