Jump to content

Recommended Posts

Unde este amplasata sonda de apa. Am urmatoarea problema, imi fierbe apa in motor, desi temperatura pe indicatorul din bord este sub linia de jumatate, mentionez ca acul urca dar nu trece de jumatate, desi dupa 10-20 de min de utilizare daca ridic capota si desfac capacul la vasul de expansiune imi aruca aproape tot lichidul afara. Am verifica sa nu fie ulei in lichid ca sa elimin posibilitatea stricarii garniturii de chiuloasa, am schimbat termostatul, si face la fel. Unul din ventilatoarele mai nu porneste, cel din stanga cum este privita masina din fata, cel dreapta merge, si cand pornesc ac, si aleatoriu..mi s-a zis sa schimb sonda aia ca si de acolo poate fi, dar nu stiu unde este ca pozitie, poate ma puteti ajuta. Multumesc

dre

Share this post


Link to post

Sonda este pozitionata pe chiuloasa si mai mult ca sigur sa fie sub galeria de admisie. Ai grija ca sunt doua sonde pe acolo . In link gasesti catalogul de piese. Este pozitia 21 in foaia cu chiuloasa . Catalogul complet il gasesti pe pagina web a celor de la autoradacini (www.pieseautoradacini.ro)

http://comenzi.radacini.ro/CATALOAGE/Catalog%20NUBIRA%201/index_NUBIRA1.htm

Share this post


Link to post

Ideal ar fi sa schimbi cele doua sonde. Nu sunt scumpe. Complicat e sa ajungi la ele. Eu ultima data am ajuns in zona aia cand am schimbat distributia.

Daca merge doar 1 electroventilator inseamna ca celalalt e ars si trebuie inlocuit. Ori merg amandoua ori niciunul.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...