Jump to content

bobote

Membru
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

About bobote

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Braila
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Nubira
  • An
    2000
  • Nr. Inmatr.
    0000
  1. Mersi cris, chiar eram in dilema Gl4 sau Gl5.
  2. Salut.Stie cineva cat ulei de transmisie intra la nubira1,vreau sa il schimb si nenea vanzatorul mi-a zis ca 3l iar in cartea masinii scrie 1,9l.As vrea sa pun 75w90,sau sa pun 80w90? Multumesc si un an nou cu bucurii!
  3. Pai ma cam bate gandul sa iau un motor cu totul si sa il pun direct pe masina...s-ar putea sa ai dreptate,cam fumega, si miroase cam ciudat a gaze nearse. Pot totusi pleca la un drum mai lung pe la munte cu ea? Asta vara am facut 1400 de km in concediu prin tara si a mers saraca cat de cat fara sa imi faca probleme majore.Multumesc.
  4. Mersi Salex,am rezolvat-o intre timp,am luat o pompa second hand si am montat-o,sa vad acum zilele urmatoare cum se comporta.Insa am o buba mai mare. Tot am probleme cu lichidul de racire-antigelul.Imi tot da pe afara pe la borcan.Anu asta am schimbat termostatul si antigelul si curatat pe acolo de doua ori si vad ca tot imi da afara cand o fugaresc un pic.Temperatura la apa nu creste neam de 90 de grade.O fi de la antigel,am pus dinala g12 fara silicati roz.De cativa ani nici caldura mare nu am in masina dar acolo cred ca e de la calorifer,nu l-am dat jos sa il inspectez ca mi s-a taiat cheful cand am auzit ca trebuie sa dau jos bordul.
  5. Salutare.Stie cineva daca garniturile de la pompa de frana de nubira sunt la fel ca cele de la cielo?De cateva zile imi da lichid de frana pe la pompa si nu gasesc garnituri pentru pompa de frana de nubira,am vazut pe radacini garnituri pentru cea de cielo.Daca nu,am de ales intre o pompa de frana sh sau un cilindru pricipal pentru pompa de nubira,tot pe radacini am vazut cu 60 de lei.Mersi.
  6. Salut.Imi poate spune si mie cineva unde este situata canistra de vapori la nubira1?
  7. Salut din nou.Stie cineva daca usile de pe o nubira2 wagon se potrivesc la nubira1...m-ar fi interesat geamurile de pe ele in special.
  8. Mersi tester5,nu stiu ce sa fac,cred ca o sa incerc sa spal bine tot cu furtunul cu apa. Vroiam sa mai intreb daca a completat cineva uleiul la cutia de viteze manuala la nubira1.Cu ce tip de ulei si cam cum se efectueaza operatiunea.De catva timp am observat ca se misca mai greu maneta de viteze ca si cum ar fi uleiul mai vascos mai ales cand o pornesc si pana merg un pic.Apoi parca isi mai revine si parca se mai subtiaza uleiul.Am crezut ca e iarna si e normal dar vad ca si acum cand s-a incalzit face asa.
  9. Salutare la toata lumea.Daca tot vine primavara,vreau sa fac ceva ce mi-am propus de anul trecut.Mai precis,anul trecut am schimbat antigelul ca era murdar rau.Inainte de asta am spalat cu furtunul,adica am bagat apa sa curat motorul bine pe interior,am zis ca vreau si eu sa vad si la mine ca la altii, antigelul roz si frumos in vas.Da de unde,la mine e o mizerie de antigel din nou dupa cateva luni de cand l-am bagat.Aveti idee cum sa spal motorul mai eficient sa nu mai "rugineasca"antigelul? Caci la mine in vas asa se vede antigelul.Ruginiu.
  10. Va multumesc la amandoi,am fost azi sa caut leduri si in minunatia asta de oras nu este decat un butic specializat in electronica si nu aveau decat leduri transparente cu aprindere pe alb sau rosu.Nu am luat pentru ca vreau ledurile rosii clasice,adica sa fie rosii si nu cele transparente care mie mi se pare ca nu disperseaza lumina decat in fata.Am pus din-acelea rosii in comenzile la usi acum vreo 2 ani si imi place foarte mult culoarea la ele.Asa ca ma mai gandesc ce fac.
  11. Am desfacut si eu astazi fata la casetofonul de cdx sa ii schimb becurile cu niste leduri albe sau rosii,vreo 2 becuri erau de mult duse.Ideea e ca nu stiu ce fel de leduri sa iau.Conteaza polaritatea la montajul pe placa,se lipeste ledul singur sau impreuna cu o rezistenta?Am pus si 2 poze sa ma sfatuiasca vreun electronist.
  12. Daca nu stie nimeni cat mai este cand se aprinde becul,stie cineva cati litri mai sunt in rezervor pe linia rosie?
  13. Salutare baieti.Stie cineva cati litri de benzina mai ai in rezervor cand se aprinde becul in bord?
  14. Salut.Nu stiu exact cum este la cielo ,dar prima data trebuie sa verifici sigurantele daca nu ai facut deja asta.In mod normal acolo trebuie sa fie buba.Se mai intampla sa se arda siguranta,mi s-a intamplat si mie.
  15. Ok,vad eu.Pana la urma o sa merg cu benzina asta pana mi se aprinde becul in bord si apoi ii pozitionez acul. Acum o intrebare in special pentru posesorii de nubira1,cati or mai fi....Sunt si eu curios cum aveti voi farurile la masina asta ca pe mine m-au disperat.Nu sunt matuite,am luat niste becuri mai bune si tot sunt vai de mama lor,noaptea sunt kamikaze.Eu am dat pe setul de becuri vreo 80 de lei iar opelul astra g al unui prieten are becuri de 10 lei bucata si se vad perfect pe langa farurile mele.In disperarea mea vroiam sa pun un kit xenon dar e mai bine cu talonul in buzunar.Ma gandeam sa iau niste lupe pentru xenon si sa le adaptez in far.
 

×
×
  • Create New...