Jump to content

Laci

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Laci

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Zalau
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo Exe. Euro 2
  • An
    2003
  • Nr. Inmatr.
    SJ-02-TBX
  1. Am tot cautat ce se poate face, si de fapt prost sunt eu, pentru ca unitatea multimedia are optiune in meniu sa fie ajutat sa invete comenzile de pe volan "Steering wheel setting".
  2. Salut, Am un Lacetti din 2008, si am cumparat o unitate multimedia pentru care scria ca se potriveste si la Lacetti si ca nu trebuie taiat nici un fir si comenzile de pe volan raman active, dar de fapt este pentru Captiva, nici o mufa de pe cablurile noi, nu se potriveste cu mufele originale si comenzile de pe volan nu raspund. Nu se potrivesc 100% nici gaurile de unitatea multimedia cu cele din bord. Am achizitionat de la dezmembrari o masca centrala de bord. Am modificat-o, am montat-o si am instalat unitatea multimedia (la electrician auto). Pachetul contine unitatea multimedia, antena GPS, card de memorie micro SD cu softul iGO, antena TV cu amplificare, camera pentru mers inapoi cu chit de montare si 3 seturi de cabluri de legatura (montare), dintre care un set de cabluri cu Can-Bus decoder. La instalare s-a folosit un set de cabluri fara Can-Bus. Are cineva idee, ce se poate face pentru a functiona comenzile de pe volan ???
  3. As avea si eu o intrebare, daca ma poate ajuta sau indruma cineva. Am cumparat un Chevrolet nou de la Ecomax Azi am vrut sa-mi inmatriculez masina. Mi-am facut copii dupa acte. Am platit de numa numa. M-am prezentat la politie. Acolo mi s-a spus ca-mi trebuie si copie dupa declaratia vamala, pentru ca masina nu este din comunitate. Am sunat la Ecomax si mi s-a spus ca nu se mai face asa ceva, pentru ca pe factura externa este trecuta observatia EXEMPT INTRA-COMUNITY SUPPLY si sa sune cei din Zalau la politia din Cluj sa se informeze(scuze eu sunt din Zalau). Simt ca turb si nu stiu ce sa fac. Cum sa pun politia din Zalau sa sune la politia din Cluj? Cei de la Ecomax zic ca nu au declaratie vamala. Azi era deja tarziu si s-a inchis la politie. Luni o iau de la inceput (cu nervii). Nu poate sa ma ajute cineva sa-mi spuna unde as putea gasi ceva legislatie, acte normative, in legatura cu inmatricularea si actele necesare, pentru ca vad ca eu trebuie sa ma documentez in legatura ca ele.
  4. VAXXi, sa nu mi-o iei in nume de rau, nu stiu cu cate si care firme ai/ati luat legatura pentru computerul de bord. Ce am vazut eu (ma refer la modelul Prestige D12) ca la Autocomp.ru pretul este de 2625p si exista 2 variante (ecran verde, ecran albastru), iar la Microline.ru, exista 3 variante: cu ecran verde la 2200p, cu ecran albastru la 2350p si cu ecran RGB la 2450p. Daca nu ai incercat la ambele, as propune sa incerci. Sunt foarte curios de rezultate. Nu stiu, nu s-ar putea lua legatura direct cu producatorul?
  5. Daca se rezolva ceva cu achizitionarea computerelor de bord, de la rusi, m-ar interesa si pe mine.
 

×
×
  • Create New...