Jump to content
 

radupopa

Membru
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

About radupopa

 • Rank
  Forumist

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Bacau
 • Din
  Bacau
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  Cielo
 1. Imi permit sa iti dau si eu un raspuns la intrebarea asta, din proprie experienta. Am facut schimbul de ulei la cutie si cei din service vroiau sa imi puna 5-6 L. Eu totusi am gasit in manual ca doar pentru schimbare sunt necesari 3,75L. 5,5L sunt necesari atunci cand se fac reparatii la cutie si se dezasambleaza componentele. La service mi-au pus 4,5L, iar apoi a trebuit sa scot cca 750ml cu o seringa
 2. Precizez ca ma refeream la chederele de la stopuri
 3. De la chedere ploua si la mine in portbagaj. Eu le-am pus niste silicon, dar poti sa le schimbi cu noi
 4. Am o nelamurire... Am comparat furtunele de vacuum de la clapeta de aer de pe masina mea cu poza din manual si am gasit niste diferente, si anume furtunul care merge la senzorul MAP la mine e conectat in alt orificiu. De asemeni sunt 2 orificii infundate: cel din dreapta de sus si cel de dedesubt. Care sa fie explicatia?
 5. Eu am facut resetare iac asa cum scrie in manual cu scurt intre pinul de diagnostic si masa. Am scanat masina (dupa ce am mers int rafic cu ea). Parametrii sunt la fel... Daca merge mai bine ... poate o idee, nu imi dau seama.
 6. ovi_jer: nu vad care e contradictia. Tocmai asta am spus si eu - la tensiunea de 2v(mare-sper sa nu gresesc - scriu din memorie) depresiunea este mai mica decat ar trebuie sa fie. Nu stiu daca e cazul sa fii ironic. Eu l-am tradus asa cum am stiut, si daca am dat si altora, am vrut sa fac un bine ... Scuza-mi ignoranta dar cum poate sa fie prea inchisa clapeta de acceleratie? Deci sa inteleg ca la mine 2V e putin si depresiunea e mare. De aceea manaca si mai mult, nu? PCV-ul asta se poate verifica usor? Am vazut ca e in zona motorului dar tre sa demontez ceva? Merci. Acu nu am un printscreen dar o sa fac unul. TPS nu mai stiu cat era
 7. Am constat o depresiune in galeria de admisie de aprox 2mV. Timpul la injectoare este cam de 4 ms. Carui fapt s-ar datora aceasta depresiune? Un ax cu came uzat ar putea fi cauza? Culbutori, tacheti ... ? Fum nu scoate ...
 8. Deodata stropitoarele de parbriz nu mai stropesc nimic ... Ce pot sa verific? Lichid mai este ca abia am pus. De curs sub masina nu m-am uitat ... O sa vad Oricum pompa merge ca se aude.
 9. La mine e umed sub presul de la picioare la sofer... mai tot timpul De unde o fi ...
 10. E adevarat ca am CV automata, dar oricum 15 in oras cred ca e mult prea mult. Uleiul la CV cred ca a fost schimbat cam rar (ultima oara de cand am cumparat-o ). Acum ce pot sa fac ... ? La sonda lambda variaza intre 70 si 750. Filtre de aer, benzina si ulei schimbate. Fisele si bujiile cred ca au fost schimbate de fostul propritar.
 11. Dar cum vi se pare 7,3 in afara cu medie de 100, si 15 in oras (fara sa oforjez)? Nu am potentiometru, si nu stiu ce sa ii reglez ... Am umblat ieri la avansu static si o sa vad daca se schimba ceva la consum. Parametri cititi la scanare s-au modificat dar putin.
 

×
×
 • Create New...