Jump to content

Tigrutza

Membră
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Tigrutza

  • Rank
    Membra
  • Birthday 05/18/1984

Contact Methods

  • Gender
    Female

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    1996
  1. Tigrutza

    Bancuri

    S-a deschis un magazin unde femeile pot alege si cumpara un sot. La intrare sunt afisate regulile de functionare ale magazinului: - Poti vizita magazinul O SINGURA DATA! - Sunt 6 etaje si caracteristicile barbatilor se imbunatatesc pe masura ce urci la etajul superior. - Poti alege orice barbat de la un etaj, sau poti urca la etajul urmator. - Nu te poti intoarce la etajul inferior! O femeie decide sa viziteze magazinul pentru a gasi un barbat care sa ii tina companie. La etajul unu pe usa este urmatorul afis: Acesti barbati au un loc de munca! Femeia decide sa mearga la etajul urmator. La etajul al doilea pe usa este urmatorul afis: Acesti barbati au un loc de munca si iubesc copiii! Femeia hotaraste sa urce la etajul urmator. La etajul al treilea pe usa este urmatorul afis: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii si sunt extrem de frumosi! “Wow” isi spune femeia, insa hotaraste sa mearga la etajul urmator. La etajul al patrulea pe usa este urmatorul afis: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de innebunesti si ajuta si la treburile din casa! “Incredibil!” exclama femeia. “Cu greu pot rezista!” Insa decide sa mearga la etajul urmator. La etajul cinci pe usa este urmatorul afis: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de innebunesti, ajuta si la treburile din casa si sunt extrem de romantici! Femeia este tentata sa ramana si sa aleaga un barbat, insa pana la urma decide sa urce la ultimul nivel. La etajul sase se afla urmatorul afis: Esti vizitatoarea cu nr. 31.456.012 a acestui etaj! Aici nu sunt barbati, acest etaj exista numai pentru a demonstra ca este imposibil sa satisfaci o femeie. Multumim pentru ca ai ales sa vizitezi magazinul nostru! Vizavi de acest magazin s-a deschis unul asemanator, de unde barbatii isi pot cumpara o sotie. La primul etaj sunt femei care sunt innebunite dupa sex. La etajul doi sunt femei care sunt innebunite dupa sex si nu te bat la cap. Etajele de la 3 la 6 nu au fost niciodata vizitate de barbati."
  2. Tigrutza

    Bancuri

    A blind man wanders into an all woman biker bar by mistake. He finds his way to a bar stool and orders some coffee. After sitting for awhile he yells to the waiter, “Hey, you wanna hear a blonde joke?” The bar immediately falls silent. In a deep husky voice the woman next to him says, ” Before you tell that joke, sir, I think it’s only fair - given the fact that you’re blind - that you should know five things: 1.The bartender is a blonde woman with a baseball bat. 2. The bouncer is a blonde woman 3. I’m a six foot tall, 175 pound blonde woman with a black belt in karate. 4. The woman sitting next to me is blonde and a professional weight lifter. 5. The lady to your right is blonde and a professional wrestler. Now, think about it seriously, Mister. Do you still wanna tell the joke? The blind man thinks for a second, shakes his head, and mutters, “No, not if I’m gonna have to explain it five times.”
  3. Tigrutza

    Bancuri

    http://www.piticu.ro/2007/11/07/de-ce-nu-s...resc-salariile/
  4. aduc stelele..:)

  5. Tigrutza

    Bancuri

    O zi obisnuita...
  6. Tigrutza

    Bancuri

    Miezul noptii. Un betiv se leagana din gard in gard, cand e oprit de un politist. - Actele la control, va rog, si sa-mi spuneti unde mergeti! Betivul se uita lung si raspunde: - Ma duc la o conferinta despre efectele nocive ale alcoolului si despre riscul betivilor de a deveni ratati. Politistul se uita fix la el si intreaba: - La ora asta? Cine tine o conferinta despre asa ceva la miezul noptii? - Nevasta-mea si mai mult ca sigur soacra-mea.
  7. Tigrutza

    La Multi Ani

    Multumesc frumos pentru urari, numai de bine si voua!
  8. Din ciclul "Fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur" si "Cum sa-ti faci aliatii sa dea in balbaiala", va prezentam:
  9. 1492 Parca era vorba sa facem 2000.
  10. Ala e alt continent... toate cele 4 continente fac parte din aceeasi lume.
  11. Lista doritorilor de invitatii: george03 alx0 alxxla nrares thomasek papadia mamaOmida sMESE adriana23 coyote2 gina24 prometeu Gamerul Junior Jr Zapacitu Chatton gris Tigruta
  12. Gata si eu... vad un Prometeu pe langa mine, dar nu stiu daca e de-al nostru. Dar unii dintre voi se vor bucura sa afle ca l-am localizat pe m3tatron (povestasul) si se afla prin apropierea mea. > Vreau si o invitatie in trib, pls: User: chatton gris Sat: Catunul
  13. Pai da, user nou. Ca m-am logat cu ala vechi si m-a aruncat la mama naibii, n-am pe nimeni in jur
  14. Mie nu-mi vine mailul de confirmare
 

×
×
  • Create New...