Jump to content

terminator

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About terminator

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    oradea
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2005
  1. terminator

    Bancuri

    Vine fiul lui Bin Laden la taică-său. - Tată, am văzut un film mişto. - Şi ce era în film? - Un avion a intrat intr-un bloc mare de tot. - Fiule, ăla nu era film, ci serial. Într-un ospiciu, intră doctorul în camera nebunilor şi desenează o uşă pe perete. Nebunii se uită curioşi la perete după care doctorul spune: - Băieţi, deschideţi uşa! Toţi nebunii au sărit şi au început să tragă de perete care mai de care. Un singur nebun stătea pe pat fără nici un interes. Doctorul, uimit, îl întreabă: - Tu de ce nu vrei să deschizi uşa? - Ha! păi eu am cheia. Vine televiziunea la Gheorghe şi-l întreabă: - Mă bade, ia spune tu, ce faci toată ziua? - Păi mă scol la 5, rânesc la vaci, vin şi rad o palincă. - Măi bade, uite, ca să arătăm că ţăranul român este cultivat, în loc de „rad o palincă” spui „citesc o carte”. - Dimineaţă mă scol la 5, rânesc la vaci şi citesc o carte. După-amiază fac eu ce fac, mai citesc o carte; asta până mă întâlnesc cu prietenii şi mergem împreună la bibliotecă şi citim acolo la cărţi până seara, când vin muierile să ne ia.
  2. terminator

    Bancuri

    Burlac în vârstă de 33 ani, fire obiectivă, direct şi non-conformist, raţional şi lipsit de prejudecăţi, cu caracter infantil, caut relaţie de calitate alături de jumătatea ideală, mă rog, în viziunea mea. Nu caut perfecţiunea, ci, mai degrabă, apreciez autenticitatea şi farmecul natural, complexitatea şi decenţa unui caracter accesibil. Dacă te regăseşti şi te consideri o prezenţă lipsită de factori iritanţi / stresanţi, nu reprezinţi un risc pentru mine şi / sau mediu, te rog, un mail cu / fără foto.” „Bună, sunt Aurelian, un intelectual de 50 de ani din Bucureşti, 1,87 înălţime, brunet, corpolent, fără nici o obligaţie, echilibrat psihic. Dacă ai sub 40 de ani, iar conformaţia ta prezintă forme extrem de generoase şi abrupte - bust impozant nr.5-6, fund ferm bombat, chiar cu accente de scolioză, burta foarte puţin proeminentă, aş dori să ne cunoaştem evident, dacă şi descrierea de mai sus corespunde preferinţelor tale.” „Între orele 2:30 – 6:30 rugăm ca gemetele, palmele pe fese, ţipetele de orice natură sexuală (casnică sau electrocasnică) să se desfăşoare pe modul silenţios pentru a nu deranja vecinii care încearcă să doarmă. Vă mulţumim.”
  3. De ce imi zice acum dupa ce am bagat noua harta,ca anumite harti sint blocate?
  4. Soft am miomap v3.2 si-l rulez pe un mio a501
  5. Harta ptr. Romania ma poate ajuta si pe mine cineva[una mai recenta].Multumesc.
  6. terminator

    Batai Pe Strada

    Scoti certificat medical de la medicul legist si apoi plingere la politie.
  7. 1) New York City are 11 litere. 2) Afghanistan are 11 litere. 3) Ramsin Yuseb (teroristul care a amenintat distrugerea celor 2 edificii in 1993) are 11 litere. 4) George W Bush are 11 litere. Asta poate fii o coincidenta dar acum lucrurile devin mult mai interesante. 1) New York este statul numarul 11. 2) Primul avion care s-a abatut asupra celor 2 edificii avea numarul 11. 3) Cursa de avion cu numarul 11 avea 92 pasageri la bord. 9 +2 = 11 4) Si cursa zborului numarul 77 s-a abatut asupra celor 2 edificii si avea la bord 65 pasageri. 6+5 = 11 5) Tragedia a avut loc in data 11 Septembrie, mai bine zis: 9/11. 9+1+1=11 6) Ziua si luna tragediei sunt identice cu numarul de telefon al poliziei in America 911. 9+1+1=11. Simpla coincidenta??? Continua sa citesti... 1) Numarul total de victime in toate avioanele implicate a fost de 254. 2+5+4= 11. 2) 11 Septembrie este cea de-a 254 zi din calendar. Inca o data 2+5+4=11. 3) Exploziile din Madrid s-au intamplat in data de 3/11/2004. 3+1+1+2+4= 11. 4) Tragedia din Madrid s-a intamplat dupa 911 zile de la cea din America 9+1+1=11... Acum este momentul in care lucrurile devin si mai misterioase. Unul dintre simbolurile cele mai cunoscute ale Americii, dupa linii si stele, este Acvila. Urmatoarea strofa este luata din Coran, cartea sacra a Islamului. Sta scris ca fiul Arabiei va trezi o teribila Acvila. Puterea Acvilei se va simti in toate pamanturile lui Alah, in timp ce anumite persoane vor tremura de disperare dar in fond se vor bucura: pentru ca puterea Acvilei va curata pamanturile lui Alah si va fii pace. Aceasta strofa este strofa numarul 9.11 din Coran. Inca nu esti ferm convins...?! Fa asta si dupa aia imi spui: Deschide Microsoft Word si: 1. Scrie cu litere mari Q33 NY . Asta este numarul zborului al primului avion care s-a abatut asupra celor 2 edificii. 2. Schimba dimensiunea caracterului cu cea de 48. 3. Schimba caracterul literelor in cel WINGDINGS. ACUM CE MAI AVETI DE SPUS ?!?!!? Mai ales dupa ce schimbati in word dimensiunea si caracterul literelor... WTF ???
  8. terminator

    Bancuri

    Un puşti vine revoltat de la şcoală şi îi spune tatălui său că acolo îl pun să înveţe numai inutilităţi. Tatăl îl întreabă uimit: - Cum adică? - Păi la istorie ne pune să memoram nişte ani, cică sunt importanţi! La geografie tot aşa trebuie să reţinem tot felul de denumiri, ca de exemplu: Carpaţii „Scurburii”, Strâmtoarea „Fosfor” şi Dardanele, de parcă mi-ar folosi la ceva chestiile astea! Dacă mă întreabă careva merg repede la un Internet Cafe, dau search pe Google şi aflu... simplu, nu? - Da, fiule, da să zicem că ieşi şi tu cu o fată, şi cum vă ţineţi voi aşa, de mână, ea te întreabă ce înălţime are vârful Chomolugma? - Nu-i problemă! Merg repede la un Internet Cafe, că-i deschis non-stop, dau search pe Google, aflu şi mă întorc să-i spun... - Da, da până te întorci tu să-i spui că are 8.848 m s-ar putea să o găseşti ocupată! - Cu cine? - Păi, tot cu un prost aşa ca tine, da' care are laptop!
  9. Am cerut o parere,n-am spus ca-l fabric eu.Daca poti argumenta pe baze reale accept raspunsul tau,sa ma ironizezi e simplu o poate face oricine.
  10. http://www.uleidemotor.com/uleidemotor_pro...&prod_id=19
  11. Mobil Clean 5000 10W40 este un ulei de motor mineral cu 16% mai multi aditivi de curatare decat uleiul de motor conventional. Recomandat pentru motoarele mai uzate sau pentru motoarele unde se prezinta consumul de ulei si unde un ulei 10W40 este recomdant. Anti-uzura si coroziune pe o gama larga de temperaturi. Pentru motoarele pe benzina sau motoare diesel. Intervalul de schimb recomandat este 12,000 km pentru condusul general. Contine calificativul de benzina SM care nu exista inca in Europa, cel mai inalt calificativ fiind SL. Pareri, merita nu merita?
  12. terminator

    Bancuri

    Statusurile maneliştilor pe Yahoo Messenger - Pe turbosistem (available) - Număr bani (busy) - La Miss Piranda (stepped out) - Întorc caseta şi vin (be right back) - Îmi aştept dedicaţia pe Taraf (not at my desk) - Ascult muzică la telefon (on the phone) - Duşmanii pândeşte (invisible to everyone) - Blestem şi plâng (offline)
  13. Ar trebui inchis acest topic,cred ca a inteleles cum se schimba filtrul de aer.
  14. terminator

    Bancuri

    Fiul discută cu tatăl său - Tată, să ştii că totuşi mama conduce automobilul mai bine decât tine! - Eşti sigur? Eu n-aş spune aşa ceva! - Dar tu singur ai afirmat că n-ai putea să faci nici 10 metri cu frâna de mână trasă, pe când mama a reuşit să parcurgă aşa 12 km!
 

×
×
  • Create New...