Jump to content
 

Recommended Posts

😇 Bună ziua nu știu dacă e ok unde am scris dar ma interesează cu ce tester puteți vedea parametri la o captiva  2.0 diesel din 2007  ca pe delphi nu poți sa vezi mare lucru... O diagnoza de hobi nu de reprezenta 

Mulțumesc anticipat 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chevrolet Captiva prima generatie (2007-2011) ca si Chevrolet Epica si Chevrolet Lacetti au acelasi motor si folosesc sistem de injectie Bosch, deci toata partea de engine management e facuta de Bosch. Din pacate cu un scaner OBD2 simplu sau cu unul specializat pe altceva in afara de Bosch nu poti vedea mare lucru. Eu personal cand am avut nevoie mergeam cu Epica la reprezentanta si imi faceau diagnoza cu scanerul SCAN-100, cel oficial Chevy/Daewoo. S-ar putea sa mearge si scanerele profesionale de la Bosch, insa nu sunt sigur si oricum si alea costa cat un scaner original.

Scanerul de la Delphi merge bine pe Captiva a doua generatie (>2011) care are sistem de injectie Delphi (mai sensibil la motorina proasta).

Deci sfatul meu este sa mergi la reprezentanta pentru diagnoza, sa notezi toate erorile/ valorile care te intereseaza sau care sunt out of spec.

Edited by ches

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc pentru raspuns am folosit intre timp o interfata opcom si ma lasa sa vad destul de multe si poti chiar si cu delphi dar sa pui antara nu captiva !

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...