Jump to content

Lucian M

Membru
  • Content Count

    2748
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Everything posted by Lucian M

  1. Noah, o problema mai putin!
  2. Mda, cam ce mi-a iesit si mie, insa nu vreau sa folosesc pompa Airtex, stiu de pe forumul tractorului ca nu sunt renumite pentru calitate (am ales HEPU, chiar daca a fost mult mai scumpa). Pentru Aveo vreau sa puna tata pompa GM, chiar daca se iese un pic mai scump. Deci in mare, am ales binisor piesele de schimb. PS: vezi ca ai incurcat curelele- distributia e aia mai scumpa, transmisia e aia mai ieftina. Km multi fara probleme!
  3. Garantat nici la 90m nu-s probleme, testat de mine. Il cumperi bulk si abia dupa ce-l tragi in casa il mufezi (sa nu dai gauri de 1,5 cm, sa scapi doar cu 6 mm). Un cleste e 20-25 lei, mufa e 0,5 lei, iti ramane si pentru alte lucrari. Cauta ceva cu camasa cat de cat buna, nu-l indoi brusc si te tine cateva zeci de ani.
  4. Colegii, la sedanul tatei motor 1,4 16v, MY 2006, trebuie schimbata distributia, masina face acusi 120k km. Nu mai retin ce consumabile a avut la revizia de 60k, insa as lua ceva bunisor. La tractorul actual am luat kit Conti, cu role Ina, pompa Hepu si antigel G12. S-a schimbat si cureaua de la accesorii, a fost 35 lei (tot Conti, fireste). Ce spuneti, sa merg pe Conti si la sedan? Sa pun tot Gates, ce a avut pana acum? Antigel g12 cred ca e ok, dar nu mai tin minte cati litri intra... Mai este nevoie si de altceva? Eventual si un sumar al pieselor cu preturile, ca in Piatra i s-a cerut tatei 12 mil (piese + manopera) pentru distributie. Nu stiu insa daca intra si revizia, cu ulei si filtre. Oricum, 4 litri de ulei costa cam 150-160 lei, filtru ulei cam 15-20 lei, filtrul de benzina vreo 40, aer 30-40, polen cam 30, deci cam 300 lei (astea le schimb eu, ca la service ii ia doar pentru schimb ulei cam 50 lei, iar pentru celelalte, suma sare sigur la 130-150 lei). Astept un sfat de la voi, daca aveti timp. Deci ar iesi cam in genul asta, cu diferenta de 85 lei daca aleg filtrele originale sau cele AM, adica 970 vs 885 lei. Ce spuneti? Ca idee, am cautat aici http://piese-chevrolet.ro/category.php?id_category=2 .
  5. Va salut! Luna trecuta am dat si eu comanda pe rcapedia pentru o polita rca de 1 an la cityinsurance, a costat 335 lei pentru tractorul actual, B3 la clasa B/M. Ce e ciudat- a iesit mai ieftin decat pe site-ul city.
  6. Lucian M

    Radioamatori

    Cu toate astea, raaaar apar probleme. Iar condensatorii se inlocuiesc usor. Cauta un Stabo, n-o sa regreti. Pe cuvant. Mi-au trecut cateva pe mana.
  7. Lucian M

    Radioamatori

    Cauta sh un Stabo 3200 sau 3400. Gasesti pana in 250 lei cu tot cu transport. I-am luat tatei un stabo 3200 in stare perfecta, statia e super. Nu se compara cu chinezariile actuale. Daca ai retineri in a lua o statie adevarata, in cazul asta iti urez sa suporti cu stoicism caraielile de la petardele noi-noute (exceptie face Intek, statii decente, am un m790 se performeaza foarte ok, dar nu se compara cu o vechitura).
  8. Pentru mine e noua, dar e doar un sh nemtesc, dar cu km reali. Topicul poate fi oficial inchis, trebuie altul pe softpedia, in care sa mai zic cate ceva despre tractor.
  9. As vrea eu... Mai sunt excursii si alte minuni.
  10. Ceva de 4 metri jumatate.
  11. Un sfert de ora am cautat topicul meu... Credeam ca s-a sters. Deci sambata, 9 feb 2013 a venit omul si... m-a lasat fara masina. Au trecut 6 ani si cateva saptamani, mai exact de pe 24 ian 2007, de cand ma primit masina. Anii au trecut, leasingul s-a incheiat dupa 5 ani, am trecut masian pe numele meu, acum e pe alt nume. Probleme... as minti daca as zice ca nu au fost. Dar nu am facut foamea sa rezolv ceva la ea. Masian buna, cinstita, rezistenta, destul de ieftina la intretinere, consum- functie de talpa. Nu mi-am batut joc de ea. Am primit-o la 8 km, am dat-o pe la 90240 km, in stare destul de buna. S-a vazut urmele rularii pe drumurile patriei, micile ciupituri de pe capota au fost elecvente. Am ras cateva seturi de cauciucuri, unele de la gropile patriei, altele- uzura. A fost o masina careia nu-i aveam grija ca nu ma duce si nu ma aduce, ma urcam in ea, ii dadeam cheie si bafta! Zapada de 19 cm din curte nu punea probleme. Caldura la greu iarna, racoare vara. Culoare ochioasa, dotari suficiente. Cu ea am luat cele mai multe amenzi (adica vreodoua sau 3, cea mai bengoasa anul trecut, de ziua nevestii, 107 in localitate, permisul recuperat dupa o luna- examen la politie- si 315 lei amenda in 48 de ore; alta la 74 in localitate, amenta vreo 75 lei acum doi ani). Si-a facut treaba, sper sa si-o faca si la domnul Ioan pe viitor. Omul a zis c avine sa mi-o ia, nici macar test-drive nu a facut. I-a placut, s-a uitat pe la una-alta, ne-=am invartit pe langa ea o perioada, am intrat in casa si am rezolvat treaba. Mult/putin, asta a fost. De acum, mai vedem ce mai iese. Bye, Chevy, mi-ai adus multe bucurii, dar si prieteni (cu mici exceptii). E timpul sa schimbam clasa. Colegii, Lucian va saluta!
  12. Sora-mii i-au spart doi pustani geamul la masina si i-au furat statia (in Iasi). Asa ce e nevoie rapid de un geam stanga-fata la un Aveo sedan, tenta verzuie (la geam, normal). Daca are cineva de vanzare sau ma poate indruma la o sursa buna in Iasi sau imprejurimi, ar fi perfect.
  13. Numar nou!

    1. starsteel

      starsteel

      ai schimbat numarul?

       

    2. Lucian M

      Lucian M

      Da, insa foaaarte greu- datorita statului birocratic.

  14. Vand codul/licenta de la Deus Ex, este in plicul sigilat de la pcgarage (pot pune si o poza cu plicul)- 60 lei. Este cel de aici http://www.pcgarage.ro/zproduse-neli...m-deusexpromo/ . Relatii pe forum sau pm.
  15. Tot eu la aparat: un an cu impliniri pe toate planurile! Tot respectul!

  16. Multumesc din suflet pentru urare! Doar tu si Carabusii (d-l inginer si Alex, baiatul dumnealui) mi-au facu urari! Deci, cu intarziere, iti doresc si eu un 2011 cat mai placut- din toate punctele de vedere!

  17. Lucian M

    La Multi Ani

    Am zis ca nu mai postez, insa nu ma lasa obrazul sa nu le multumesc si in mod public colegilor care mi-au facut urari de ziua schimbarii prefixului. O vara cat mai frumoasa tuturor!
  18. va multumeste pentru "negativele" acordate si va impartaseste sentimentul! A, si uraste hustele si augustinii zgarciti si nesimtiti.

    1. sebian

      sebian

      Nu pune la suflet prietene, nu merita :)

  19. 5 stele de la colegul din Neamt! Km multi cu masinuta!

  20. Foarte multumesc si intorc favorul!

    Salutari din Neamt!

  21. Lucian M

    Radioamatori

    I'm out of here, enjoy. Urmatorul topic cred ca va fi acela in care voi anunta (peste vreo doi ani) ca vand masina. Zmeu, sa nu care cumva sa crezi ca ma refeream la Mircea... Departe de mine. Ma refeream la userul cu hustele. Ai grija, ca e ditamai moderatorul acolo- da-te bine pe langa el.
 

×
×
  • Create New...