Jump to content

Cristi_Mede

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Cristi_Mede

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/02/1988

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    cristi_mede@yahoo.com

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    tico
  • An
    2000
  1. Multumesc tare mult pentru raspuns,am sa incerc asta si apoi revin
  2. Multumesc pentru raspuns,si...inca ceva...de ce atunci cand pornesc motorul,creste nivelul lichidului in vasul de expansiune? in legatura cu uleiul,nu este nici o problema,adica...este la un nivel normal si nu pare a avea apa. Am tras un conductor separat de la acel papuc al sondei direct pe circuitul indicatorului din bord si se intampla acelasi lucru...pe langa asta,am schimbat busonul radiatorului,am scos si termostatul in ideea ca poate nu sunt ok,dar nu am rezolvat nimic.Credeti ca este infundata vreo conducta prin motor?intreb pentru ca am impresia ca este o temperatura prea mare pe carcasa filtrului de aer,deasupra(abia daca poti tine mana pe ea cateva secunde).
  3. Buna ziua,am mare nevoie de ajutor cu al meu tico...mai exact...cu indicatorul de temperatura din bord. Pornesc masina si astept sa se incalzeasca apa,dupa 5 minute,acul de la indicator merge usor catre maxim(ajunge pe rosu si chiar depaseste),apoi,daca aprind farurile sau pornesc caldura in masina incepe sa scada cam un sfert...mentionez ca motorul si electroventilatorul functioneaza normal...am cumparat un indicator nou si...aceeasi problema.
  4. nu il pot repara pentru ca am fost cu el la un centru d reparatii si au spus ca mai bn iau unul nou...mi-au mai zis ca au facut carbunii canal p nu stiu unde si nu se mai poate repara.
  5. salut tuturor, nu are nimeni d vanare un alternator de tico,oricum unul sub 200ron k am incercat la dezmembrari si nu prea vor sa lase sub 200ron. Tin sa spun ca nu sunt n bun negociator si nu stiu d unde pot lua unul...
  6. Salut...poti sa imi trimiti si mie acel catalog de piese pt tico?de o juma'd an ma tot chinui sa demontez ceva si nu stiu cum.am intrebat p l tot felul de mecanici,dar nici unul nu vrea sa spuna...zice ca sa ma duc cu masina acolo...dar eu am luat o mare teapa cu mecanicii,asa ca as avea o foarte mare nevoie de el adresa mea este Cristi_mede@yahoo.com... mersi anticipat
  7. dintr-o data a inceput sa faca un zgomot,care s-a intensificat pe parcurs cred ca e unul din rulmenti,sau poate amandoi oricum,nu cred ca in service schimba careva rulmenti...asa ca mai bn iau unul nou.
  8. salut ,am si eu un tico si de doua zile caut un alternator mai ieftin pentru el.Stie careva unde pot gasi unul? va multumesc
  9. Salut tuturor,ma poate ajuta si pe mine careva,....caut un alternator de tico mai ieftinel si nu am gasit sub 5oo ron...Ma gandesc ca poate stie cineva un loc de unde pot pot cumpara unul mai ieftin.
  10. salutare tuturor

  11. Salut,am si eu o problema legata de racirea la tico,nu stiu ce sa ii mai fac,adica mergeam linistit pe strazile capitalei cand deodata a crescut nivelul la apa,a ajuns pe rosu.Am probat electroventilatorul care este functional,am cumparat o noua termocupla,am verificat releul,am scos termostatul si...dupa toate astea aceeasi problema:Nu porneste electroventilatorul,cand acul de la bord ajunge pe rosu.Momentan am pus un intrerupator pe firele de la termocupla si il pornesc manual.Marea problema e ca in bucuresti trebuie sa il tin pornit tot timpul,si nu vreau asta.Ma poate ajuta cineva macar cu o idee?
 

×
×
  • Create New...