Jump to content
Sign in to follow this  
marckcos

CIELO-asigurare CASCO

Recommended Posts

Oameni buni...camcat costa o asigurare CASCO pt CIELO '95...si/sau de cate feluri este o asigurare CASCO...(scuze pt exprimare :oops: ).

Share this post


Link to post

pe un cielo din 96 ma costa la Asirom cam 600 mii per luna. Dar ti-as recomanda Allianz pt ca platesc destul de repede orice dauna. Du-te si vezi la cat iti evalueza masina, sa nu iti bage fransiza si pune si casetof ev jenti sau ce mai ai pretios pe masina si pune si clauza in contract ca si alte persoane care conduc masina beneficiaza de asig CASCO;

Share this post


Link to post

Marckos prima de asigurare este procent din valoarea masinii,intre 4.5 si 6.5% .Valoarea este stabilita in principiu de anul de fabricatie(adica daca noua costa atat veche de x ani ea valoareaza c-am atat).Procentul depinde de societate si de ce iti ofera,pt ca de obicei daca ai procent mai mic,o sa te trezesti ca in caz de ceva ba nu iti iei toti banii,ba au decontare directa cu nustiuce service nasparlii,fransiza,etc.Fa un tur si vezi unde iti convine mai mult.Eu personal as recomanda Allianz(auzit numai de bine dar scumpi),Omniasig(experienta proprie ok),Asirom(ordinea este aleatorie).

Share this post


Link to post

Allianz nu face asigurare CASCO pentru masini mai vechi de 10 ani , poti face asigurare le ei numai pe urmatorii doi ani dupa care indiferent de faptul ca nu ai avut accidente usa se inchide in nas , nu se incurca ei cu vechituri.

Un Cielo ca al tau se sigura la Allianz la valoarea de 4000 euro si prima este de 285 euro pe an ( banii pe loc sau in 4 rate ) .

Share this post


Link to post

Pentru STD nou cât costă Casco?

Share this post


Link to post

valoarea * prima de asigurare.

 

la mine prima de asiugurare e 5%!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...