Jump to content

Dobrescu

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Dobrescu

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 12/08/1973

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.motociclism.ro; www.bikeshop.ro; www.smaeb.ro... etc.
  • Yahoo
    b73dvd

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Dacia, BMW, Peugeot, Daewoo
  • Model
    1300, 320, 205GTi, Matiz
  • An
    1969, 1985, 1989, 2004
  1. Am recidivat. Bucuresti - Valea Oltului - Arad (ramas 1 noapte) - Budapesta - Viena - Linz (ramas 1 noapte) - Innsbruck - Bolzano (ramas 1 noapte) - Verona (vizitat) - Milano (ramas 2 nopti) - Florenta (ramas 1 noapte) - Venetia - Viena - Budapesta - Arad - Valea Oltului - Bucuresti. La intoarcere am dormit 6 ore (2am pana la 8am) intr-o parcare pe autostrada ungureasca, la 100 km de granita noastra. De data asta am mers mai incet, viteza de croaziera fiind de 120 - 130 kmh. Autostrada dintre Milano si Florenta este interesanta, foarte virajata (trece prin Apenini). Exista bucati bune cu 4 benzi pe sens (inainte de munti. Consumul a fost de ~6,5% pentru un total de ~4450 km parcursi. Costuri generale: benzina - 340 euro autostrazi - 80 euro parcari - 59 euro hoteluri - 370 euro In Verona, intr-o parcare subterana trebuia sa lasi masina deschisa si cheile pe bord! Asa am facut. V-am pus o poza din Milano.
  2. Dobrescu

    72 De Formatii

    Jefferson Airplane... Si poate ajuta o poza cu rezolutie un pic mai buna:
  3. Eu mi-am facut rezervare la hotel cu 3 zile inainte de plecare, de la o agentie din Bucuresti, vis-a-vis de Spitalul de Urgenta FLoreasca - Real Turism. V-o recomanda cu caldura. Hotel ***, camera cu doua paturi, 67 euro/noapte. Pretul mi se pare super ok, avand in vedere ca era in perioada salonului moto (la care am fost). Cred totusi ca cea mai buna optiune ramana Bucuresti - Viena - Milano, evident cu pauza de somn bun. Bucuresti - Venetia e prea lung.
  4. @ razvanclub1 Daca-mi aduc bine aminte sunt cam asa: Ungaria - matrica - 10 euro Austria - parca tot 10 euro Italia - de doua ori 12 euro la dus, si la fel la intors. Total 70 euro estimativ. @ mr_ La Venetia am facut doar o escala de cateva ore. Interesant este ca vis-a-vis de parcare era un loc in care aveai voie sa parchezi 15 minute doar, pentru bagaje. am stat 5 minute acolo pana ne-am decis ce sa facem. In fata mea era un mare Merceded cu 2 locuri. Puteam sa fiu sigur ca la intoarcere o sa fie tot acolo, si ca noi o sa platim ca fraierii. Asa a fost.
  5. Benzina a costat cam 350 euro. Costuri de autostrada... cred ca 50-60 euro. Parcari 40 euro. Racing Matiz: Deasupra Venetiei, 20 euro parcarea, etajul 10. In Milano Vespa sarbatorea...
  6. Fara probleme. Acum 2 saptamani. Matiz racing. La dus 19 ore condus + 6 ore somn in parcare + 6 ore condus... si gata. La intoarcere am mai facut opriri prin orasele de pe drum (Bergamo, Venetia, Viena) cu oprire la Arad si somn, ca imi era teama de polei noaptea. Bine am facut. Consum: 7.3 Viteza de croaziera: 145 Top speed: 165 km (la vale pe autostrada). Am si o poza, dar pana am scos aparatul eram deja la 157kmh... La plecare am schimbat cauciucurile pe fata, le-am echilibrat pe toate si am facut geometria. Cat am dat pe cauciuciri am dat pe parcari, in 3 zile.
  7. Dobrescu

    Imnul Tarii!

    Ce are sula cu prefectura? LEGEA Nr. 75 din 16 iulie 1994 privind arborarea drapelului Romaniei, intonarea imnului national si folosirea sigiliilor cu stema Romaniei de catre autoritatile si institutiile publice
 

×
×
  • Create New...