Jump to content

ovidiuc

Gold Member
  • Content Count

    1978
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About ovidiuc

  • Rank
    Membru Fondator

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Targoviste
  • Auto
    Skoda
  • Model
    Octavia Tour
  • An
    2011
  • Nr. Inmatr.
    Rlk

Recent Profile Visitors

4219 profile views
  1. Dragilor,dupa cum probabil cunoasteti sau nu, dragutul de el (forumul daewooclub.ro) s-a nascut si a dainuit din nebunia si pasiunea unor oameni , in ordine aleatoare, Vaxxi, Lucman. Busli, Zeus, Nfs , Satori, Ileana, Shenck, Obi si altii care nu sunt mentionati aici.La un moment dat, datorita conjucturii , domeniul daewooclub.ro a fost preluat pe "persoana fizica" de subsemnatul.Se pare ca incepand cu 11.11.2018 perioada da valabilitate a domeniului va expira si trebuie prelungita,spun cei de la ROTLD. Cum eu personal nu mai am timp si rabdare (deh varsta) este cineva interest sa preia domeniul (bineinteles cu acordul forndatorilor)si sa mentina forumul in viata?
  2. Nu cred ca exista gaina cu oua de aur al distribuitorilor gpl.In ciuda a ce se spune eu,am alimentat in proportie de 70% de la luk oil si niciodata nu am avut probleme.Acum, cand la o statie noname, dar mai curatica, este cu 0,32 lei/l mai ieftin alimentez de acolo.La fel fara probleme.Am alimentat cam de la toate brand-urile posibile si mai mari si mai mici fara a remarca diferente semnificative de consum/putere."Check engine"aprins are alte cauze.Eu am spus mai sus cum am rezolvat problema.
  3. La alt tip de auto (Skoda bezina) rezolvarea a fost schimbarea rampei de injectoare cu alta cu alte duze.In mod sigur tinand cont si de consum,ceva e in neregula la montaj.Eu nu am reusit sa ajung la aceste consum nici cu Megan-ul nici cu Skoda decat pe autostrada la peste 140 km/h.Inrest consumel se invarte undeva in jur de 7,5-8%.
  4. ovidiuc

    Cartonase Mega Image

    Daca mai colectioneaza cineva super flizz de la mega image si are dublura la Pumba,si nu il dereanjeaza foarte tare sa il exedieze prin posta,ii raman indatorat (trebuie sa imi complectez albumul).Adresa pe pm.
  5. Cam asa ceva. La final tot clientul plateste sub o forma sau alta.Cel putin la mine, o societate de asigurari incerca sa imi explice,ca datorita ratei de daune de 140% pe care au avut-o la casco, in anul doi de casco (in conditiile in care nu am avut dauna) la valoare asigurata mai mica,prima este mai mare.I-am salutat din mers.
  6. Sa decedeze mama lor,dar in acesta tara inca se parctica hotia la drumul mare.O suma decenta pentru reparatia respectiva era de hai sa zicem 1.200 lei.maximummaximorum 1.500 lei.Restul intra in categoria sf.Sa nu ne miram de ce se vaita soc de asigurari ca ies in pierdere pe rca si casco.Vad ca platsec daune cu adaos de 300%.
  7. ovidiuc

    Despre calculatoare

    Am schimbat canalul si degeaba.Cand pornesc laptop se conecteaza la ceva si imi spune ca reteaua e nedefinita,adica conexiunea arata ceva de genul laptop-retea nedefinita-no internet acces..Opresc-pornesc routerul se conecteza normal laptop-router-internet.Alte cauze,sugestii? Intre timp am facut un upgrade de firmware.Sa vedem ce se mai intampla.
  8. ovidiuc

    Despre calculatoare

    Asa era,pe canalul router-ului mai erau cateva retele.L-am schimbat.Sa vedem ce se intampla mai departe.
  9. ovidiuc

    Despre calculatoare

    Cred ca am priceput care e cauza,o alta retea.Cum sa scap de ea din laptop? Asta cu schimbarea canalului,se poate mai detaliat,asa ca pentru nepriceputi?
  10. ovidiuc

    Despre calculatoare

    Asa e,problema este la wireless,imi apar mai multe retele,routerul meu+altele.Cum sa fac sa ramana doar routerul? Nu trebuie sa umblu la setari,trebuie doar sa il opresc si sa il pornesc.Setarile raman neschimbate.Cum sa selectez alt canal? La toate celelate retele e bifat sa se conecteze automat si nu reusesc sa debifez asta.
  11. ovidiuc

    Despre calculatoare

    Ca tocmai se discuta de routere,cu ocazia lui vinerea neagra am zis sa dotez si eu ap cu asa ceva.Ales a fost un tp-link 841n.Problema cu el este ca odata la 2-3 zile trebuie sa il opresc si sa il pornesc ca sa ma pote conecta la net cu laptop-ul.La telefon fenomenul nu se intampla absolut deloc,adica e conectat fara probleme.Exista o explicatie/solutie la chestia asta?
  12. ovidiuc

    La Multi Ani

    La Multi Ani Sergiu.
  13. ovidiuc

    Despre calculatoare

    @John am rezolvat w7 cu ajutorul lui Laurentiu.Si fara update ca nu imi trebuiesc.
  14. ovidiuc

    Despre calculatoare

    Se da urmatoarea treaba : baietii lui Gates s-au prins ca windows 7 de la mine din comp de acasa nu e licentiat 100% ca sa zic asa si mi-au inegrit ecranul si imi dau un mesaj.Cum se paote scapa de treaba asta? Stiu ca sunt niste programele dar nu am reusit eu sa le identific(intre timp l-am convins sa nu isi mai faca update dar prea tarziu,m-au prins deja).
  15. Din pacate cam asa e.Dar poate ai noroc.In ultimul timp am reusit si programari mai rapide. 99% dintre pacientii ei sunt copii.
 

×
×
  • Create New...