Jump to content

puchi

Membru
  • Content Count

    848
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by puchi

  1. A ramas valabil doar primul anunt . Cumpar janta tabla pe 14 pentru Aveo si cauciuc hankook optimo k406 .Le achizitionez si separat .
  2. Cumpar una bucata janta tabla si cauciuc hankook optimo k 406 pe 14 pentru Aveo. Cumpar oglinda stanga complecta cu actionare manuala, fara incalzire ,pentru Aveo.
  3. Ma intereseaza o janta tabla pentru Aveo (pe 14 )si un cauciuc hankook optimo k406 .O oferta ,daca exista va rog !
  4. Ai cumva farul stanga ? La ce pret ?
  5. has not set their status

  6. puchi

    La Multi Ani

    Multumesc tuturor pentru urari ,chiar si lui Tommy! ,pentru ironie (nu ma mira ,ma asteptam la asa ceva ). Multumesc si celor care m-ati felicitat prin P.M.
  7. puchi

    Aveo Sedan 1,2

    Schimbat uleiul din cutia de viteza ,bagat Valvoline syn power 75w85 la 15000 km .Si filtrul de benzina . In regie proprie
  8. fftopic: Tudore!.Nu inteleg de ce nu o faci pe Casco!?Pentru franciza aia de 600?
  9. ... Cred ca nu stiu ,sa o schimbe .S-au nu vor .Ei schimba toata caseta
  10. Confirm .Suspensia este galagioasa .Eu am mers cu trei masini de la reprezentana ,si intradevar se aude la fel zgomotul fata .Caseta din ce mi s-a spus are un zgomot metalic .Sfatul lor a fost sa merg cu presiune de 1,8 pe fata .Din ce mi-a povestit se strica o bucsa dar ei schimba toata caseta .
  11. puchi

    La Multi Ani

    La multi ani Sorin ! Sa traiesti prietene
  12. puchi

    La Multi Ani

    La multi ani !Razvane .
  13. fftopic: Si totusi este un atac la persoana .Oare cat mai rabdam domnilor moderatori ?.Atacurile acestui individ .Apropo !De ce imi stergeti numai mie ce scriu ?Va deranjeaza ?
  14. De vanzare doua amplificatoare auto ,cu egalizator.Unul stiu ca este de 200w .Pret 500ron ambele . Se vand si separat .
  15. Stai linistit Luciane !Eu am condus masina lui Tudor (tot sedan)si a lui se infinge mai bine .Exact acelasi simptom cum este si cu masina tatalui tau .Am crezut ca este vorba de benzina ,a lui find cu M0L 95 si a mea cu Lukoil.Am schimbat benzina ,tot pe Mol .Si degeaba .Eu unul cred ca de vina este tot softul s-au ECM`ul.
  16. Outlaw!! Vezi ca ,cotiera se si lungeste .Trage de partea tapitata spre fata (eu am observat din pura intamplare ) Zamolxe ! Este tapitata la interior ,este aproape identica cu a lui Outlaw .Eu o am pe Aveo si este loc ptr reglaj scaune,si frana .Se regleaza si pe inaltime (are un surub dedesupt !!vezi si tu Outlaw) Nu am cu ce sa fac poze .
  17. Auto?Parca am unu(functional) in beci.
  18. Reduc la 150 ron ambele .Eventual negociere s-au schimburi .Va garantez ca fac merita.
  19. puchi

    Gazeta De Perete

    Englezule Te-a deranjat un e .S...
  20. Dane! Din Tractoru pe Independentei .Pretul ?Parca 30 ron perechea . @2007catch !Sfatul meu protejeaza pragul spate +usa cu colant transparent (am vazut multe sedanuri care aveau vopseaua compromisa in zona aceea).Vezi ca am poze pe undeva . Am gasit.
  21. Neata ! Baieti si fete .Wekend ,wekend dar si un pic de ciubuc.
 

×
×
  • Create New...