Jump to content

Belbody

Membru
  • Content Count

    147
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Belbody

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/29/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Brno
  • Interests
    Motociclismul.
  • Din
    Brno
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2000
  • Nr. Inmatr.
    5B0 - 4015

Recent Profile Visitors

1863 profile views
  1. Belbody

    Groapa Ucide

    Cu tot respectul va anunt aici campania initiata de DAC MOTORS cu privire la gropile din asfalt. GROAPA UCIDE Azi, 26 Martie 2010, ora 2:00AM, a inceput o campanie de constientizare a pericolului reprezentat de gropile din asfalt. Campania consta in desenarea langa fiecare groapa a profilului unei persoane intinse pe asfalt, similar celor dintr-un accident mortal. Au fost deja marcate in acest mod aproximativ 70 de gropi serioase din toate sectoarele Bucurestiului folosindu-se un spray cu vopsea nepermanenta. Campania nu are in vedere victimele deja facute de gropile din asfalt dar trage un semnal de alarma despre urmarile tragice ce pot fi cauzate de acestea. Campania nu este a motociclistilor pentru motociclisti, se adreseaza tuturor participantilor la trafic afectati de gropi si de catre carosabilul degradat. Gropile existau, noi am marcat posibilitatea producerii de viitoare victime. Daca in alt mod nu putem influenta autoritatile sa schimbe aceasta situatie, macar putem sa economisim banii de creta cheltuiti in ?favoarea? participantilor traficului rutier la marcarea accidententelor si, in acest mod, poate vor ramane mai multi bani pentru intretinerea strazilor. Campania este simpla, non-agresiva, dar cu un impact puternic. Alatura-te oriunde ai fi in tara si ia cu tine cand pleci de-acasa o creta sau o creta cerata, ori o vopsea nepermanenta si ?daruieste? fiecarei gropi din orasul tau conturul potentialei victimei pe care o asteapta. Astfel, cei ce sunt in masura vor sesiza numarul impresionat al locurilor unde asfaltul este degradat si vor dispune repararea gropilor cauzatoare de victime!!! Este important sa folositi momente ale zilei/noptii astfel incat sa nu deranjati traficul. Deasemeni, folositi creta sau vopsea nepermanenta ca sa nu existe explicatii si dialoguri inutile cu politia. Gropila este un altfel de shotron. Cineva, mai devreme sau mai tarziu va arunca piatra in el si va sari! Folositi-l pe Gropila si semnalati locurile de pe carosabil din toata tara ce pot contribui la aparitia victimelor viitoare, poate asa vor fi mai putine. Cu respect, DAC MOTORS http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=500058
  2. Excursie pentru recuperarea mamei din Italia la munca... (de jos). Pentru ca locatia din Italia era Lecce si noi in Cehia, am decis sa facem excursia mai picanta si sa o luam pe coasta estica a Adriaticii si sa trecem cu feribotul in Italia. Intoarcerea a avut loc prin Italia. Din toate locatiile, greu de ales ce e mai frumos, totul te impresioneaza intr-un mod diferit. Oricum Albania e o caricatura de tara, e frumoasa e picanta. Nu exista reguli de circulatie, sosele cand bune cand foarte rele, in orase e asfaltat doar in centru. politia e peste tot dar cred ca doar de forma, se merge ca la nebuni...dar frumos... mancarea super, chestii orientale amestecate cu europene, limba o turca amestecata cu slava...totul extrem de ieftin... lumea prietenoasa. (engleza, italiana) In Italia nu am facut poze pentru ca am parcurs-o numai pe autostrada cu exceptia bucatii Rimini - Venezia... parcursa noaptea. Fotografii aici: http://picasaweb.google.com/otommaniac/Adr...feat=directlink
  3. poti incerca si un WD40 din abundenta sau un sprai degripant. Dar cum zicea colegul, cu socuri e cel mai bine... Ce ma enerveaza ghiolbanii care strang bujiile pana le ies ochii!!!
  4. DA, e bun, multumesc mult. Cam general, dar e bun...
  5. Locuiesc in cehia, vecinii mei sunt cehi, am cartea in ceha. daca stateam in ro faceam rost de carte imediat. iti dai seama ca am incercat, am scris si la Mazda si nu au raspuns. Am descarcat vreo 4 manuale fake de pe net. Multumesc de ajutor. Poate poti rezolva ceva.
  6. Pai de ce nu... daca vine la tine cineva si te roaga sa-i imprumuti cartea masinii pt 1 ora, nu i-o dai? Mai ales daca e un vecin? Te-ar deranja chiar asa mult? Inca nu am rezolvat, pe net sunt alte porcarii cu nume de "mazda2 service manual"...
  7. Multumesc mult. Dar nu pot sa descarc... bag codul, dau click, dau download file si nu face nimic... Am dat si rightclick - save target as... si nimic. Niciodata nu pot descarca de pe aces rapidshare...
  8. Nu uitati ca e modelul vechi de Mazda2. Am incercat cu google translator sa traduc cateva fragmente, pe care le-am scris de mana... si iese o porcarie. O copie xerox prin posta ar fi OK, platesc in avans daca e nevoie.
  9. Cui? Nu vreau cartea tradusa de vreun carpaci, sunt multi termeni tehnici, si nici sa arate ca redactarea sentintei din dosarul tigareta 2, o copie a manualului ar fi OK. Nu sunt atatai detinatori de Mazada2 in tara care sa aiba cartea?
  10. Salut tuturor. Am o mare rugaminte, vreau sa stiu daca imi poate face cineva rost de manual de utilizare pentru mazda2 model 2003, poate in romaneste sau in engleza... Am cartea, dar e in limba ceha... Poate de la vecinul, , o copie xerox sau scanata contra cost... Si un manual de service ar fi bun, dar macar cel de utilizare.
  11. Verifica valva PCV si fa un IDLE LEARN.
  12. Din cate stiu acei rulmenti sunt conici si nu au cum sa fie montati şui sau altcumva... Odata stransa piulita pe ax rulmentii se asaza in pozitia corecta. Nu-ti mai fa griji de pomana. Jocul se regleaza prin strangerea piulitei. N-au cum sa-si faca joc, piulita nu se destrange, are o siguranta.
  13. Try to replace the spark plugs wires.
  14. Nu, nu am venit niciodata cu motorul in tara, doar cu Matizul de cateva ori. De fiecare data a fost vorba de situatii practice, nu de plimbare. Plus ca am caine pe care nu am cu cine sa-l las asa mult timp. uskt2005 - nu sunt chiar 15min de acolo pana la circuit. De nicaieri din oras nu faci 15 min pana la circuit. Si in ziua de GP dimineata faci cam 2 ore daca te duci cu masina Bilete pt motoGP aici, pensiunea nu e cu bilete. http://pub.automotodrombrno.cz/ap_pub/PubLogon.aspx?lang=en Exact asa e. Din Bucuresti.
  15. Da si la parter unde e sticla pe geam (tipic romanesc) locuiesc eu. Va mai pun poze cu ciudatenii daca vreti. Pentru cine zicea, da, Brno este un oras foarte frumos. Eu locuiesc la periferie, e aproape de locul de munca. Da oameni buni, cand parchez intorc 90 de grade ca sa intru. Multumesc inca o data, masina chiar merita banii. (ca tot veni vorba, am dat 5300 euro pe ea, mult, putin, nu ma pricep la masini, io-s cu moto...) (dar ale dracu masini ce bune sunt iarna sau cand ploua... ) Va salut!
 

×
×
  • Create New...