Jump to content

Jonin

Membru
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

About Jonin

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Drobeta Tr.Severin
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    NubiraII
  • An
    2001
  • Nr. Inmatr.
    MH-37-VAL
  1. Jonin

    Vand Nubira2

    Se poate inchide topicul.
  2. Jonin

    Vand Nubira2

    Informatii generale despre masina: Inmatriculata RO Tip caroserie: Berlina An fabricatie: 2001 97300 kilometri Capacitate: 1598 cmc Putere: 107 CP Carburant: Benzina [*]Dotari: Aer conditionat Geamuri electrice Oglinzi electrice Inchidere centralizata ABS Proiectoare de ceata Servo directie [*]Pretul masinii: 2600 Euro [*]Telefon: 072 8002980 -Acum 1 luna am schimbat:telescoape fata, furtune frana fata,lichid frana,bielete antiruliu, bucse bara stabilizatoare, bieleta de directie pe dreapta, garnitura capac culbutori, filtru aer motor si bujiile. Am avut CASCO Premium (la Allianz) la ea in fiecare an si nu am avut niciun eveniment. Are cateva lovituri de la grindina si o zgaraietura mai mare, plus cateva zgaraieturi facute de copii care ies la polish. Masina nu a fost niciodata polishata.
  3. Sunt bune, peste 3000 de ture merge brici. Ma gandeam sa nu am probleme la sonda lamda ca pe asta nu stiu sa o verific. Sanatate!
  4. Cand o accelerez brusc, se ineaca,trepideaza de 2-3 ori sau da in nas. Trebuie sa o iau usor ca sa accelerez. A mai patit cineva asa ceva?
  5. Salutare! A schimbat cineva cablul de climatizare de la masina?Puteti sa imi spuneti si mie ce trebuie demontat,banuiesc ca se da jos torpedoul. Mi s-a spart plasticul care fixeaza camasa si acum probabil ca trebuie sa schimb tot cablul.
  6. Am umblat putin,am invartit surubul un sfert de tura,dar nu are efect,trebuie sa ma uit sa vad ce e cu pompa de benzina ca nu o mai aud cand pun contactul.
  7. Mircea,multumesc de raspuns. Am probleme la pornire,trebuie sa apas putin pedala de acceleratie.IAC-ul e curat si suspectez filtrul de benzina.
  8. Filtrul de benzina de la Matiz e identic cu cel de Nubira2?
  9. Multumesc pt sfat,saptamana viitoare am sa ma ocup de masina.
  10. Multumesc pt sfat! Am curatat IAC-ul si apoi am facut un reset si un idle learn. L-am curatat cu WD40 si benzina. Conul de dozaj era groaznic de murdar.Inauntru,cum se poate curata?Merge dat cu spray? Si acceleratia de multe ori ramane blocata cand o las la ralanti,trebuie sa apas tare pe ea.
  11. Imi face figuri la pornire,adica,se invarte electromotorul normal dar trebuie sa calc acceleratia,sa ii mai dau sprit,altfel nu porneste.Pompa de benzina se aude cand pun contactul,iar cateodata porneste la sfert.
  12. De o saptamana imi face figuri la pornire,adica,se invarte electromotorul normal, dar parca nu da scanteie deloc,iar cand cheia revine in pozitia normala de functionare atunci porneste motorul.
  13. Nu merg din buton. Singura diferenta este ca atunci cand le aprind din buton,creste intensitatea luminozitatii indicatorului de ceata de la bord. E ciudat pt ca eu nu foloseam proiectoarele de ceata, deloc!
  14. Salutare! Am o problema cu proiectoarele de ceata, se aprind odata cu faza scurta. As vrea sa le deconectez, dar am observat ca nu am siguranta separata pt ele.
  15. Jonin

    In Caz De Avarie

    Mai e valabil topicul asta?Daca da,cui trimit datele mele?
 

×
×
  • Create New...