Jump to content

samyx

Membru
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

About samyx

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 10/01/1981

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    pitesti
  • Din
    Pitesti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo 1.4 4dr
  • An
    2007
  1. La modelele euro 2 care au distribuitor, termostatul se afla un spatele distribuitorului. Mai usor de gasit este daca se urmareste furtunul gros care iese din radiator si intra in chiuloasa. termostatul se afla in capacul de la capatul futunului spre chiuloasa. Se desface usor cu o cheie tubulara de 10.
  2. Vand bara spate pentru chevrolet Aveo sedan model 2007-prezent. Culoare Albastru sport(metalizat). Produsul este folosit si prezinta cateva zgarieturi in partea stanga si o fisura pe partea superioara stanga dupa cum se poate vedea din poze. Se poate repara fara probleme, sau se poate utiliza ca atare. Pret 400 ron.(pret reprezentanta produs nou 1800ron). Contact:mihai.samy@gmail.com
  3. samyx

    Femeile La Volan

    Crezi tu? Pe a mea prietena am lasat-o sa conduca de la bucuresti la pitesti si mergea cu 170!!
  4. NU au fost schimbate nici uleiul nici lichidul de frana. Dupa cate imi amintesc nu cred ca scrie nici in carnetul service. Apropo, le-am zis ca nu cumva sa se atinga de piuitoarea de la alarma si mi-au zis ca la ei nu e nici o directiva.
  5. Am facut ieri revizia la 30000km la AWP Pitesti. Piese schimbate: Ulei 5w30 Filtru ulei filtru combustibil filtru aer filtru habitaclu bujii Total piese fara TVA 320ron. Total factura cu TVA 669.6 RON(manopera este 96 ron/ora TVA inclus ) Montat distantier electroventilator Am mai schimbat pe garantie discuri frana (fara costuri suplimentare). Dupa revizie motorul merge mai rotund si este un pic mai vioi iar in habitaclu ventilatorul sufla mult mai energic ca atunci cand am luat-o (cred ca se infundase filtrul polen, au pus alt model sau cel pus la revizia de 15k era alt model)
  6. Pai nici nu trebuie sa-ti imaginezi asa ceva pt ca nu ai de ce. Eu nu am zis ca placutele sau discurile erau uzate, doar discurile erau ovalizate, iar cand ti se schimba pe garantie discurile te obliga sa schimbi si placutele pt ca la discuri noi nu se monteaza placute vechi. Daca refuzi sa schimbi placutele nu ti se mai acorda garantie la discurile noi. Placutele de frana vechi le-am cerut si le pastrez pentru ca sunt aproape noi.
  7. Si eu am schimbat discurile pe garantie la prima revizie. Am platit cca 480ron(revizie)+180ro(placute).
  8. Eu am luat dezent (germane) 6.5Jx15 ET38 si sunt foarte multumit de ele. Am fostpe traseul Pitesti(A1)-Targoviste-Sinaia si nu am avut nici o problema in ciuda craterelor ce sunt pe strada aia. Pret aprox 1500Ron setul
  9. Statia subwooferului meu isi ia semnal direct de la ambele difuzoarele din spate. Statia are o intrare speciala pentru a prelua semnal de la boxe, si crossover de 60, 80 sau 100Hz.
  10. Da.Amat se cheama serviceul
  11. Cred ca sunt mai mari decat in alte parti, dar Serviceul cu care lucram este unul destul de rapid (Avem si un contract ca in 24 de ore sa fie reparata masina)si serios. Firma la cre lucrez vrea doar piese originale si lucrari de calitate. Toate piesele schimbate sunt de origine. Inainte sa ma ocup eu de ele s-a lucrrat cu un alt service mai ieftin, "s-au facut" reviziile l timp, si uite cum arata masina la 77000km. Cel putin acum este sigura masina iar daca se intampla vreun accident de la o piesa defecta schimbata este responsabil serviceul. Avem contract cu ei si au o responsabilitate, si cum totul se plateste...
  12. Prietene vorbeste doar pt ceea ce cunosti! Daca ai auzit de la un prieten caruia i-a spus pritenul lui nu trebuie sa iei ca atare. am stat langa fiecare masina in parte am facut poze la fiecare componenta schimbata si eram foarte interesat deoarece este in joc siguranta mea si nu numai. Am pus acele preturi pt a arata cam cat costa reviziile si piesele de schimb si la alte masini, nu sa se faca comentarii inutile.
  13. "Cine stie cuoaste "
 

×
×
  • Create New...