Jump to content

shtruckk

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by shtruckk

  1. CRISTAHE NICU, multumesc pentru răspuns, sunt convins ca este de la sistemul de ventilație, eram curios daca aceasta problema e comuna sau doar specifica mie, o sa cercetez mai amănunțit. Problema cu vajaitul, parca o am de când am cumpărat masina (de noua) dar parca acum după vreo 10 ani a devenit mai stridenta.
  2. Salutare, tuturor posesorilor de Spark m300, dețin și eu unul, an fabricație 2010, motor 1.2 - 83 cp, varianta de echipare LT, și as dori sa va intreb daca la voi exista următoarea problema : la viteze, sa zicem de peste 60 km/h, se ude un vajait în interior, zic eu pe la gurile de ventilație, cu cat e viteza mai mare, cu atât zgomotul e mai proeminent. Multumesc.
  3. sal am si eu o nelamurire...vreau sa schimb amortizoarele fata la matiz si ma gandeam sa fac chiar eu treaba asta si sa nu apelez la un service, insa am o problema...am cumparat 2 amortizoare care sunt de pe aceesai parte, cel de la care am cumparat mi-a zis ca nu e nici o problema ca se potrivesc, in fine, dar acuma nu stiu daca imi trebuiesc cleme care sa tina arcul comprimat, la fel cum se foloseste la dacie sau nu... de ce este cineva care stie cum se schimba un amortizor de matiz si poate sa-mi dea niste indicatii... multumesc Puncte, litere mari? Te-ai certat cu tasta Shift?
  4. sal tuturaor am si eu o problema... detin un matiz prima varianta adik cea keala, la aceasta varianta oglinzile retrovizoare se schimba de afara si vream sa va intreb de ce nu cumva se pot inlocui sau modifica sa fie ca la varianta de varf unde se schimba din interior, nu stiu sper ca m-am facut inteles..
  5. sal am si eu o intrebare in legatura cu stopurile, am vazut pe un site niste stopuri interesante si ma gandeam ca poate voi stiti de unde le-as putea procura, ca aici la galati cam saracie... aaa...si inca o intrebare voi ce ziceti se pot inlocui semnalizatoarele laterale(beculetele) cu unele de dacie(dacia logan), imi plac ce fel vin alea albe.. mc
 

×
×
  • Create New...