Jump to content
Sign in to follow this  
laurentziu83

Vor Sa-mi Ia Matizoiul

Recommended Posts

Lau.

Eu ziceam de masina donmisoarei care te-a cerut :X .La masina ei ma refeream cand am scris mai sus. :redface: :X

Share this post


Link to post

toata lumea se prinde, numa' reclamantu' nu !! :mrgreen:

Share this post


Link to post

Pe mine ma =)) ca reclama ca nu i s-a raspuns serios... =))

 

PS: incep sa ma prind de ce nu are prietene de atata timp... ;) apropos, vezi ca dr/stg nu se pune...

Share this post


Link to post

E un UpGrade, care suna tentant. Daca totusi nu te coafeaza, peste citeva luni donsoara va mai prinde din ale sofatului si puteti sa faceti schimb. Trebuei sa te bucure nu sa te intristeze! Daca il vei considera un Upgrade atunci ai de citigat., daca nu , abia atunci o sa aprecizezi matizoiul mai bine > :)

Share this post


Link to post

:D alexe, te maninca de un 10% in plus? :-? ...lasa omul in pace, poate e mai timid, poate ii trebuie timp sa accepte realitatea =))

Share this post


Link to post

Dom director lasati lumea sa se desfasoare...Ca in josul pozei scrie ceva de genul ,,apropae Clio''deci... > :) ... [-X .Stim noi de partea cui esti > :)

Share this post


Link to post
E un UpGrade, care suna tentant. Daca totusi nu te coafeaza, peste citeva luni donsoara va mai prinde din ale sofatului si puteti sa faceti schimb. Trebuei sa te bucure nu sa te intristeze! Daca il vei considera un Upgrade atunci ai de citigat., daca nu ,  abia atunci o sa aprecizezi matizoiul mai bine  > :)

Da, suna tentant, dar ce fac cu consumul, care nu-i tentant deloc si, mai ales pentru mine, care merg de cele mai multe ori singur sau cu cate o persoana, iar cand am de carat (atunci cand plec vara acasa) ma incadrez foarte bine la spatiu cu matizul (ca pot sa-mi trimit f. bine prietenii cu trenul, care-i problema?). viteza mai mult de 110 mediu nu-i dau, ca pe DN-uri nu am unde. deci pentru mine sunt niste bani de benzina aruncati pur si simplu ca sa car kilogramele in plus ale masinii si 24 de cp in plus care mie nu-mi trebuie acum si o sa sforaie sub capota. Daca mergeam tot timpul pe drumuri europene mai ziceam, dar asa.. Mi s-ar fi potrivit mai degraba cand terminam facultatea, ma angajam si alta era situatia.

Stii cum e la mine? Sa dau un exemplu: eu nu mi-as cumpara un athlon xp cu enspe mii de ghz dar in rest sa am sunet onboard si hard de 40. mai degraba mi-as lua ceva de putere mica (nu sunt gamer de felul meu) dar full featured cu tot ce am nevoie. eu poate aveam chef sa-mi tunez putin masinutza, dar nu cu aripioare de rechin sau alte cucuri, ci jante mai ca-lumea, cauciucuri etc etc. pe mine nu ma intereseaza o masina mai scumpa dar mai cheala ci de banii aia ma distram si eu putin. fata de altii eu chiar nu am facut absolut nimic la masinuta (excluzand capacele de buclier), si asta din motive de bani. Mie-mi place sa surubaresc intr-adevar; de-abia invatasem si eu masinuta asta ca trebuie sa ma uit la altceva care are sigilii la suruburi. si care evident nu-mi place la motorizare.

Sunt student la Finante Banci si pur si simplu, avand banii numarati tot timpul, m-am invatat sa gandesc asa si asa mi se pare mie ca este mai bine.

Daca don'soara va prinde in ale sofatului pe matizul meu facand zi de zi naveta Galati-Braila si tot zi de zi pe drumurile pietruite de pe la depozite si apoi sa fac schimb... :scarpin: nu suna bine deloc.

@Shenck: n-are ce sa ma bucure in ziua de azi, cand din salariul mediu pe economie iti permiti maxim 200 litri de benzina. Nu-i cam putin totusi, tinand cont ca prin anii 60 iti permiteai vreo 1500? Iar eu nici salariul ala nu-l am, totusi. Nu mai e ca pre vremuri, cand conta doar sa ai masina, ca dupa aceea consumul nu mai conta (ma rog, pana sa vina nea Nicu si sa bage la cota).

Asa ca eu nu inteleg totusi atitudinea asta ca ia-o si basta, de parca eu as avea acu o rabla la dispozitie si mai mult sta decat merge. Eu nu vreau masina la care sa stau sa sterg praful dimineata, sa-i dau cu crema rotile etc etc si in rest sa ma uit la ea si sa merg numa duminica; eu vreau sa MERG cu ea, nu conteaza ce marca e si cum arata. :lavolan:

Share this post


Link to post
Daca don'soara va prinde in ale sofatului

 

laurentziu mama, don'shoara de mine sofeaza, dupa socotelile mele, de cand tu abia invatzai alfabetu' :lavolan: :banana:

Edited by ileana

Share this post


Link to post

Stai linistita, eu ziceam de cea care imi va lua matizul pe mana, desi s-a inteles altceva.

Share this post


Link to post

Eu chiar nu inteleg de ce l-ati luat pe baiat la rost in halul asta! Omu' a zis ca ai lui parinti/unchi (nu am inteles pana la urma) au cheltuit niste bani care puteau fi directionati in alte parti, care poate erau prioritare. Eu il inteleg f. bine. Din diferenta de bani mergea de rupea pamantul. Vorba lui, de ce sa stea sa se uite la ea (a se citi "a merge mai putin") cand poti sa bagi benzina de acei bani, diferenta. Mai ales ca se vede ca are spirit econom.

E adevarat ca nu tre' sa cauti calul facut cadou la dinti, dar totusi. Daca nu implicau si niste costuri mai mari din partea lui, ziceam.

Eu zic ca prea v-ati luat toti de el. Si Ileana cu replicile astea gen "cand caonduceam eu, tu aveai biberonul in gura"....So what? Esti prea agresiva.

Share this post


Link to post
Esti prea agresiva.

 

...si tot degeaba...

Share this post


Link to post

Perfect de acord cu Steffyx.

1. Rupe-le capul, Laurentiu. Cum indraznescu sa arunce cu banii, asa, in tine??!!

2. Ileana, ia distonocalm.

3. Eu ma duc sa ma impusc.

Share this post


Link to post

Nu te impusca Satori, avem nevoie de tine...Cine ne mai face poze la intalniri > :) , cine mai vine cu Kalos-ul si ne face pe noi sa salivam :D .Esti tanar, inca mai ai muuult de trait, poate iti materializezi si visul cu Leganza > :) ...

Share this post


Link to post

@laur: Uite situatie: prieten foarte bun, baiat 100%, destept cat cuprinde, lepra grupa mare. Mama si tatal (organici, despartiti, cu posibilitati fiecare) se intalnesc. "Ce facem cu flacaul asta al nostr?"

Tatal ii cumpara apartament, dar il lasa COMPLET GOL. (desi era un mizilic pt el sa il mobileze - i-au echipat totusi bucataria)

Mama ii cumpara masina (SupeRNova nou nouta, full), dar nu-i mai da nici un ban.

Dupa care il dau afara din casa parainteasca (a mamei) si-l trimit sa locuiasca singurel la casa lui.

 

Si sa vezi ce muncea flacaul grupa mare alaturi de mine!

Primul salariu, primul articol pe lista (l-am carat amandoi ca n-am avut bani si pt transport) a fost o saltea relaxa dubla luata din Metro. Iti inchipui doi programatori incepatori in 1999 carand o saltea prin oras cu RATBul! Dar a doua zi a venit cu un zambet larg la birou: schimbasera masa de bucatarie cu salteaua pusa direct pe parchet! :banana:

 

CAN YOU TAKE A HINT?

 

Consumului nu ai ce-i face! Ala e si te vei obisnui cu el. (si asta tzi-o spune cineva cu motor DOHC in 16v - nu vrei sa vezi consumuri! )

3mil/luna nu e nimic, dar e mai mult decat deloc.

Mie tata (mai imbatranit in conceptii) imi spunea ca facultatea o faci o singura data, job-uri o sa ai timp sa gasesti! ERONAT. Gaseste-ti un job, invata, apoi poti sa iti intretii masina oricare ar fi ea. Independenta se castiga greu, se intretine la fel de greu, dar MERITA. O sa vina ziua cand o sa simti ca discutiile cu parinti sunt doar "orientative" ...

 

PS: seccond hint: vama veche, b52, vodka straight... si iti gasesti prietena... trust me!

Share this post


Link to post
Perfect de acord cu Steffyx.

1. Rupe-le capul, Laurentiu. Cum indraznescu sa arunce cu banii, asa, in tine??!!

Pai tocmai, ca cu bani NU arunca, imi trantesc cheile , predau cheile, talonul meu, masina care consuma putin etc si-mi dau vaca.(asa spunem noi la un Passat din firma care haleste 10%mediu) mai degraba imi tranteau banii din diferenta, ca stiam eu ce sa fac cu ei :thumbl:

Si nu va mai luati de Iuzar, ca la el mai scrie si un mic dCi :mda: , la mine n-o sa scrie. :spumelagura: eu asta voiam, nu pe benzina atata voiam eu din schimbul asta, macar sa nu ies in pierdere. Asa...

si n-am nevoie de prietena acum, nici sa ma duc la vama veche, mai bine ma duc in Codrescu la caminele de fete cu o conserva de pate si o paine si nu mai dau banii pe tren pana la vama veche si in B52 pe vodka straight, cand pot sa ma duc la tanti steluta la alimentara. La cate fete fac foamea pe acolo...

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post
UNDE-I CONSUMUL LA FEL CA MATIZUL, OMULE, CA IO VAD VREO 2-3 LITRI IN PLUS LA SUTA DE KM?

Matizul imi ia 6.7% in oras, asta ia 9.7%. E o diferenta enorma pentru mine. :o

NU E PE MOTORINA CA SA CONSUME MAI PUTIN, ASTA-I BAIUL.

pe mine ma intereseaza sa conduc, nu sa o vad ce frumoasa sta in parcare.

 

o avea consumul mai mare...dar merita 90 mii in plus la 100 km :thumbl: nici nu se poate compara clio cu matiz :) daca ai si aer conditionat e super :X (da tot kalos imi place mai mult :banana: )

Share this post


Link to post
mai bine ma duc in Codrescu la caminele de fete cu o conserva de pate si o paine

Ba, ia vezi ca acolo sta sor-mea :-W

 

 

:rolleyes:

Share this post


Link to post

Laurentiu nene , vad ca esti suparat rau de tot ... :D .

 

Mai bine le spui ca il iei numai daca'ti pun si GPL pe Clio ... iesi mai bine cu banii de combustibil . ;) Cind mai treci pe'acasa da un semn sa pregatim strategia ... > :) ...poate'ti iau Clio rosu ca te'ai aranjat . :dizzy:

 

 

FOR ALL : :spumelagura:

 

CE'I CU PANARAMA ASTA ??? :D

Share this post


Link to post
o avea consumul mai mare...dar merita 90 mii in plus la 100 km :thumbl:  

Au fost destule situatii cand am plecat spre casa cu 150k lei in buzunar dupa ce am alimentat. Am plecat si cu 5 mii odata, nu va mint. Nu zic nu ca nu-i superior la tinuta de drum, n-am contestat deloc calitatile masinii (nici nu m-am suit niciodata intr-una), spun doar ca nu-i potrivita pentru mine... :-W

@Steffyx: zi-mi si in ce camin, ca sa-l ocolesc si sa n-am belele :D

@iso: ma gandeam si la asta, dar era mai simplu cum ziceam. Rosu nu vreau. Nu da bine maro cu rosu, ca-s culori complementare. :dizzy: Tot albastra (otoman cica :dizzy: ) o sa fie, dar mai sugativa  <img src= S">

Sunt acasa, plec luni inapoi la Iasi, da cu Matizu' :banana:

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post

acu sper sa nu ma insel dar clio asta are si computer de bord..?

daca da, are si consum instant si restul?

...

baiete daca are, trebuie sa-ti schimbi stilul de mers cu masina, adica sa testezi in prima luna cum poti scoate un consum minim, si asa sa mergi, ca vad ca alta solutie nu este...

crede-ma ca eu si acum mai pun benzina de 50-100.000 lei ... si sant pe salar' .. si n-am copii sa le planga gura de foame... si am tico..

l-as da totusi pt un clio dotat bine, cu toate ca mi'sar rupe inima, ca tare e bun si merge fara probleme

Share this post


Link to post
baiete daca are, trebuie sa-ti schimbi stilul de mers cu masina, adica sa testezi in prima luna cum poti scoate un consum minim, si asa sa mergi, ca vad ca alta solutie nu este...

crede-ma ca eu si acum mai pun benzina de 50-100.000 lei

la Clio daca e sa pui benzina de 50k lei mai mult renteaza sa te duci pe jos cu sticla in mana pana la benzinarie, ca altfel n-are rost. serios.

oricum eu la Matiz scoteam un consum de cam 6.8%, fata de 7.5% cat era in carte. la stilul de condus nu prea mai am ce sa fac in cazul asta. Consumul e ala pe care il obtii la mersul normal, nu se merita sa mergi cu 50 cu a 5-a sau sa scoti masina din viteza la vale.

Share this post


Link to post
acu sper sa nu ma insel dar clio asta are si computer de bord..?

daca da, are si consum instant si restul?

N-are!

 

...mai bine ma duc in Codrescu la caminele de fete cu o conserva de pate si o paine ...

Asa-mi place, ca stii sa-ti traiesti viatza... :thumbl: Cool frateee! Auzi la el, pate... =))

Share this post


Link to post

daca tot nu iti convine ... du-te acasa poarta o discutie cu ai tai si expunele punctu tau de vedere spune-le ca ratia de bani nu iti permite sa bagi 3 litrii in plus la 100 km si ca nici nu vrei sa ai constiinta incarcata si ca mai bine ii dau acel clio acelei angajate si ai rezolvat problema...

 

sub alt aspect daca ai tai au passat si vor sa iti dea clio nu inteleg cum te plangi de bani de benzinaeu ce s amai zic cand papa dacia 14 (defapt papa ca am dat-o)

 

in fine daca nu o scoti cu ei la capat... filmeaza si tu niste cerculete cu matizu niste liniute bate-ti joc de el trimite caseta parintilor si sa vezi cum nu mai pupi masina noua =))

Edited by steph

Share this post


Link to post

iti vor trimite la schimb o bicicleta sa nu te mai plangi de consum si sa nu mai "omori" masina cu cerculete :D

Share this post


Link to post
sub alt aspect daca ai tai au passat si vor sa iti dea clio nu inteleg cum te plangi de bani de benzina

Pentru ca eu sunt la banii LOR, nu ai mei. Ei au muncit ca sa-i aiba, eu n-am prea avut ocazia, in Iasi cam stau degeaba. Daca m-a enervat ceva vreodata cel mai mult atunci a fost sa mi se spuna ca sunt de bani gata, etc etc. Si sunt unele postari de aici care chiar nu mi-au convenit. Multi colegi chiar nu stiu ce sunt eu de fapt. Nu ma deranjeaza ca azi sa cobor din Passat si sa ridic mana sus cu telecomanda ca sa armez in sictir alarma iar maine sa stau la WC la coada in camin, sa urlu p-acolo si sa le zic "mai lasati bre l... pe alta data ca nu ma mai pot tine" si sa-mi ridic tichetele de reducere la CFR sau sa fac blatul pe autobuz. Asta-s eu, pur si simplu.

Eu acum nu vreau sa-mi gasesc de lucru ca sa bag banii in benzina si sa-mi neglijez facultatea, mai ales cand mai am doar un an si ceva de stat prin Iasi. Am lucrat intr-adevar semestrul trecut dar cu pretul neglijarii facultatii. Pana la urma nu traiesc ca sa hranesc masina, traiesc pentru mine, nu?

S-ar parea ca n-am alte alternative, trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca voi merge mai putin si ca voi indura mai mult batjocura din mijloacele de transport in comun de tot rht-ul din Iasi. Ce voi avea oare de castigat? :rolleyes:

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...