Jump to content

Tiberiu

Membru
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

About Tiberiu

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/21/1959

Contact Methods

  • MSN
    tdragan@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    tibidragan

Profile Information

  • Location
    Craiova
  • Din
    Craiova
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Kalos 1.4 8V
  • An
    2004
  1. Sa va mai adaug ceva interesant aici. Bara din spate era zgariata pe lateral. Dupa un an si ceva de cand mi-au "reparat-o", din cauza diferentelor de temperatura vara , iarna mi-a aparut la mijlocul barei o "adancitura" pe bara din spate unde se vede ca este o gaura umpluta cu chit. Concluzia : bara mea care avea o simpla zgarietura pe laterala a ajuns in alta parte iar mie mi-au dat alta bine busita.
  2. http://www.auto-accesorii.ro/ cred ca tot pe forum am gasit adresa. Pana la urma am luat de la astea cotiera desi e cam scumpa(230 RON). M-am impacat cu gandul ca e totusi mai ieftina decat la RUCOM Craiova unde este 800 RON
  3. Tiberiu

    Profesii

    profesie: inginer mecanic ocupatie: inginer la cfr (reparatii locomotive)
  4. [dar afara e sub 6 l , tinuta la 150-160 km/h ... Cred ca te-ai pacalit cand ai facut plinul din nou. Se intampla sa-ti faca impresia la pompa de benzina ca rezervorul s-a umplut si sa nu fie asa.
  5. Eu am mers anul trecut pana la Gibraltar trecand prin Portugalia (cam 10.000 km), iar anul asta pana la Paris. Am mers sute de km cu viteza de 150-160km/h si pot sa va spun ca am avut un consum marisor 12-13 l/100km. Inaintea kalosului am avut un Cielo standard fara AC, fara toba catalictica cu 8 supape si la aceeasi viteza nu depaseam consumul de 7.5l/100km. Nu sunt un vitezoman dar in Spania se circula pe prima banda cu 140km/h. In masina eram trei persoane si portbagajul plin.
  6. Sa ne traiasca fericiti, si sa aiba numai bafta !
  7. Tiberiu

    Portugalia

    Am luat cu 10 euro. Era si cu 5 dar cea cu 10 era mai frumoasa.
  8. Tiberiu

    Portugalia

    Merita facuta o excursie cu masina aici . O vitrina cu sticle cu vin de Porto, la mama lor.
  9. DIO in situatia ta sunt si eu, tot de la inceput am avut probleme cu caseta de directie si acum la 25k au schimbat-o. Numai ca sunt nemultumit ca volanul nu mai este la pozitie (sta putin inclinat in stanga ). Pe 8 mai m-am programat la DI BAS Bucuresti, sa remedieze ei problema cu volanul, ca cei de la RUCOM Craiova s-au chnuit de 3 ori si nu au reusit.
  10. Am dus Kalosul la RUCOM sa-mi vopseasca bara din spate ca era zgariata si a 2-a zi mi-au dat masina fara zavorul de la capota din fata. Bineinteles ca eu n-am stiut. M-au sunat peste 2 zile si m-au chemat, motivand ca au uitat sa-mi puna ceva la masina. Ma intrebam ce oare au uitat astea sa puna la masina ca nu se umblase decat la bara din spate si n-am vazut nimic lipsa. Cand am ajuns la ei am vazut ca de fapt ei imi luasera zavorul de la capota din fata si capota statea decat prin propria greutate. Noroc ca nu plecasem cu masina in afara orasului, adica sa merg cu viteza, ca ma trezeam cu capota peste parbriz. Motivatia celor de la service RUCOM a fost ca nu aveau zavor la magazie si trebuia sa plece o masina care se afla mai de mult la reparat, iar mie urma sa-mi puna a doua zi alt zavor.
  11. Am fost la service sa reclam un zgomot in stanga fata. Mi-a luat masina un mecanic sa faca teste cu ea (fara sa ma ia si pe mine), dupa care mi-a aparut si mie necazul cu beculetul de la airbaguri( mentionez ca nu am avut nici un fel de probleme cu airbagul pana cand m-am dus la service). Te intreb daca e posibil cand a plecat cu masina sa faca vreo manarie (spre exemplu sa-mi schimbe SDM-ul, sau alta chestie)
  12. Satori, ma deranjeaza mirosul intepator de la climatizare, cand pornesc caldura. Am pus si un tub de AIRCO CLEANER si tot asa miroase. Daca ai gasit o solutie pentru a elimina mirosul neplacut te rog sa-mi spui.
  13. A mea nu are tubul subtire care l-ai gasit tu. Am desfacut si furtunul cel gros crezand ca poate mufa e ascunsa acolo. Dupa ce am reusit sa ma jdrelesc la degete am descoperit ca palnia de la rezervorul pt. parbriz se scoate.
 

×
×
  • Create New...