Jump to content

Esperatul

Membru
  • Content Count

    1697
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

4 Followers

About Esperatul

  • Rank
    Tractorist în devenire

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Most overpriced dreary place
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Ford / Alfa
  • Model
    Mondeo / 159
  • An
    2004 / 2006

Recent Profile Visitors

4189 profile views
  1. Faina masina, sa o stapanesti sanatos.
  2. Sorry, nu stiu de ce mi s-a parut ca era de anul asta
  3. Si eu iti recomand Mondeo MK3 2.0 TDCI de 130 de cai. Cred ca gasesti 2006-2007 cu ~8000 de euro. Are o garda la sol foarte mare comparativ cu oricare alta din gama sa si e extrem de rezistenta pe suspensii. Intradevar, sporadic sunt probleme cu injectoarele, dar mai ales la alea mai vechi, inainte de 2003/2004. Eu nu am avut probleme cu nici una din cele 2, si una a trecut acum de 200k(am luat-o la 140k), si cealalta similar. Motorul este foarte usor de intretinut, ulei Ford + filtre aer si ulei costa 200 ron si se schimba la 15k la noi. Filtrul de motorina se schimba in carte la 60k(eu il schimb la 2 revizii) si costa 120ron. Distributia e pe lant. Nu e foarte silentios din acest motiv si nici atat de pretabil orasului ca un JTDm/CDTI de exemplu, dar dupa 1800 de ture trage frumos de tot(are 320nm la 2000 rpm). Pe cat posibil ia motorul de 130 de cai in detrimentul delui de 115 pentru ca trage mult mai frumos jos in ture, probabil datorita turbinei cu actuatoare electrice. Pentru alte informatii intreaba, dupa 2 Mondeo si peste 110km facuti cu ele pot scrie compuneri.
  4. Am inteles. Am impresia ca sunt Badride defapt. Le schimb urgent cu Michelin Primacy sau ceva pe acolo.
  5. Care-i treba cu anvelopele Goodride? A venit masina cu ele si nu stiu ce e de capul lor. Scrie pe ele M+S desi nu par de iarna. Unde or fi facute?
  6. Esperatul

    CATERINCA

    Seturi de caracteristici: Cuplaj pentru remorcă, Jante de aliaj
  7. Ok, am inteles ideea. Amenda am platit-o, eram doar curios.
  8. Pai era limita 100km/h acolo fiind drum european, deci eram la limita celor 50km/h. Oricum, am totusi o nedumerire la luatul permisului la +50km/h. Daca de exemplu limita pe drumul respectiv e 100km/h si mergi pana in 110km/h nu au cum sa te opreasca pentru ca radarul are o toleranta de 10km/h sau ceva similar care e legiferata. Pe drumul respectiv permisul o sa ti-l ia daca ai 50km/h in plus fata de limita respectiva, deci peste 150km/h. De ce aici nu mai intervine toleranta aia a radarului? daca te prinde cu 155km/h si radarul conform tolerantei sale a adaugat 10km/h in plus?
  9. Racoviteni in sine nu e pe 4 benzi, dar DN2 E85 specificat acolo e drumul cu 4 benzi. Doar ca probabil locul respectiv era pe raza acestei localitati. Probabil radarul era intre Posta Calnau si Ramnicu Sarat. Eu am fost luat cu 148km/h pe raza localitatii Spataru.
  10. Sursa: http://bz.politiaromana.ro/comunicat.php Wow, ce norma au facut baietii in 2 zile.
  11. Salutare dragi colegi. Tin sa va anunt ca am muscato grav de tot.Inainte de toate, tre sa spun ca eu sunt obisnuit cu radarele "de tip nou/mcv" am fost vizat de cateva cu instant din miscare, detectorul(rx65e) a semnalat instant si pana acum am scapat(cu foarte mult noroc). Azi am fost oprit de un echipaj pe centura buzaului(masina era echipata din cate am vazut cu radar de tip nou, dar nu era pornit). Ma luasera altii la 2 km inainte cu ceva viteza. Nu vazusem nici o masina si detectorul a bazait de 2 ori dupa Lukoil cu 1-2 linii. Atat. Din procesul verbal rezulta ca masina cu radar are numarul BZ-06-YDW si mai mult ca sigur era neinscriptionata. Foarte contrariat de faptul ca detectorul nu a zis nimic coerent l-am intrebat pe agentul de a scris PV-ul care-i treaba. Raspunsul a fost ca radarul este unul din 2-3 in toata tara si ca face poze, nu inregistreaza. Mi-a mai scapat si ca este operat in mod manual. Inca odata, nu era radar de tip mcv cu care sunt obisnuit. Au scos astia ceva nou? Sunt foarte contrariat. Am aflat despre ce e vorba: http://www.pdiromania.ro/forum/radare-mobile/traffipax-speedophot-radar-mobil-in-romania/ Deci sunt 5 de toate
  12. @Wolf, daca nu e cu suparare, ce centrala pe lemne ai si cat a costat?
  13. Portbagajul are deschiderea meschina pentru ca e versiunea sedan. Daca era luat hatch arata cam la fel dar era mult mai practic. Ce motor ai pe el? Intrebarea de baza: ai cumpara unul pentru tine?
  14. Pai din cate am inteles l-ai dat jos. De verificat se verifica la atelier care se ocupa de asa ceva.
 

×
×
  • Create New...