Jump to content

Dan Popescu

Membru
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

About Dan Popescu

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/04/1969

Contact Methods

  • AIM
    danmthpopescu
  • MSN
    office@mth.ro
  • Website URL
    http://www.mth.ro
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    danmth
  • Skype
    danmth

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Interests
    o viata mai buna
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    printre care si Cielo avariat
  • Model
    GL
  • An
    1996
  • Nr. Inmatr.
    B xx DDP
  1. va rog contactati telefonic pe numarul 0766721336, pe forum intru rar. locatia pajura-chibirt, sector 1 bucuresti. nu se asigura factura sau bon, masina este personala.
  2. farurile sunt OK, sa ma uit sa le mai verific inca o data cand s-a mai incalzi un pic. exista fundul de portbagaj, 5 euro
  3. Am promis placa aia cu tot cu banchetele spate cuiva parca din craiova. Daca nu o sa o mai ia el, va costa 8 euro.
  4. Pachet toate usile (4 buc) complete asa cum sunt, geamuri, tapiterie, etc. inclusiv balamalele 250 euro (adica 62 euro bucata). Pachet toate usile complete si cu tot cu haion cu luneta, etc, balamale 300 toate (adica 60 euro bucata) Pachet de cate doua usi complete de pe aceeasi parte 140 euro (adica 70 euro bucata). Fiecare usa completa inclusiv balamalele separat 80 euro bucata. Haionul complet separat 100 euro. Componentele se demonteaza de catre mine de pe caroserie la momentul cumpararii, pentru a nu se deteriora. Locatie Pajura-Chibrit, sector 1 Bucuresti. De preferat ar fi sa treaca gerul de afara, masina este cu prelata pe ea intr-o zapada. pentru urgente, pana trece zapada si gerul avem taxa de iarna de 2% suplimentar. de banii astia cumparam un vin bun si sandwich pt. demontator si deszapezitor.
  5. Masina este 2005. Nu exista rugina. Usile sunt foarte bune toate. Geamurile sunt cu comanda manuala (nu sunt electrice). Usa de la sofer se deschide un pic mai greu, dar este de la usoara deformare a caroseriei (stalp). Oricum o sa le demontez de pe masina cand s-o opri ninsoarea.
  6. Buna ziua, masina a fost avariata fata si acum se dezmembreaza. Toate piesele vor fi vandute fara factura, etc., masina fiind personala. Nu se vand componentele de motor si accesoriile lui, transmisie, mecanica, tren rulare, roti. Acestea vor fi folosite pe un BUGGY. Se vand NUMAI elemente de caroserie, cum ar fi: - usile toate complete cu geam, tapiserie, balamale, etc. - haionul complet asa cum este - farurile - stopurile spate - scaunele, bancheta spate - caroseria cheala dupa dezechipare pentru folosire (partiala) Masina este ALBA Masina nu a avut clima. Masina nu se vinde pentru acte. 0766721336. Dan. Locatia Bucuresti, zona de nord, Chibrit.
  7. magazin online trimite oriunde in tara (livrare spectaculoasa si la SULINA!) uleiuri de cutie, de motor, cu specificatii ciudate. Preturi foarte corecte. Recomandare. intrati direct pe http://center.mth.ro/products/681-valvolin...l4_75w85_1l.mbs
  8. ce atre e aia cu radiatul din Registrul Auto !! cred ca dorea sa spuna radiata din circulatie, RAR ae alra meserie.
  9. la trecerea prin vad adanc, e o lege care se invata numai de la soferii batrani: viteza de deplasare prin apa se regleaza (functie de adancimea apei) astfel incat in fata masinii sa se creeze un "val de prova" la o mica distanta de botul masinii. Acest val apare ca urmare a faptului ca apa din imediata apropiere o impinge pe cea din tata ei. Acest val are utilitatea sa: creeaza in spatele lui (adica strict langa masina) o mica depresiune, astfel incat poate ca apa nu mai ajunge in aspiratie. Inainte de intrarea in apa se asteapta putin pana se opreste ventilatorul electric de la radiator: astfel suntem siguri ca apa are cea mai mica temperatura in functiune, si nici ventilatorul nu va stropi tot, inclusiv fisele. Daca apa e destul de mare, si nu-i alta varianta, e bine sa traversati imediat dupa un camion sau un jeep sau un autobuz care vor lasa in urma lor un siaj cu doua avantaje: este "absorbant", tragand masina dvs. dupa masina mare din fata, si este cu apa mai mica, apa fiind dislocata de masina mai mare. Se tine motorul usor turat (cam 2000 ture), chiar daca nu este nevoie pentru o viteza asa de mica, mergandu-se semipatinat din ambreiaj. Asta pentru a nu permite apei sa patrunda in esapament, care la ralanti ia apa in mod de necrezut.
  10. despre politia care aprinde luminile de ceata aiurea, precum si despre utilizarea total cretina a girofarurilor deja se coace un memoriu la ministrul de interne. Hai sa ne aplecam asupra problemelor noastre, adica asupra a ceea ce putem face noi. Si pe autoshow forum tot eu am initiat discutia, dar ma gandesc ca aici e mai potrivita, ca marea problema o constituie masinile daewoo, cu sorcova aia de lumini.
  11. Oameni buni, ce ne facem cu neamurile extrem de proaste care se dau interesanti/inteligenti/nemaipomeniti/nemaiauziti si merg cu pozitiile + proiectoare ceata + stopuri ceata ? Sunt proprietar si utilizator intens de Cielo, Tico (schimbat acu' 2 ani pe matiz) din 1996. Am cea mai mare grija sa conduc cat mai domol si sa nu deranjez pe nimeni, avand o"oarecare" experienta la volan (a+b+c+e). Sunt insa consternat de numarul extrem de mare de "colegi" daewoo-isti care-si bat joc de ochii si nervii nostri mergand zilnic cu luminile in configuratia de mai sus. Un exemplu clasic: Andi Moisescu (de la Pro tv), care mi-a fost vecin pana acu vreo trei ani si cu care am copilarit impreuna, avea idiotul obicei sa meaga cum v-am povestit. Abia dupa ce i-am explicat (cam tot cartierul) ce si cum, inclusiv cu probe, vad ca s-a mai lasat. la fel si frate-su (mai mic), pe care chiar l-am rugat sa se dea jos si sa vada si el cu ochii ce si cum. Am discutat cu mai multi subiectul: in marea majoritate au inteles, si constientizeaza faptul. Altii recunosc sportiv ca au uitat butonul apasat de la ultima ceata. Altii nu-si dau seama ca au butonul apasat si la primul semnal decupleaza. Problema este insa cu cei care merg constient asa, cu explicatii care mai de care mai idioate: 1 lasa domne, sa ma vada lumea, si sa ma ocoleasca 2 mi-e frica de cei care stau in spate prea aproape sa nu dea peste mine, asa ca-i fac la ochi si ma depasesc. 3 "vad mai bine gropile" = minciuna, proiectoarele sunt mai jos, unghiul cu groapa este mai mic, e geaometrie simpla 4 arat mai bine, sunt mai smecher etc. Postez si pe acest forum intrucat in general masinile daewoo au cele mai deranjante lumini de ceata de pe strada, si sunt sigur ca incepand acesta discutie vom contribui cu totii la scaderea numarului de accidente de pe strada. Ca politica personala, daca vad ca idiotul din fatza nu stinge si mai este si inacrcat, reduc mult viteza si intru pe contrasens sa-l sensibilizez. Asta cand nu sunt cu cineva in masina si toate manevrele nu sunt periculoase. Cand sunt cu jeep-ul chiar imi fac probleme mai putine, dar fiind farurile mult mai sus, baietii de obicei se conformeaza si sting "sorcova" Va rog sa cititi in cartea masinii unde scrie clar ca luminile de ceata se folosesc doar atunci cand vizibiliatea scade sub 50-100 m. De asemena va rog sa nu stregeti postul, dimpotriva sa cautam o cale de reducere a stresului la volan, cauza a multor accidente.
  12. test driver, nu se scrie "cingo". Se scrie si se citeste "ciunga"
  13. du-te la Draper, sau la magazinul de scule de pe Calea Grivitei mai spre gara de podul grad, pe stanga. E la strada si are ce scule-ti trec prin mine
  14. a scazut la sub 10 in oras (tot in aceleasi conditii de trafic), si 7-7juma pe afara. Si e mult mai cald, dar o sa-i schimb si antigelu' si sa-i spal si un pic instalatia.
 

×
×
  • Create New...