Jump to content

ppf

Membru
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About ppf

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/25/1971

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Craiova
  • Din
    Craiova
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    AVEO, 1.4, 16 V
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    -----
  1. Avand in vedere ce s-a scris pe acest forum (si nu numai) despre Service Rucom Craiova, incep sa caut pe site-ul Chevrolet Romania un dealer/service mai aproape de Craiova, nevrand sa merg tocmai la Arad pt. o revizie sau ceva probleme tehnice la Aveo. Caut si gasesc un nou service autorizat GM chiar la iesire din Craiova, dupa Metro, la intrare in loc. Carcea. Este vorba despre Top Speed (topspeed.ro). Din ce scrie pe site-ul lor ofera reparatii in garantie precum si servicii post-garantie. Din ce am citit pe alte forumuri sunt mecanici plecati de la Rucom (sper ca cei buni). In cazul in care ati trecut pe la ei cu diverse probleme, va rog sa va scrieti parerile. Sunt mai seriosi decat cei de la Rucom ? Te lasa langa masina ? Sunt mai politicosi ? Chestii de genul asta ... si f. important, cum stau cu preturile ? Astept parerile voastre in speranta ca vom reusi pana la urma sa gasim si in Craiova (sau cat mai aproape) un service in randul lumii pentru posesorii de aveo/opel (desi ma cam indoiesc de asta dar in fine ...). Multumesc.
  2. Va multumesc pentru raspunsuri ! De data asta ratiunea a invins si am reusit sa-l conving (si cu ajutorul vostru) ca nu are rost sa ne mai prostim, mai ales ca am cam trecut amandoi de prima tinerete si in plus nici nu merita sa ne fortzam masinile aiurea. Oricum la cate drumuri facem saptamanal in toata tzara de ani de zile si la cate am vazut... am stat in seara asta la o bere si l-am convins. A fost totusi funny. Cursa era programata maine pe pista, la aeroport, in Craiova la o ora matinala ca sa n-avem surprize ... Totusi el inca nu a reusit sa faca sub 2 ore Craiova-Bucuresti pe timp de zi, asa ca are la ce lucra o perioada. Mersi inca odata, sunteti de treaba !
  3. Am primit o provocare de liniuta de la un Logan MCV 1.5 DCI / 70CP. Eu am maşina din semnatura. Tipul asta chiar insista si ma dispera... Eu zic ca sansele sa ma ia sunt mici dar exista... sau nu... Eu m-as cam baga avand in vedere ca el e foarte sigur pe el si foarte orgolios. Loganul e standard fara tunning, la fel si a mea. Voi ce ziceti ? P.S. sorry daca am postat gresit dar nu am gasit alt topic despre asa ceva.
  4. Citesc de mult timp acest forum, inainte si dupa ce mi-am luat masina (Aveo 1.4 16V). Masina a implinit 1 an, 10.000 km fara probleme tehnice. Referitor la Rucom, am avut de-a face cu ei in toamna trecuta, cand mi-am infundat singur pragul dreapta si acum 1 saptamana la revizia de 1 an. Spre norocul meu totul a fost ok in ambele cazuri. In septembrie, dupa ce citisem intamplarile de pe acest topic, nu prea mai aveam curajul sa ma duc sa-mi schimb pragul la ei. Totusi am facut-o. Cu programare peste 1 luna, si stat in service 1 sapt., (fara sa o vad in acest timp) am venit, am semnat intai si apoi mi-au dat-o. Am rasuflat usurat. Desi vopseaua este metalizata, pragul inlocuit total si vopsit, totul a fost ok. Nu tu diferenta de culoare sau alte probleme. Sapt. trecuta am facut si revizia de un an. Totul a mers bine, factura nu a fost incarcata aiurea dimpotriva, am intrebat inainte cat ma costa revizia la receptie, au zis 600 - 700 Ron dar in final a fost 500 Ron. Acum am gasit-o zgariata cu cheia pe cele doua usi stanga si la fel, ca si inainte de problema cu pragul, stau in dilema daca sa ma duc la ei sau sa o las asa. Daca o sa ma decid sa merg la Rucom si pt. usi va voi scrie din nou impresiile.
 

×
×
  • Create New...