Jump to content
 

Sign in to follow this  
Breath

Spalatorie Auto

Recommended Posts

Salutare tuturor!

 

Sunt ceva spalatorii in galati, dar in foarte putine merita sa-ti "bagi" masina. Eu merg des pe Cosbuc intersectie cu Bucovinei. Cei de acolo sunt cat de cat ok, dar totalul interior+exterior depaseste suma de 25 de ron. Pe cand in Bucuresti ma ajunge undeva la 23 de ron cu tot cu spaga si facuta chiar foarte bine si cauciucurile date. Cum stau in Galati, iar in Bucuresti ajung doar in vizita chiar sunt curios unde va spalati voi masinile. Locurile preferate sau cum se spune: Bun si ieftin! Si mai sunt curios daca in Galati exista spalatorie automata, ca eu sincer nu am vazut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu spal masina personala si inclusiv cele 7 masini de la firma la CRISTAL pe Cosbuc, sunt ieftini, fac treaba buna si sunt cam singurii din Galati care fac contracte si cu firme cu plata OP la 30 de zile. Nu am spalat in alta parte desi am auzit lucruri bunicele si despre Berin sau spalatoria de la Autouniversal din port-reprezentanta Hyundai.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ieri am zis ca daca tot plec azi intr-un scurt weekend sa trec totusi si pe la o spalatorie sa arate si masinuta bine. Cum ma grabeam sa ajung in Braila la facultate, am zis sa nu ma mai duc la spalatoria de pe Cosbuc unde eu mergeam tot timpul asa ca am gasit una pe drum, undeva pe centura la sensul giratoriu spre focsani, este chiar langa benzinarie. Am bagat repede masina pe rampa de spalat si le-am lasat pe fete sa-si faca treaba. Dupa circa 30 minute de strambaturi din partea "spalatoreselor" am auzit un strigat: GATA! Ma prezint la plata si cost total interior-exterior 25 de lei + 2 lei de spaga. Cand m-am urcat in masina am realizat ca masina a fost spalata exact in sictir! Bordul era tot plin de praf, au dat cu aspiratorul de parca era pe suflat nu pe tras si tot tacamul de mitocanie... Nu am zis nimic, am tras masina in parcare si mi-am scos carpele din dotare si m-am apucat sa o sterg singur. Ca sfat, evitati sa mergeti la aceasta spalatorie... Sictir total!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ma prezint la plata si cost total interior-exterior 25 de lei + 2 lei de spaga. Cand m-am urcat in masina am realizat ca masina a fost spalata exact in sictir!

1. Daca tot dai spaga, da inainte, nu dupa. Si lasa si tu un 5 lei acolo si baga textul "sa o faci bine-bine ca ma bate nevasta daca ma intorc cu ea murdara".. ;)

2. Trebuia sa zici ceva nu sa taci malc. Tacutul si inghitul nu rezolva nimic si este boala poporului astuia, care are si un fel de mancare cu numele asta. De obicei pe la toate spalatoriile e si un sef care se da patron. Te duceai la el si ii spuneai calm ca esti nemultumit de servicii si ca il rogi sa se remedieze problema.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...