Jump to content

titidinconstanta

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About titidinconstanta

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    constanta
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    ct-86-acm
  1. Te rog sa imi marchezi pe imaginea atasata unde se conecteaza mufa adaptorului de la interfata. Merci
  2. Merci, o sa te sun. Vreau sa rezolv intai cu valva de pe multivalva (acum am scos pistonasul ca nu mai deschide, bobina e buna). Nu te uit, inca o data merci. La mine pe masina ECU e Loveco, masina e serie 2006. Ideea e unde bag celalalt capat al cablului, cel cu mufa neagra cu 8 gauri/4 fire. Scot cumva butonul si acolo bag mufa?
  3.     Am rezolvat in prima faza si merge si pe GPL, dar de vina era pistonasul de la electrovalva de pe multivalva. A incercat mecanicul sa puna alt arc dar nu a mers. Pana la urma a scos pistonasul si merg fara. Stiu ca nu e bine dar incerc sa gasesc o supara completa (cilindru, pistonas, arc) de Lovato. Mai gasesc pe undeva, ma poate ajuta cineva, contracost bineinteles. Am cumparat si interfata, descarcat softul. Unde se baga cablu? Are cine pasii care se fac pentru testat instalatia cu softul Lovato, gasesc setarile initiale pe undeva? Merci
  4. Cabluri sunt multe, nu stiu ce e bun pentru Lovato. Un link sau mai multe informatii despre cablu nu ar strica. Am softul si laptop, lipseste cablul. Asi incerca sa umblu la valve sa le curat dar am gaz in rezervor si nu stiu cum sa fac. Se poate inchide gazul in butelie independent de electrovalva de pe rezervor? Sa pun 12 v pe electrovalve sa vad care deschide? La fosta reprezentanta Daewoo din Constanta nu le merge softul iar pe unde am intrebat am primit niste raspunsuri de nepriceputi (ca Lovato nu se regleaza din calculator).
  5. Aceeasi problema o am si eu cu Cielo 2006. Motorasul pas cu pas si bobinele electrovalvelor sunt ok. Pe benzina merge bine, cand trece pe gaz moare motorul imediat iar ledurile de sus de pe comutator, rosu si galben, clipesc intermitent. Cum s-a rezolvat problema? Stiti un meseriasi in Constanta sau zona?
  6. Cielo al meu face in curand 2 ani, pe usa din spate, in apropierea geamului am 3 puncte de rugina. M-am dus la service si au zis ca este de la piatra - trei pietre la distanta de cativa cm - si ca nu se repara in garantie. Este sarita doar vopseaua, nu indoita tabla. Probabil trebuie facuta pe CASCO. La o verificare, cand a urcat-o pe elevator am observat pe dedesupt cateva urme de rugina. Nu stiu ce sa fac, antifon sau vandut? Sunt multumit de ea mai ales ca este pe GPL.
 

×
×
  • Create New...