Jump to content
 

alinixovici

Membru
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About alinixovici

 • Rank
  Forumist
 • Birthday 03/25/1980

Contact Methods

 • Gender
  Male
 • Yahoo
  alinixovici

Profile Information

 • Location
  Bucuresti
 • Din
  Bucuresti
 • Auto
  Chevrolet
 • Model
  Aveo
 • An
  2006
 • Nr. Inmatr.
  b-53-huc
 1. Aveo 5usi2006 Si la mine a aparut tremuratul pe la 20k km. Cei de la service (GTT) mi-au spus ca este de la caseta de directie si ca au facut comanda sa o inlocuiasca (pe garantie). Cica mai ar avea si ceva probleme cu niste flanse de la amortizoarele fata. Si alea cica se schimba
 2. Am facut si eu revizia de 45k la GTT M-au speriat preturile, dar nu am nimic de reprosat, totul a fost ca la carte. Plus ca am vrut sa fac un test pe standul de frane si au descoperit ca ar trebui inlocuita caseta de directie si niste flanse la amortizoare (zdrangane) si s-au ofertit sa faca asta din proprie initiativa, fara nici un comentariu (doar e garantie). In rest preturile cam mari, chiar piperate as spune. Aveti atasat devizul. IMG.pdf
 3. Eu stau prin Pantelimon (cimintirul armenesc). Cum ne-am putea vedea?
 4. Vreau si eu autocolant cu chevrolet club pls (chiar va implor) . Cum se poate face rost de ele?
 5. Eu cand am fost aveau pos. Ramane de vazut daca mai si functiona Din pacate nu. Nu mi-au dat nici o piesa care a ramas. Dupa ce am facut scandal cam un sfert de ora au catadaicsit sa spuna ca imi dau piesele ramase dar nu am nici o garantie ca nu sunt recuperate din gunoi special pentru a ma multumi pe mine asa ca mi-am bagat picioarele. Apropos, sa-mi schimb uleiul din cutia de vit sau sa ii cred pe cuvant?
 6. factura de la revizia de 30k la gtt: filtru aer toate motoarele 67.32 filru ulei 1.2 21.01 filtru benzina toate motoarele 50.49 EC96539649 112.35 garnitura buson GM 1.66 ulei motor 5w30 LL205 4x26.04 revizie curenta 2orex58.80 spray curatat 15 TOTAL cu tva 582.65 Prin excludere banuiesc ca EC96539649 este flitrul de polen . Dar data trecuta (in sept2006) acesta era trecut explicit in factura (nu un cod) si costa 94.01. De aici nedumerirea mea.
 7. Am si eu o problema. Am facut revizia de 30k la gtt si am constatat cu stupoare ca nu au schimbat diferite chestii. In cartea de garantie scrie ca ar trebui inlocuit uleiul din cutie la 15k si nu au facut-o nici atunci nici acum, acum ar fi trebuit sa schimbe bujiile si nu au facut-o, la revizia trecuta mi-au spus (scris) ca placutele de frana au uzura 60% acum (la 30k) nu au spus nimic. Care este realitatea? Ce ar trebui sa schime in mod real la o revizie? La protestele mele ei au spus nonsalant ca 'asa se face acu'. Apropos, mi-au trecut pe factura o piesa cu numele EC96539629 si nu mi-a trecut prin cap sa intreb ce este. Voi aveti idee. Nu de alta dar costa 112,35ron fara TVA (mi se pare cam mult).
 8. Am facut si eu revizia de 15k la GTT. O prima impresie buna. Am intrat la ora la care am fost programat, totul a durat cam trei ore (mi-au reparat si dezaburirea luneta/oglinzi pe garantie deoarece tontonelul care mi-a pus alarma (tot la ei) a intrerupt un fir) si nu au avut nici un comentariu. Au schimbat uleiul+fliltru (GM 10W30) filtru de aer si polen (originale gm, au dat flitrele vechi) si uitat la ea sa nu ii cada suruburile. Mi-au dat si restul de ulei. Pretul cam mare:5130000. Tot ceea ce au facut au scris in cartea de darantie/pe factura.
 9. A trecut cineva granita cu bulgaria pe la Calafat sau Bechet de curand? Care au fost impresiile? Ce taxe au fost. Vreau sa ajung in Grecia si parca nu as dori sa fiu jecmanit la Giurgiu. Asta vara am platit cam 80ron la Giurgiu si cam 20ron la Vama veche asa ca incerc solutii alternative
 10. Eu am un aveo cu motor 1.2hb. Motorul este da 1.2SOHC (pentru detalii vezi http://en.wikipedia.org/wiki/DOHC#Single_overhead_camshaft) consumul e cam 8-9 in oras (bucuresti). E adevarat ca am prins si zile cu consum 7 dar si zile cu consum 10.
 11. ce gen rulmentul de presiune de la dacia veche
 12. ma straduiesc din rasputeri sa ajung Nu mai cita mesajul anterior in intregime
 13. Eu am un aveo (kalos2006) 5 usi 1.2. Masina e super buna in oras dar in afara e cam lenesa consumul insa e super. in rest pana acum nimic de protestat. a... in afara de faptul ca nu imi functioneaza dezaburirea lunetei. masina are cam 12.5k. sper sa o faca astia la revizie
 14. din pacate sigurantele nu sunt arse dar pe pinii de comanda ai releului nu ajunge nici o tensiune (baniuesc ca este bun, insa trebuie sa il verific) nu stiu cum pot verifica comutatorul (nu stiu cum sa il desfac pt a ajunge la mufa din spate)
 

×
×
 • Create New...