Jump to content

Drakonman

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Drakonman

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1997
  1. Ma intereseaza la spoiler doar plasticul (fara fagure) numai culoarea gri. Iar grila sa fie ori cromata ori tot gri. ma puteti contactat prin PM sau 0723197656.
  2. eventual cumpar oglinda cu totul daca pretul este decent.
  3. practic este vorba de bratul care prinde oglinda de portiera. neaparat sa fie pentru partea stanga (a soferului). contact: PM, sau 0723197656
  4. pai nu se aude nici un fel de click. butonul se aprinde dar fara nici un efect vizibil. cat despre ventilator la radiator nu stiu cum sa verific...trebuie sa recunosc ca nu sunt genul care se baga sub masina. @ovi_jer: realizezi ca e aproape imposibil sa gesti un rezultat elocvent dupa un search pe un keyword gen "service" pe un forum despre masini. ce am reusit sa gasesc pana acum a fost un service pe iacob negruzzi, insa va trebui sa fac un drum pana acolo zilele astea sa vad care-i treaba. mentionez ca masina a fost avariata frontal, iar la ceva timp dupa a incetat aerul sa functioneze. desi avaria nu a fost grava este posibil sa se fi spart ceva pe acolo.
  5. Am si eu o problema cu aerul. in momentul in care apas pe buton nu se intampla nimic. Mai precis nu schimba de pe ventilatie pe AC si nu simt pierderea aceea de putere specifica. Pana de curand mergea fara probleme desi parca nu mai racea cum trebuie. La service mi-au spus ca trebuie sa bage agent de racire cu o substanta fluorescenta si in caz ca exista pierderi pe undeva sa inlocuiasca eventualele piese (asta fara sa se uite la masina cineva). Treaba asta m-a fi costat vre-o 3 mil. fara eventualele reparatii sau inlocuiri. Aveti idee cam care ar fi problema? As evita sa dau 3 mil si sa aflu ca trebuia doar incarcat cu agent de racire, treaba care m-ar fi ajuns ~1.5 mil la alte service-uri.
  6. am sunat la radacini si cei de acolo mi-au spus ca schimba corpul oglinzii cu totul si ca nu au doar plasticul separat. ai idee unde gasesc acea piesa in vre-un magazin?
  7. se poate face la service la radacini? sau va trebui sa cumpar eu unul si sa-l schimb pe genunchi?
  8. Am gasit masina intr-o dimineata cu oglinda lasata. Probabil vre-un suparat pe locul de parcare. Oglinda este rabatabila cu reglaj manual ( din interior ). La o prima inspectie am observat capacul din plastic care tine oglinda pe portiera ca este crapat. Intre timp datorita vibratiilor, crapatura s-a transformat in ruptura si acum oglinda atarna practic. Intrebarea este: pot inlocui numai suportul acela din plastic? sau trebuie inlocuita toata oglinda? Mentionez ca in rest oglinda este functionala.
  9. din lista de mai sus mai am nevoie doar de capota si spoiler. celelalte au fost achizitionate.
  10. Cumpar urmatoarele: far dreapta reglaj electric (cu sau fara motoras) capota fata (culoare argintie) bara fata (doar plasticul, culoare argintie) semnalizatoare fata st+dr grila fata + masca pt. faruri (include subansamblul metalic din fata radiatorului) contact 0723197656
  11. aham...phew chiar nu eram pregatit sa dau 10 mil. in orice caz as vrea ceva recomandari de service in bucuresti (unele care sa nu ia pielea de pe tine) in caz ca va trebui sa inlocuiesc si distributia (masina fiind destul de veche - 87k km)
  12. hmm pai ce sa zic...nu prea ma pricep. cand deschid capota se vede intr-adevar o curea mai mare si inca una ceva mai mica dedesubt(sunt interconectate cumva intre ele). Aia mai mica are probleme.
  13. salut, ma lovesc si eu de o oarecare problema. aseara am inceput sa aud un zgomot ciudat venind de sub capota si la o verificare amanuntita am descoperit ca o bucata din cureaua de distributie era desprinsa si lovea in caroserie. Acum as vrea sa schimb cureaua si am sunat la primul service auto despre care am gasit pe net (radacini). la telefon i-am explicat operatoarei despre ce e vorba si mi-a zis ca trebuie inlocuita si pompa de apa si ca m-ar duce toata treaba pe la vreo 10 mil. Pe aici pe forum am vazut ca piesele costa relativ ieftin. Intrebarea e care ar fi un service unde as putea inlocui cureaua de distributie (eventual si pompa+accesorii) relativ mai ieftin si daca se poate si un estimat de pret. PS: e recomandat sa "merg" cu masina pana la service sau trebuie tractata? (masina e un cielo din 97)
 

×
×
  • Create New...