Jump to content

feryci

Membru
  • Content Count

    54
  • Joined

  • Last visited

About feryci

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 12/19/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://feryci@yahoo.com
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    feryci

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Membru
  • Model
    Pieton
  • An
    -
  • Nr. Inmatr.
    -

Recent Profile Visitors

1262 profile views
  1. Daca ti de intampla tie nu cred ca mai ziceai ca e legenda urbana! Pana nu te arzi nu crezi.
  2. Televizorul mi l-am luat de la Altex si tin minte ca vazusem un anumit tip de televizor in magazin in raft pe care mi l-am dorit dar mi-au spus ca nu mai au modelul acela ci unul asemanator in depozit. Mi l-au adus pe ala si uite asa am fost pacalit. Depanatorul mi-a zis ca cel mai sigur e sa mergi direct la reprezentanta sa-ti iei televizorul, pentru ca cele din magazinele gen Altex, Domo etc. sunt televizoare care au avut probleme, magazinele respective le repara si le pun in vanzare!!!
  3. Apropo, mi-am 'reparat' cica televizorul !!!! Pe dracu!! Am sunat, a venit depanatorul, l-a desfacut si in cele din urma imi zice ca tubul meu este imbatranit. Nu mi-a venit sa cred dar avea mare dreptate. Asa ca am dat 9 milioane degeaba, dar in viata mea nu imi mai iau televizor mai scump de 4 mil, si in niciun caz Philips!!!
  4. Va multumesc, si conform unei reclame de la tv putin adaptata situatiei "Pentru toti membrii forumului, numai respect!".
  5. Anuntul de vanzare al cauciucurilor nu mai e valabil avand in vedere faptul ca am vandut masina cu tot cu ele. Topicul poate fi inchis. Multumesc!
  6. Inca nu am primit toti banii dar daca cineva doreste de baut astept un PM si o vizita la mine la domiciliu dupa ce ma intorc din Bosnia in octombrie. Stiu ca multi membrii ai forumului nu mai au masini marca Daewoo dar eu nu mai am niciun fel de masina dar doresc sa raman membru.
  7. Daca mi-am vandut masina pot sa raman in continuare mebru al forumului sau nu?
  8. La problema care v-am supus-o atentiei anterior vreau sa va spun ca am reusit sa schimb filtrul la GGA pana la urma. Faptul ca mi se oprea masina pe gaz si benzina cateodata cand apasam frana si ambreajul mi s-a spus ca era de la VSS-ul defect care a fost inlocuit. Inainte de a inlocui VSS-ul s-a pus testerul pe masina si au aparut doua coduri de eroare care nu stiu ce inseamna dar le scriu aici: Po502 si Po141.
  9. Eu le-am spus problema si credeam ca vor pune si tester-ul dar din ce spui tu se pare ca nu l-au pus. Cand ma vor suna sa merg sa schimb filtrul, asta in caz ca fac rost de el, le voi cere sa puna si tester-ul.
  10. Am fost ieri vineri la Grand Garage la revizia de 6 luni corespunzatoare celei de 20.000km. Trebuia sa schimb filtrul de gaz numai ca filtrul pe care au vrut sa il puna in locul celui vechi nu se potrivea. Eu am luat masina din fabrica cu instalatie GPL Lovato. S-a mai lovit cineva de problema asta??? Trebuia sa schimb filtrul si datorita faptului ca mi s-a aprins becul de la Check Engine (din ce mi-au spus ei) plus ca atunci cand am facut un drum la Sibiu la coborare de pe Dealul Negru in momentul in care apasam frana si ambreajul mi se oprea motorul si asta nu o data!!! Acelasi lucru mi se intampla cateodata si in oras, credeti ca e de la filtru??? Gaz am bagat de la statia GPL de pe Iuliu Maniu, cum te duci de la Lujerului spre Apaca, pe partea dreapta unde e si spalatoria de masini.
  11. Pana la urma vazand si citind sfaturile voastre cred ca am sa apelez la cei care au dat anunturi pe net privind reparatia televizoarelor. Televizorul meu mi-a facut probleme dupa ce s-a luat curentul de cateva ori. Am uitat sa-l trag din priza si am inteles ca atunci cand revine curentul tensiunea e un pic cam mare. Intradevar led-ul ramane aprins dupa ce il pornesc si se opreste televizorul. fftopic: Chiar daca o sa par putin nationalist vreau sa va spun ca fortele dislocate in Irak au folosit si cred ca mai folosesc si acum frigidere Arctic. Toti cu care am discutat mi-au spus ca Arcti-ul a facut cel mai bine fata la conditiile din desert, in sensul ca s-a defectat cel mai putin. Asa ca data viitoare cand am sa-mi iau televizor o sa-mi iau Arctic cred ca se va strica mai greu decat meseriasul meu de Philips.
  12. Sunt convins ca ceea ce spui e adevarat. La cumpararea Dunlop-urilor ai contribuit si tu prin sfaturile pe care mi le-ai dat si-ti multumesc . Luand in considerare faptul ca mi-am luat noile cauciucuri de nici o luna, era prematur sa-mi dau cu parerea.
  13. Cele patru cauciucuri au venit odata cu masina la cumparare in 2006. Au fost rulate 15.000 km iar la 10.000 km au fost rotite. Ma gandeam sa le vand intre 250 si 300 RON toate 4. Astept ofertele voastre aici sau dati un PM.
  14. Pe 26.11.2007 mi-am cumparat 4 cauciucuri Dunlop Vinter Sport M3. Deocamdata pot sa spun ca sunt multumit si oricum fata de Debica... .
  15. Pai pe la inceput cand ii dadeam drumul se oprea in prima faza, il porneam din nou si mergea dupa aceea. Dupa o vreme cand incercam sa-l pornesc nu mai functiona deloc. Atunci cand am luat eu televizorul Philips a dat garantie doar 1 an, zic asta pt ca mai am factura si certificatul de garantie. Televizorul meu nu cred totusi ca este "facut pe vapor", deoarece am verificat seria televizorului pe siteul Philips si mi s-a confirmat ca produsul este original.
 

×
×
  • Create New...