Jump to content

adrian_neagu65

Membru în rodaj
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About adrian_neagu65

 • Rank
  Forumist

Profile Information

 • Din
  Galati
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  Cielo Executive
 • An
  2004
 1. Buna ziua! Surprinzator ca mai exista postari la modelele DAEWOO! Am si eu doua probleme (a doua nu are legatura cu prezentul topic dar nu o mai postez la locul potrivit) care ma necajesc la masina : CIELO 1,5 16V 2004, 160000 km - de vreo doi ani (si deci de pe la 140000) are perioade in care intra f greu in treapta a doua (in mers) , cateodata reusesc bruscand schimbatorul sau nu intra deloc orice as face (situatie in care renunt sa mai incerc si trec in treapta intai sau a treia). Fenomenul, cum spuneam, se manifesta cand si cand, nu tot timpul! ?!?!?!?! - de doua luni am montat instalatie GPL Tomaseto pe masina dar nu prea tinea turatia constanta la relanti, ba chiar ma trezeam ca se opreste motorul daca in mers o puneam pe liber sau eram nevoit sa reduc viteza ptr treapta intai sau a doua; asta se intampla doar cand mororul functiona pe gaz, pe benzina fenomenul nu se manifesta; am dus m,asina la cei care mi-au pus instalatia mi-au facut ceva reglaje iar acum fenomenul se manifesta doar pe benzina si cand motorul este rece! ?!?!?!?! Astept pareri...
 2. adrian_neagu65

  Suflanta Ventilatie

  Multumesc! Intradevar pe acolo este accesul cel mai facil la culcusul faurit de soricel sau soricei - n-am mentionat ca in perioada cu pricina intr-o dimineata cand am ridicat capota am gasit o ghinda pe capacul motorului - 16 valve - si in timp ce ma intrebam cum a ajuns acolo un soricel ma privea curios dintr-o deschizatura laterala pe unde cred ca se scurge apa. Am scos de acolo o gramajoara bunicica de frunze de stejar-in parcul respectiv numai din acestia erau, astfel cred ca nu au ajuns acolo datorita...gravitatiei ci datorita rozatorului!!! Exemplific prin foto atasat.
 3. adrian_neagu65

  Suflanta Ventilatie

  Buna seara! In urma stationarii cu masina cca o luna de zile in zona unui parc in care existau diferite natii de "rozatoare" cred ca acestea au incercat sa-si faca un!culcus prin canalele de aer ... Pe langa faptul ca atunci cand dau drumul la ventilatie se simte miros de frunzar si se aude un zgomot de la ceva care ar atinge suflanta, imi pare diminuat si debitul de aer!!! Care ar fi calea cea mai facila cale de acces pentru a face curatenie???
 4. In urma stationarii cu masina cca o luna de zile in zona unui parc in care existau diferite natii de "rozatoare" cred ca acestea au incercat sa-si faca un culcus prin canalele de aer ... Care ar fi calea cea mai facila cale de acces pentru a face curatenie???
×