Jump to content

Tao

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Tao

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 11/20/1980

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Tulcea
  • Din
    Tulcea
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Espero
  • An
    1996
  • Nr. Inmatr.
    TL-05-TDI
  1. Am patit si eu de cateva ori problema cu indicatorul Power. Ca si conditii prima situatie intr-un deal mergeam cu viteza consatnta si hop si dusmanul , fara sa accelerez cred ca aveam cam 1500 de turatii si a doua situatie cred ca o coincidenta intre momentul schimbarii treptei de viteza cu actionarea franei intr-un mod mai accentuat.Ca si solutie pt rezolvarea problemei , pe loc pt a scapa de acel sentiment ca masina e blocata in prima treapta sau ceva de genul asa , este oprirea masinii si a motorului cam 30 secunde , repornita si turata putin pana in 4-5000 ture apoi nici o problema.Exemplul meu este unul "neortodox" nu sunt mecanic , pur si siplu am vazut ca merge , nu am fost pana acum in service sa o caut de eventuale probleme.
  2. Nu stiu ce sa spun , eu am luat aceasta masina de 5 luni si nu am mai avut problema asta cu ea , iar la mine nu a mers pe sorb cel putin jumatate de rezervor a avut tot timpul , o data pe luna in fieecare luna a avut full-ul facut.Un ajutor pt mine ar fi sa stiu daca se merita sa o pun pe tester adica exista un senzor pe undeva ce ar confirama probleme sau trebuie luat la puricat.?Se merita sa dau banii la service pt curatarea injectoarelor sau inca nu este sigur din aceea zona?
  3. salut, Am o noua problema si sper ca am nimerit bine aici.Am un Espero 1.5 DOHC cu cutie hidramata de la o vreme nu mai merge rotund motorul as pute spune ca merge in 3 pistoane insa nu tot timpul.Mi se intampla chiar la pornirea motorului sau ulterior cand accelerez .Ultima experienta a fost una char neplacuta cand incercam sa depasesc un autobuz in localitate si a trebuit sa renunt pt ca deja venea alta masina, aveam pedala apasata cu simt de raspundere insa motorul se balabaia teribil si nimic .Pana acum daca apasam acceleratie zbura in 5000 de ture.Am fost la service am schimbat filtrul de aer si cel de benzina si tot asa face poate mai rar.. a curatar bujiile si mi-a spus ca una dintre ele este murdara de ulei si ca motorul este pe duca si o apocalipsa teribila va urma.Servicul nr 2 motorul este ok nimic deosebit in aceasta privinta nu gazeaza etc recomandat curatarea injectooarelor si ceva pe la delcou...sper ca nu gresesc in termeni .Asadar pareri ceva? Multumesc
  4. Cam prin iulie am semnalat problema cu indicatorul de la baterie aprins dupa pornirea motorului.In sfarsit am rezolvat problema , am fost la service mi-a dat jos alternatorul a schimbat blocul de diode si puntea de incarcare ...sper ca nu gresesc in termeni .Oricum problema rezolvata cost reparatie cu tot cu manopera 310 Ron.
  5. Ok, am sa vad .Poate putin in afare subiectului , am citit toata discutia legata de becul aprins la baterie, si vreau sa intreb daca ma hotarasc totusi sa schimb alternatorul cu totul ce s-ar recomnda cu racire exteriora sau interioara ? , daca am inteles eu bine ca sunt de doua tipuri?Inca ceva aceasta inlocuire ar fi recomandata? sincer nu stiu istoricul masinii , acum are 130.000(daca or fi reali) sau intra in categoria dat banii aiurea?
  6. Salut, Sunt proaspatul proprietar al unui Espero 1.5 hidramat, conduc masina de aprope o luna si am observat , in special noapte cu faza scurta pornita ca se aprinde martorul de la baterie ff slab in mers insa daca stationez 1-2 min intensitatea martorului creste, daca turez putin motorul cam pana la 1200 scade din nou intensitatea pana dispare de tot martorul .Daca raman la relanti fara faruri acest indicator se reaprinde.Masina porneste la cheie fara probleme.Am fost in service la reprezentanta si mi-a inlocuit borna de minus si popucul , la masurarea cu scannerul cu motorul pornit , cas , faza lunga ,ac inregistra cam 12.6V.Electricianul de acolo mi-a spus ca ar fi o dioda arsa sau ceva de genul asta si ca m-ar costa cam 350Ron reparatia, sincer am crezut ca incearca sa ma pacaleasca cu ceva si va cer o parere. Multumesc,
 

×
×
  • Create New...