Jump to content

mih_amb

Membru în rodaj
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About mih_amb

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    constanta
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz, Leganza
  • An
    2004, 1999
  1. Probleme asemanatoare am avut la un Mercedes si s-a dovedit ca de vina a fost un senzor de turatie de pe volanta sau ax cu came, la cald nu mai functiona in parametri si oprea motorul iar cand se racea mergea bine. Nu stiu ce sa spun in legatura cu bobina de inductie care a fost schimbata la leganza mea, dar simptomele au fost altele: in mers brusc a inceput sa nu mai traga, sa mearga motorul tare neregulat (in doua pistoane). dupa ce am oprit motorul nu a mai pornit nici la rece nici la cald pana nu am schimbat bobina.
  2. Salut! Schimbat ulei cutie, filtru cutie, garnitura baie cutie +manopera la leganza cutie automata; cat ajunge cu piesele de la tine, mai adaugam si o verificare generala. Multumesc
  3. Salut! Am o problema la Leganza cutie automata. Se blocheaza butonul ala din lateral de pe mansa schimbatorului. Am dat cu spray degripant... dar degeaba. Cand apas cateodata ramane apasat. Multumesc
  4. Multumesc de raspuns. Am citit topicurile ,am aflat de problema asta cu termostatul si am intrebat cu speranta ca cineva a reusit sa gaseasca o marca de termostat care sa fie mai fiabila. Cautand pe net termostat Leganza am gasit pe undeva un termostat care avea carcasa neagra,foarte diferita de a noastra, cu un stut... dar nu am reusit sa inteleg ce scrie fiin scris cu caractere rusesti. Referitor la termostatul de "dacie" stiu ca la un moment dat am cumparat unul frantuzasc parca si nu am avut probleme cu el.Dar sincer nu as vrea sa ajung la improvizatia asta. Poate gasesc un alt termostat care se poate adapta. Am avut aceasta problema si la un Frontera sport cu motor de 2000 benzina doar ca ala S-a blocat pe inchis... Primul este de Lada iar al doilea de Fabia.
  5. Salut! Intampin ceva probleme cu termostaul, deschide prea devreme sau mai bine spus cand merg la drum intins scade mult temeratura aratata de indicatorul din bord. Prin oras cand o turez mai mult temperatura este mai mare putin. Ce marca de termostat sa achizitionez? Ce parere aveti de Valeo?
  6. Cat te-a costat acea flansa? Si daca pot face si eu rost de doua?Multumesc.
  7. Salut! Ma intereseaza garnisajul de pe exterior usa fata leganza (stanga +dreapta) care preseaza chederul pe care urca si coboara geamul. Datorita faptului ca este copt de soare nu mai preseaza garnitura geamului si sulfa vantul la viteze mai mari de deplasare. Multumesc.
  8. Salut! daca mai ai grille bord le doresc eu. Multumesc.
  9. Salut! Pana la urma asta este rezolvarea problemei legate de rulmentii astia pacatosi?
  10. Filtrul de benzina se schimba relativ usor. Este situat in compartimentul motor, pe panoul dintre habitaclu si motor. Daca te uiti acolo o sa-l vezi
  11. S-a rezolvat prin cumpararea unei bobine inductie GM originala noua cu 349 ron
  12. Multumesc pentru: sfaturi, preturi, promptitudine si nu in ultimul rand produse. Sper sa se gaseasca cat mai des printre noi persoane de genul Mike1. Aici am gasit cel mai bun pret ptr o bobina de inductie de producator si va rog sa ma credeti ca am prieteni care distribuie piese auto. Majoritatea firmelor au adaosuri de peste 30%, aici am gasit cele mai de bun simnt preturi ptr produse de calitate. Toate cele bune!
  13. Ce parere aveti de Bobina inductie Meat Doria, are pretul cel mai accesbil. A folosit cineva asa ceva? Bobinele de inductie de marca recunoscuta sunt peste 800 lei
  14. Buna Ziua! Doresc o lista de preturi ptr urmatoarele produse: Bobina inductie, ulei +filtru ulei, garnitura baie ulei, filtru polen, chit distributie complet. Toate acestea pentru o Leganza an fabricatie 1999. motor 2000, 133cp. Va multumesc!
 

×
×
  • Create New...