Jump to content

Callliope

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About Callliope

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Constanta
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo
  • An
    2008

Recent Profile Visitors

697 profile views
  1. Salut, am si eu un Aveo din 2008 cu motorul de 1.4 94hp, tot primesc check engine-ul si eroarea este pe senzorul de oxigen din traseul de evacuare sau mai primesc o eroare de catalizator ( catalizator system efficiency low, ceva de genul ) Tind sa cred totusi ca ar fi si sonda lambda ( care este O2 senzorul de pe exhaust, corect? ) poate, masina are doar 120k km, a mers foarte mult in oras, este pe benzina, nu are gaz instalat. Eroarea care mai apare este camshaft sensor cateodata. Nu ies nici noxele la ITP :)) Va multumesc Aveti vreo idee?
  2. Am gasit problema, intrebarea este acum daca pot gasi si piesa noua de cumparat deoarece nu prea cred ca daca voi lipi acest plastic va mai tine prea mult. Aveti vreo idee cum as putea sa gasesc pe scheme numarul de cod al piesei ? eventual daca aveti ceva scheme ca sa pot incepe cautarea. Am pus link catre o poza si filmare deoarece nu pot uploada in atasamente, da eroarea 200 si upload failed. https://we.tl/t-n4nCGyGWWw
  3. La asta ma gandesc si eu, insa comanda la orice altceva merge, putere etc, modul auto. Insa, unde sub bord spuneti sa ma uit? pe la picioare sunt niste flapsurile ? sub torpedou ?
  4. Salut baieti, am un chevrolet aveo din 2008, 1.4 94cp care are ~ 110k km Problemele pe care le intalnesc: 1. Se aprinde check engine-ul cu o eroare pe catalizator, senzorul de oxigen, ati patit asa ceva? 2. Din clima cand modific sa dea pe la picioare sau prin fata, nu se mai schimba efectiv. Da doar pe la cele frontale, nu mai schimba devierea aerului. Aveti idee ce trebuie dat jos pentru a ses verifica flapsurile acelea?
  5. Salut baieti, am un chevrolet aveo din 2008, 1.4 94cp. Problemele pe care le intalnesc: 1. Se aprinde check engine-ul cu o eroare pe catalizator, senzorul de oxigen, ati patit asa ceva? 2. Din clima cand modific sa dea pe la picioare sau prin fata, nu se mai schimba efectiv. Da doar pe la cele frontale, nu mai schimba devierea aerului
  6. Salut baieti , am si eu un Aveo sedan T250 din 2008, am lovit masina si trebuie sa schimb farurile, ma gandeam sa le pun pe astea: https://anunturi-auto.4tuning.ro/faruri/alba/faruri-cu-angel-eyes-chevrolet-aveo-tuning-tec-1872196.html aveti idee daca se potrivesc? Din cate am citit in aceste 2 pagini ... se pare ca nu se potrivesc si n-am noroc, dar ma gandesc ca poate nu sunt aceleasi faruri ....
  7. Presupun ca acum daca airbag ul e stins sa speram ca functioneaza chiar daca nu clipoceste, asta este..
  8. Am fost la reprezentanta si dupa ce am pus o pe tester mi au spus ca trebuie sa schimb modulul airbag care ma costă 350 de lei+ montaj 400 si ceva, m am lasat păgubaș.Ieri am dat mașina unui prieten, si cu mine in dreapta a condus el, si Reglat volanul scaunul etc, cand am urcat eu la volan becul era stins, fara sa observ, si când am dat sa mi reglez volanul hop s a aprins, ei asa am găsit problema, am tras de volan sus-jos, pana cand s a stins becul.Vad ca nu s a mai aprins de atunci.O singura intrebare am, voi cand puneti contactul airbag ul clipește de câteva ori? La mine pun contactul sta aprins 3 secunde si dupa se stinge, o fi bine? Răspunsul celor de la service mi s a părut tare evaziv ei m au întrebat pe mine ce s a întâmplat de s a aprins si le am răspuns cu" credeti ca mai veneam la constatare daca știam ce naiba s a întâmplat? " si au tăcut din gura ( m a mai costat si 120 de lei Constatarea)
  9. Salut, doresc sa schimb cauciucurile de pe al meu aveo si as vrea sa schimb si dimensiunea , de la 185/55/r15( venite din fabrica) la 195/60/r15 ca sa se potrivească si cu jantele din magneziu venite odata cu mașina Cele de iarna le am 185 70 r14 si arată destul de bine ( doar ca pe dimensiunea asta nu intra jantele) Intrebarile fiind: ar afecta consumul foarte mult? Eu as fi pus pe 65 dar am auzit ca are atinge pe fata la gropi Calculatorul ar mai calcula distanta parcursa corect?
  10. Salut, doresc sa schimb cauciucurile de pe al meu aveo si as vrea sa schimb si dimensiunea , de la 185/55/r15 la 195/60/r15 ca sa se potrivească si cu jantele din magneziu venite odata cu mașina Cele de iarna le am 185 70 r14 si arată destul de bine ( doar ca pe dimensiunea asta nu intra jantele) Intrebarile fiind: ar afecta consumul foarte mult? Eu as fi pus pe 65 dar am auzit ca are atinge pe fata la gropi Calculatorul ar mai calcula distanta parcursa corect?
  11. Si ce-ar fi de facut ? Sa scot sigurantele , sa le pun la loc ? De demontat player-ul nu ma pricep ..
  12. Problema care o am si eu cu cd player-ul este ca nu mai functioneaza display-ul , la un moment dat s-a aprins , dupa cand m-am mai uitat era stins .. Si de vreo 2 luni tot e stins Precizez ca radio-ul/cd-ul sunt functionale , insa display-ul nu are de gand sa se aprinda .. Chevrolet Aveo din 2008 , 1.4 Cam ce as putea sa-i fac ? am fost la reprezentanta si au spus ca nu il inlocuiesc etc , m-am interesat si unul nou e cam 1000 euro ceea ce mi se pare exagerat..
 

×
×
  • Create New...