Jump to content

andychinezu

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About andychinezu

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2004
  1. Vand matiz,an 2004,ambreaj si distributie schimbate recent,cauciucuri fata iarna,inchidere centralizata si alarma,culoare gri,radio CD pionear+4 boxe 60000 km.pret 1500 euro.contact Andrei 0762573851
  2. Se mai poate face revizie la un MATIZ care a fost achizitionat la mana a doua? Daca da ce acte iti sunt cerute la revizie.Masina mea are aproape 18.000 km.Multumesc si astept un raspuns.
  3. Sa traiasca Abram Burel ca tare dibaci mai este si cred ca merge facut asa cum a descris el schema.In cel mai scurt timp am sa aplic schema la MATY. Daca mai are cineva idei sa le posteze .
  4. Ai avut dreptate faraitul la franare este datorat de placutele ecologice care sunt de tot rahatul,le-am schimbat cu unele olandeze la indrumarea unui nene (vecin) care are si el pe matizoi si merg belea. Ecologicele directia WC.
  5. Ai facut tu asta si a mers??? Daca da spune-mi si mie te rog ca ye naspa sa te fure astia mai ales ca este destul de scump furtunul ala.
  6. Daca ar merge chestia cu luat curentul la ceasul care indica ar fi o chestie buna,iar pentru inceput as opta pt un buton care sa faca chestia cu taiatul alimentarii catre ceas dar trabuie sa imi intre si in reflex mai ales sa ii tai alimentarea cand ajung acasa si sa nu uit de el pe ON si sa am si plinul facut ca iar ma viziteaza baieti si daca mai dau de 2-3 ori 850.000 lei pe racordul ala ma las de meserie. Mai pot incerca o masca care sa il acopere,ceva din tabla de aluminiu prinsa cu nituri pop, dar este in stadiu de project.Daca mai aveti ceva idei sa nu ezitati sa le postati ca deja ma costat un drum bunicel cumparand racordul ala in loc sa ma duc la plimbare la munte.Bafta multa la toti.
  7. Salutare, am fost pradat asta noapte de benzina din rezervor la un MATIZ fiindu-mi taiat furtunul de alimentare dintre buson si rezervor. Benzina era cam jumatate de rezervor ca asa arata acul la bord.Benzina nu a fost o avere cam de 400 mii lei dar ma costat furtunul de ma usturat 850.000 lei vechi,iar de manopera de schimbare m-am ocupat personal.Intrebarea mea este cum as putea face ca indicatorul din bord de benzina sa nu mai indice pe timpul stationarii ca sunt sigur ca acei tembeli nu sau bagat aiurea la furat benzina cu toate ca sunt specializati pe tipul acesta de masini fiind foarte usor de taiat furtunul si de furat ca nu sunt singurul patit.Va rog poate stiti o chestie ca indicatorul sa moara cand masina stationeaza ca la dacie cand ii iei contactul sa nu indice nimic.Multumesc si sa nu ajungeti ca mine ca mai mult costa furtunul si timpul care iti ia sa il schimbi.
  8. Poti sa il trimiti si la mine te rog pe cel de MATIZ la andreilungu2002@yahoo.com. MULTAM MULT
  9. Nu este de la ambreaj ci de undeva de la alternator cred,iar cineva zicea ca ar face suieratul cand este mai rece afara incarca mai tare si din cauza asta ar fi suieratul ala dar bine inteles mai sunt bune si alte pareri ca de la un singur om parca nu te incalzeste.Oricum multam de sfat.
  10. Buna ziua sunt detinator de matiz de un an si ceva este o masina din 2004 luata la mana a doua si sunt super incantat de ea. A aparut o mica problema cred eu acum de cand este vremea mai rece am un suierat nu foarte zgomotos la pornire cand este rece si dispare in cateva secunde poate 1 minut .De la ce poate fi daca ati intalnit chestia asta si daca este ceva grav.Masina are 16.000 KM si a fost foarte bine intretinuta. Si inca o chestie care nu o pricep este ca la franare se aude o frecare cu toate ca placutele de frana sunt bune freaca cam 10 - 20 de KM si dupa aceia nu mai face asta la fiecare plecare la drum dimineata.Multumesc si KM la maxim tuturor MATIZARILOR
 

×
×
  • Create New...