Jump to content

dan22y

Membru
  • Content Count

    152
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About dan22y

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/04/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.reno.ro/index.php?showtopic=182982&view=findpost&p=3736844
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    dan22y

Profile Information

  • Interests
    tot ce tine de automobilism si sporturi cu motor
  • Din
    Ardeal
  • Auto
    Renault
  • Model
    Megane II
  • An
    2008
  • Nr. Inmatr.
    XX-yy-ZZZ
  1. De vanzare urmatoarele pentru Daewoo Matiz: - Cablu Frana de mana Matiz cod 96316682 Made in Korea Pret: 70 lei - Reparatie aripa spate stanga matiz . Productie : Klokkerholm Germany. Pret: 70 lei Transport gratuit oriunde in tara prin posta la plata în avans. Contact: 0.745.86.65.31 sau dan22y @ yahoo.com
  2. Se adauga la cumparare si 4 jante de tabla de origine pe 13" 4x114,3.
  3. M-ar interesa urmatoarele piese pentru Matizul din semnatura: - ceas (cel ce indica ora si minutele) - buton degivrare luneta - ansamblu complet de deschidere din interior a hayonului (ansamblu manete + cablu + zavor) Piesele pot fi noi si/sau sh dar sa fie in stare buna. Ofertele pe PM sau la 0745.86.65.31 Daca o sa mai am nevoie de ceva am sa updatez anuntul. Multumesc.
  4. Revin prin acest post in randul celor cu Matiz dupa vreo 4 ani de pauza . Masina e in familie acum. Nu merge dezaburirea. Merge doar iluminatul butonului cand sunt puse pozitiile. Nu merge nici becul care confirma cand apesi butonul de dezaburire. Astazi fiind duminica nu am bricolat mai nimic pe la ea, insa ce am observat e ca nu am tensiune pe luneta la rezistenta. Maine verific conform schemei electrice sigurantele din compartimentul motor Ef7 cea de 30A si releul de aprindere. Banuiesc ceva contact prost. Sau mai poate fi mufa in buton, care sa nu faca contact bine. Am sa revin cu detalii.
  5. Mersi de raspuns, ca si gps cum se descurca? Ce harti ai la el? Vin preinstalate, e cat de cat precis?
  6. Stimati colegi, intre N78 si N82 pe care-l recomandati? Daca detineti asa ceva, va rog pareri pro si contra. Sunt asemanatoare in mare parte doar cu unele diferente intre ele. Nu stiu cu GPS-ul cum e (doar Nokia Maps si Garmin am inteles). Va multumesc anticipat.
  7. dan22y

    Mezeluri

    Doar acum am observat topicul. Apropo de branza topita KIRI, in primavara cand am fost in Franta, nu cred ca nu era zi sa nu mananc din acea branza, binenteles pe langa alte sortimente de branzeturi, caci Franta e mama lor. Aici nu am incercat Kiri, dar daca tot mi-am amintit, am sa caut la super, hiper, giga marketuri.
  8. Nu face nimica, ma bucur ca ti-ai rezolvat problema si ai ajuns cu bine acasa cu masinuta. Am ramas placut surprins ca exista lista aceea pe care NFS o stie foarte bine si pe care o am si eu cu membrii de pe forum din diferite orase, lista care se pare ca isi face treaba bine la nevoie. Desi nu mai am Matiz, urmaresc acest forum mai tot timpul, fiindca e ca o carte de service pentru problemele noastre care se ivesc la masinute si nu numai.
  9. Vand banchete spate cu tetiere pentru Peugeot 206, tapiserie culoarea albastru. Stare foarte buna. Fara centuri. Pret 275 euro neg. Contact: 0745866531 sau PM
  10. Si eu, si eu ... am primit acest mesaj pe care nu l-am sters: "Felicitari!!! Acest nr. de telefon a fostextras din baza de date Flanco si a fost desemnat castigatorul unui tel. Nokia n90 si a 200 euro. Asteptam sa ne contactati." de la 0746630878 Asa si tata a mai primit ceva mesaj cum ca ar fi castigat un Logan si sa sune pe nu stiu ce numar... si era bucuros pana ce l-am calmat ca e doar o teapa mare.
  11. Carligul se afla in Bistrita. Am sa-i spun de oferta ta.
  12. Salut. Carligele sunt ale unui amic de al meu, deci nu eu am facut preturile, fa o oferta si te anunt. Mersi.
 

×
×
  • Create New...