Jump to content

vs05lux

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About vs05lux

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Iasi
  • Auto
    DEU
  • Model
    LEGANZAAAA
  • An
    1998
  • Nr. Inmatr.
    NU AM...L-AM PIERDUT
  1. salut! am o mare problema...nu gasesc deloc jante de tabla pentru leganza mea...e o distante intre prezoane foarte ciudata : 114.3... nu gasesc jante deloc...bine...noi am gasit 5 mil...dar vreau ceva sh sa pun pe anvelopele de iarna...ma dispera ca se gasesc foarte greu stie careva daca merge sa schimb butucii astia in 5 prezoane si sa pun unii in 4 prezane(ca la vectra b de ex.) si sa scap de problema asta ia sa va vad
  2. deci din ce am gasit pe site-uri imi trebuie o volanta de c20ne ca cica e mai usoara si bineinteles un kit de ambreiaj aferent...si o cutie F20wr...dar cica is foarte rare...sau un F16wr(rapoarte scurte :thumbl
  3. bravo la tine...te pup...in sfarsit unul curios ca mine! ce model de cutie ai? ceva diferente? ce modificari ai facut pe la planetare? ZI TOT!!!
  4. un lucru nu reusesc sa reglez la ceasul meu...si am cautat peste tot...nici in schema de mai sus nu scrie... CUM II SETEZI FORMATUL DE 24 DE ORE LA CEAS????????????????
  5. dar oare daca as gasi sa pun doar o cutie f28 as mai castiga ceva cai? sau oare merge sa-i pun planetarele de calibra direct in fuzetele de leganza? CHIAR NU A TUNAT NIMENI O LEGANZA SA NE DEA SI NOUA MAI MULTE DETALII????
  6. dar oare se poate sa-mi pun un C20Let pe leganza? sau macar o cutie mai rapida de calibra....
  7. Buna baietzi! am si eu o curiozitate...sper sa nu ma fac de cacao ca a mai fost altcineva care a intrebat acelasi lucru... care este diferentza intre motorul de calibra sfi si asta de pe leganza?????????de ce ala are 150 de cai si al nostru are 133??
  8. sa revenim la subiectul principal... mi-am cumparat eu azi motorasul de la bazinul de la stergatoare si e identic cu cel de matiz...si mai ieftin cu vreo 3 ron(afacere)....faza e ca nu am mai asteptat sa mi-l comande cam dinastea ar trebui scrise pe aici nu?
  9. mai intereseaza-te...cauta pe forumurile de calibra si ai sa vezi ca este ceva de facut cutia f28 sa fie cu tractiune doar fata. intradevar costa ceva mai mult dar daca stai si calculezi cate schimbi la un motor normal si ce castigi + cati bani dai sa le schimbi mai bine cauti o calibra botita sau rasturnata sau adusa de afara si neinscrisa(ca daca vrei s-o inscrii acum mori)sau ,daca ai cum, te duci si iti iei una dinafara cu Maxim 1000 de euro...am gasit si cu 440 de euro una in italia si dupa ce iti iei de pe ea tot ce-ti trebuie o mai si dai la dezmembrari si iti mai amortizezi din cheltuiala. rezultatul nu este de neglijat...PAREREA MEA P.S.: este un parca auto langa Barlad(jud. Vaslui din pacate)cu foarte multe leganza aduse din anglia si dezmembrate si mi-au spus baietzii de acolo ca trebuie sa fiu foarte atent la ulei la aceste motoare ca is pacatoase...asa ca eu unul parca nu m-as baga sa-l modific pe asta...bag ceva bani si ma mai trezesc si cu vreun piston iesit prin blocul motor...cunosc caz real...
  10. salut...daca e TUNING atunci iata o idee usor de pus in practica... si eu am o leganza si ma tot gandesc ce sa-i fac...si apoi am vazut ca opel-ul calibra are tot motor de 2000 dar are 150 de cai...si cautand mai amanuntit am vazut ca este un motor de calibra(este si pe vectra a parca)care are tt 2000 capacitate dar cu turbina in standard are 204 CAI!!!, bine + o cutie 4x4 f28 dar care poate fi transformata in 2x4 cu nustiuce chit. ideea e ca decat sa ma chinui cu motorul de leganza-C20SED mai bine caut pe la dezmembrari un motor+ cuite calibra-C20LET si le pun si am 204 cai si daca tot nu sut multumit ii mai bag si un ciptuning care ii mai creste puterea cu 30-40 de cai, un filtru sport bun(nu kkturi din bazar) si o evacuare marita la 60 mm eventual dubla si rup stilul faina ideea mea? astept pareri...iar daca vreti mai multe detalii despre motorul de calibra C20LET scrieti pe GOAGAL si vedeti ce poate animalul ala de motor. asa da tuning simti ca ai facut ceva.
 

×
×
  • Create New...