Jump to content

Rosniper

Membru
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

About Rosniper

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    cciuperca@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Alexandria
  • Din
    Alexandria
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1997
  • Nr. Inmatr.
    TR 24 KTL
  1. Pana la urma am cumparat etrieri noi. Acum are frane cu adevarat. Se simte diferenta. Si nu mai am nici zgomot la roti.
  2. Pana la urma glisierele vechi nu le mai am, cele noi aveau garniturile pe ele asa ca nu stiu de ce au asa joc in etrier, e posibil sa fie uzat etrierul? Am masurat glisierele cu sublerul la exterior si am cautat la 3 magazine alte glisiere pe care l-am masurat de asemenea cu sublerul si sunt identice. Ma gandesc sa cumpar etrieri noi, stie cineva unde gasesc si la un pret bun?
  3. Salut, Am si eu o problema, dupa ce am dus masina in service deoarece nu mai aveam frane prea bune, adica tinea foarte jos si dupa ce am schimbat culisantele si placutele franele, pot sa spun ca e diferenta enorma, singura problema este ca dupa 2 zile a inceput sa se auda un zgomot foarte puternic de la etrieri, am fost din nou cu masina in service , explicatia lor: culisantele au facut joc de-a lungul anilor in etrier si prin gropi sau denivelari se misca etrierii formand acel zgomot puternic. Mentionez ca in momentul in care calc frana putin nu se mai aude nimic. Ei au spus ca trebuie sa schimb etrierii, eu nu i-as schimba, frane am si pana sa o duc la ei nu se auzea nimic. Cum pot sa rezolv problema acesta?
  4. Aveti idee daca exista o siguranta pentru indicatorul de benzina, pentra ca a picat dintr-o data si e la minim nu mai indica nimic , nici becul nu se aprinde, sonda am schimbat-o anul trecut , mi-a cazut acul atunci cand am schimbat de pe benzina pe gaz.
  5. La mine problema a fost la tabloul cu sigurante din bord , totusi mergi la un electrician cat de cat priceput , totusi cred ca e de la sigurante.
  6. Eu am patit ceva asemanator am bagat la bricheta un incarcator de telefon (made in china) si mi-a ars o siguranta , nu mai imi merge ceasul nici becurile de la bord nu se aprindeau decat bateria si doar pe jumatate aprins exact ca la tine , la mine nici turometul nu mai mergea.Am fost cu ea la un electrician si a depistat din prima problema o banala siguranta arsa . Incearca la tablou comntroleaza sigurantele.
  7. Revin cu noi explicatii si anume, astazi am schimbat flansele amortizor si zgomotul tot nu a disparut verdict capat de bara . O sa il schimb si pe acesta si sper sa scap de acel zgomot .
  8. Intradevar am joc f mare in flansa la roata stanga (am ridicat-o pe cric),iar la cea dreapta are dar nu asa cum e la cea stanga . Dupa ce schimb ambele flanse o sa postez sa va spun diferenta. Mersi ovi_jer esti singurul care a dat acest verdict din 3 mecanici pt ca am mai fost astazi la al cel de-al treilea si mi-a spus ca nu am joc la nimic.
  9. Am avut prea mare presiunea dar ce s-a stricat? Asta intrebam capatul de bara sau bucsa?
  10. Zgomotul se aude ca si cand ar fi ceva slab , ca o trepidatie , efectiv trepideaza ceva la roata, si se aude tare cand merg pe drum neasfaltat, dar repet numai cand e cald. Ma gandesc ca zgomotul a aparut deoarece am mers 10 luni cu presiunea 2,9 la aceea roata si la gropile din patria noastra...
  11. Salut. Am si eu urmatoarea problema acum 10 luni am pus pe masina cauciucuri noi Pireli,toate bune zgomot interior se aude ca una noua, am fost super incantat ,dar de vreo 2 saptamani cand e cald afara dupa 1 pm pe drum neasfaltat se aude un zgomot la roata fata stanga cand e frig sau seara ,dimineata pe acelasi drum nu se aude nimic,am verificat presiunea si la roata cu pricina aveam presiune 2,9 atm,deci eu de 10 luni am mers cu presiunea aceasta pt ca cei care au pus cauciucurile au facut presiunea. Am fost la un mecanic si a zis ca e bucsa de la bara stabilizatoare am fost si la al doilea mecanic si mi-a zis ca e capatul de bara. Acum va cer parerea capatul de bara se aude tot timpul pt ca la mine zgomotul apare numai cand e cald afara pesta 20grade,in rest nu se aude nimic sau sa fie bucsa?
  12. Zair a spus ca a cumparat un capitonaj dupa o Nexia din Anglia care avea volanul pe dreapta. Oricum mersi mult Lao pentru raspuns.
  13. Ovi_jer sper ca nu te-ai suparat la topicul celalalt despre frane si ca atare iti cer si tie o parere si poate stii de unde sa cumpar un capitonaj de Nexia.
  14. Eu stiam ca discurile de la Gle se potrivesc si pe executive. Gle avand jante pe 13 si executive pe 14. Sau ma insel? Espero nu are jante pe 14?
 

×
×
  • Create New...