Jump to content

BnCristi21

Membru în rodaj
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About BnCristi21

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Constanta
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Epica
  • An
    2007

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Buna seara, imi cer scuze ca dau "revive" la o postare atat de veche, dar nu stiu exact unde sa postez aceasta intrebare, nefiind chiar o problema tehnica. De curand am observat ca mi-a scazut nivelul antigelului, este la minim, drept urmare am zis sa incerc sa-l achizitionez chiar eu, online. Am o Epica 2.0D 150cp din 2007, dar ma confrunt cu o mica problema: nu stiu ce antigel sa cumpar. In manual scrie Dex-cool si atat. Am fost si la doua service-uri si oamenii s-au uitat ciudat, neintelegand de ce nu scrie un cod sau macar culoarea... Uitandu-ma in vas, pare portocaliu, dar nu ma ajuta la nimic. Imi puteti recomanda, daca mai stiti, ce ati folosit dvs pe Epica(un link cu produsul)? Va multumesc anticipat si imi cer scuze daca deranjez.
  2. Multumesc pentru informatie, din pacate nu am reusit sa gasesc o sursa sigura de download. Am vazut ca, candva, existau link-urile pentru torrent aici pe site, dar acum nu mai functioneaza. Poate, pe viitor, le va face vreun membru re-upload.
  3. Mersi pentru raspuns, o sa incerc maine pe lumina si, de preferat, pe o vreme mai calda :D. Poti, te rog, sa-mi zici de unde ai imaginea? Am rasfoit internetul si nu gasesc mai nimic, doar cateva post-uri pe un forum plini de rusi care au Epica.
  4. [Epica 2007] Salutari, recent mi s-a ars semnalizarea de pe oglinda exterioara de pe partea soferului. De obicei cand mi se mai arde cate un bec la cativa ani, le schimb singur, nu e problema deoarece chiar imi face placere... la inceput am folosit frumos manualul masinii pentru instructiuni de schimbare la fiecare bec si totul a fost ok. Problema este cu semnalizarea de pe oglinda, nu-mi dau seama cum pot "sa ajung la bec". Nici macar in manualul masinii nu exista instructiuni de demontare a oglinzii, se recomanda ca aceasta operatiune sa fie realizata de un partener Chevrolet. A schimbat cineva semnalizarea din oglinda, ma puteti indruma? Din cate am vazut, sunt niste clips-uri in care sta capacul(alti proprietari de Chevrolet zic ca se rup foarte usor fiind de calitate proasta) sau poti pur si simplu sa dai oglinda jos si de acolo scoti tot pana ajungi la semnalizare, dar am vazut ca exista riscul s-o spargi sau sa deteriorezi motorasul. Nu e vorba de bani sau de stat prin service-uri(presupun ca un profesionist realizeaza treaba asta in 5 minute), e mai mult o provocare personala acum. Inca o chesti pe care n-o deslusesc, pe net scrie ca nu prea e posibil sa schimbi doar becul? Poza de pe AliExpress imi lasa impresia ca nu se poate sa schimbi doar becul. Ca sa ma exprim mai bine, folosind poza, stiti(ma puteti indruma) cum pot sa scot [1]? Are rost sa scot [1]? Sau pur si simplu se scoate si se schimba [2] cu totul?
  5. Salutari, ma confrunt si eu cu o mica problema descoperita foarte recent: cand dau cu spatele nu se aprind luminile de marsarier. A trecut ceva timp de cand am schimbat becurile si credeam ca s-au ars, le-am schimbat pe amandoua dar tot nu functioneaza. Siguranta din panoul de pe partea soferului este ok, nu este arsa, dar de test am pus alta nou-nouta... niciun rezultat. Din cate am inteles exista un fel de switch actionat in momentul in care bagi in marsarier dar nu gasesc o diagrama cu locatia acestuia. S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema?
 

×
×
  • Create New...