Jump to content

ISACOF

Membru
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About ISACOF

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/02/1968

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    marianisacof@yhoo.com

Profile Information

  • Location
    ploiesti
  • Din
    ploiesti
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    aveo 1,2
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    99 MMD
  1. Salut, scartie in mers , cand reduc viteza. Schimbat curele ( poate am strans prea tare ? ) si tot la fel face. Pe loc luat maxim volan stanga /dreapta nu face , deci cureaua de servo este OK. Ramane cureaua de la alternator: asta daca se strange mai mult face urat ? sau cand nu este intinsa cum trebuie ? Alternatorul rotit la mana , merge foarte usor, nu se blocheaza. Ceva sfaturi ?
  2. Salut, am avut si eu aceiasi problema ca si tine (Aveo 1.2 ,GPL) s-a rezolvat prin schimbarea garniturii de chiulasa. Antigelul se schimbase la culoare si facea o spuma de culoare maro , presiunea in sistemul de racire crescuse foarte mult. Verifica culoarea antigelului. Acum porneste bine la rece .
  3. Am rezolvat-o: desfacut furtunele intrare/iesire calorifer(din compartimentul motor), conectat sursa de apa si spalat caloriferul. Au iesit ''cocolase'' de marimea gamaliei de chibrit, care erau formate dintr-o pudra fina. Acum am debit prin calorifer, si caldura in masina la discretie. Multumesc '' danutza''.
  4. Va salut, s-a racit afara si am vrut sa incalzesc putin in masina. Temperatura motorului este OK, termostatul lucreaza dar aerul nu este fierbinte, ci caldut, cu toate ca selectorul din bord ptr. cald este la maxim. Se pare ca nu circula ''apa calda'' prin radiatorul responsabil cu caldura in habitaclu. Este ceva care limiteaza debitul prin acel radiator ? Aeroterma lucreaza, se poate simti debitul de aer care creste sau scade in functie de treapta aleasa. Multumesc anticipat de ajutor.
  5. Cu totii luptam zi de zi : pentru un salariu mai mare ,un loc de parcare ,o masina mai buna . . . .,ea insa lupta pentru ziua de maine ,pentru o zi in plus inpreuna cu fiul ei. Deschideti pagina de mai jos sa-i aflati povestea http://www.pentrumirela.ro/
  6. Va salut pe toti . AVEO 1,2 , motorul se tureaza dar nu se simte ca '' trage " . Se intampla cand fortez ,in depasire , se simte ca si cum legatura dintre motor si cutie se pierde , reduc din acceleratie si daca accelerez treptat nu se mai intampla . Masina are 60 000 km ,oare ambreiajul a " obosit" ?
  7. Am rezolvat , sau schimbat bieletele antiruliu ( asa cred ca se numesc ) Zgomotul a disparut .
  8. Lampa cu propan ,incingi bine dopul , sigur reusesti si cu '' franceza '' . Succes
  9. Salut , la al meu aveo , am zgomot metalic in zona rotilor din fata . S-a schimbat basculele inferioare cu tot ce au pe ele : bucsi si pivoti, dar zgomotul a ramas . Apare atunci cand trec prin zona de drum cu denivelari,gropi la trecerile peste sine de tranvai . . . . Sa fie caseta de directie ?
  10. Cu " Chevroletclub " ,am nevoie eu . Cum aajung acestea la Ploiesti ?
  11. Axel7 (multumesc de sfaturi )eu vreau sa schimb acel filtru si am postat aici la "Demontari"incercand sa aflu cum se demonteaza ,ptr ca nu vreau sa merg ptr asta la service.
  12. Stiu ,dar cum ? s-a schimbat in garantie acum un an, acum garantia s-a dus . . .
  13. Salut, filtrul de aer ( din dreapta soferului, langa aeroterma) la Chevrolet Aveo ,l-a schimbat cineva ? debitul de aer este foarte redus in primele trepte ale aerotermei si cred ca el este de vina .
  14. Ai dreptate LAwR ,ptr Aveo 4D ,este intocmai cum zici ,mare grija cand desfaceti in dreptul deschideri manuale din interior a usii ,este mai dificil dar cu rabdare . . . .
  15. Am gasit un sist. de inchidere cu telecomanda ,acum ramane sa apelam la colegi de pe forum care se pricep, sa vedem cum facem legaturile la Aveo . inchidere schema.pdf
 

×
×
  • Create New...