Jump to content

heaven

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About heaven

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/18/1979

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz E
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    RAY
  1. Jante tabla Matiz + anvelope Dayton DW 510 M+S (licenta Bridgestone) 155/65R13 73T Jantele sunt vopsite in camp electrostatic culoarea negru mat. Anvelopele - una este Made in Spain, cealalta Made in Italy adancime profil ~ 6 mm Bonus - una dintre jante are si capacul central de plastic. Anvelopele sunt echilibrate si nu au nici o reparatie. Pret 350 ron/set - transport gratuit in Bucuresti si pe ruta Buc - Oltenita. Pentru alte orase cautam variante ieftine, posibil tot gratis. Telefon contact 0726.242.789 - non stop
  2. Am ajuns si eu la acest service. Am stat vreo 6 ore in care am facut reparatii, revizii si verificari care trebuiau facute de-a lungul timpului la masinuta dar au fost neglijate. Operatiuni executate : distributie inlocuit flansa amortizor dreapta inlocuit culise etrier dreapta inlocuit garnituri pistonas frana inlocuit rulment roata dreapta inlocuit lichid frana (de apreciat grija cu care s-a demontat inclusiv vasul de plastic, a fost spalat si uscat cu aer) masurat si completat cu 1 litru antigelul Totul a fost facut ca la carte, la un pret rezonabil, avand in vedere ca eu m-am dus cu mainile in buzunar, si am plecat de acolo cu o multime de piese noi pe masina care au fost comandata si livrate in cateva minute. S-au spus multe despre Andrei si service-ul RUX Auto dar imi permit sa scriu si eu : un profesionist desavarsit si un om extraordinar. A fost prima mea vizita in acest service dar cu siguranta voi reveni de cate ori masina va cere. Multumesc pentru tot Andrei !
  3. Un kit distributie Matiz si rulment roata fata la cat ajunge ? Merci !
  4. Am cumparat ieri niste chestii de la mag. Daewoo de pe Ferdinand. Poate intereseaza pe cineva preturi : Ulei GM Dexos 2 - 5W30 = 29.80 ron/litru Filtru ulei GM Made in Korea = 16.00 ron Bujii NGK BPR5EY-11 = 13.50 ron/buc.
  5. Va scriu sa va multumesc pentru sfaturile de pe acest forum. In sfarsit am reusit si eu sa schimb bujiile. Am mers cu cele originale 57.740 km, fara sa le desfac niciodata de pe masina pentru curatare sau altceva. Le-am schimbat ca a inceput sa se aprinda cateodata CHECK Engine-ul si incerc sa elimin din posibilele cauze pana ajung sa o pun pe tester.(daca se va mai aprinde) Cele noi sunt NGK BPR5EY-11 exact ca cele originale ... singura diferenta este ca astea sunt Made in Japan iar cele vechi erau Made in Korea. Sper sa ma tina tot atat daca mai tin masina Pret 13.50 ron/buc. la magazinul Daewoo de pe Ferdinand
  6. Salutare Din intamplare nu ati avut la dezmembrare vreodata un matiz cu cui de remorcare ? Am mare nevoie de un cui din asta si preturile sunt prea mari la cele noi. Nu ma intereseaza instalatia electrica ... doar partea metalica - sistemul de prindere + bila de tractare Multumesc
  7. Fetele de usi s-au dat ! Se poate inchide. Multumesc
  8. Azi m-a sunat cineva din Buc. si duminica le aduc de la tara sa le vada. Asta inseamna ca pana duminica seara sunt rezervate si nu pot sa fac nici o oferta. O sa anunt daca se inchide topicul sau nu. Multumesc pentru interes !
  9. @gabytzu_styl Din cate stiu eu se potrivesc la orice model de matiz pentru ca toate au tabla usilor la fel. @ionut28p Oferta de paste este 250 ron iar daca esti interesat ... avand in vedere ca esti aproape (in Ploiesti) se poate aranja si cu transportul gratuit. Daca este cineva interesat astept telefon indiferent de ora sau zi pentru ca le am la tara si le pot aduce zilele astea ca sunt liber.
  10. Pret negociabil ... super oferta de Paste !!!
  11. Vand set complet fete usi Matiz SE. Sunt in stare foarte buna fara zgarieturi, le-am luat pentru mine in toamna dar nu am mai apucat sa le montez ca nu mai am masina Fetele au fost demontate personal de mine la dezmembrari si ofer impreuna cu ele toate surubelele ... tot absolut. Pret 300 ron. Detalii la 0726.242.789. Poze :
  12. Astazi am cumparat pentru revizie : ~ Filtru ulei Made in Koreea - 10 ron de la magazinul de la Gara (vis-a-vis de hotel Ibis) Si ~ Filtru aer Made in Koreea - 13 ron ~ Filtru benzina Made in Koreea - 12 ron ~ Ulei GM Made in Koreea in cutii de tabla de 1 litru - 27 ron/litru de la magazinul de la Apaca Ca idee manopera pentru schimbarea acestora si o verificare vizuala + tragere de roti la bucsi, pivoti, placute frana a costat 50 ron la un service pe Preciziei in Militari.
  13. 1. 2 buc anvelope iarna DEBICA Frigo 195/65 R15 91T - Pret 100 ron/buc Anvelopele au fost rulate approx 1 luna, sunt in stare buna, nu au petice, galme sau gauri. LINK 2. 3 buc. vara CONTINENTAL EcoContact 175/65 R14 82T - - Pret 150 ron/buc Anvelopele sunt NOI, nu au fost rulate deloc, au fost demontate de pe roti de rezerva. LINK Atasez si cateva poze P.S. : De preferat ar fi sa le vand direct (Bucuresti) a.i. sa poata fi vazute live. TRANSPORT ASIGURAT in BUC si imprejurimi Va multumesc !
  14. Cumpar 2 jante tabla pentru Matiz. Nu ma intereseaza daca sunt negre sau argintii important este sa fie in stare buna si sa fie la un PRET DECENT. Am nevoie de ele destul de urgent, asa ca as prefera sa le gasesc in bucuresti. Tel contact [b]0726.126.079 PLATA PE LOC Multumesc anticipat.
 

×
×
  • Create New...