Jump to content

kpa

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About kpa

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    1995
  1. kpa

    Vand Cielo

    vand cielo 1995 coreea din primul lot ( se poate vedea dupa emblema de pe capota) , original 78000 km originali , full , cu aer conditionat , 4 geamuri electrice , servo directie , stare impecabila , nu a fost lovita niciodata , vopsea originala , nu are nici cea mai mica problema , functioneaza impecabil , arata ca noua ( masina a fost tinuta in garaj). are curelele de distributie si ac schimbate la daewoo radacini . reviziile efectuate la zi cu filtre schimbate etc... masina nu necesita reparatii. arata si functioneza impecabil. masina are 2 seturi complete de roti noi. 4 cauciucuri de vara noi marca barum pe masina si 4 jenti cu cauciucuri de iarna noi. masina a circulat doar in concedii in afara tarii si in tara. pret 3800 euro
  2. Franare mai eficienta nu inseamna neaparat sa te "dea in cap".Mai ales ca cielo nu are abs si iarna se pot bloca f repede.Frana imi tine foarte bine si asa dar singura problema este ca a inceput sa farneze in "hopuri"din cauza "ovalizarii" discurilor.Franele tin .Deci ce discuri pline(neventilate) imiu recomandati?
  3. Sal. Am un cielo din '95 si are discuri de frana pline(neventilate)care din cauza caldurii au inceput sa se "ovalizeze"Le-am schimbat cu unele noi dar dupa 20.000km au inceput sa faca si astea la fel.Sunt pline si se incalzesc f tare dar cineva mi-a spus sa incerc sa cumpar unele brembo sau "ceva" super bune si atunci nu se vor mai ovaliza.Nu vreau sa pun ventilate ca trebuie sa schimb si etrierii care sunt buni, de aceea va rog daca aveti idee de unde pot sa cumpar discuri de cielo pline si care sunt cele mai bune? Merci.
  4. Se poate proba la mine pe masina la urmatoare intalnire din Bucuresti.Este ok sa iti pui boxe in usi dar daca o faci atunci ar trebui sa arate si bine nu?Asa cum se vede in pozele de mai sus nu pare treaba de profesionist.Oricum o preche de boxe si materialele de care ai nevoie sa faci Kick Panel -uri te vor costa mai mult (daca le faci calumea) decat Sbw asta. Bafta! Ne vedem la inatlnirea viitoare din Bucuresti !
  5. Salutare ! Lasati montatul de boxe in usi pentru mai tarziu, caci sa iti confectionezi Kick Panel_uri este si costisitor si foarte minutios.Cea mai simpla solutie este sa va montati sub scaunul din dreapta un subwoofer. Eu am montat un pioneer ts-wx 22 A sub scaun si se aude impreuna cu boxele din bord de 10 cm mai tare decat orice boxe de 16 ati monta in usi.Toata operatiunea dureaza circa 2 ore si nu se face nici o modificare, iar subwooferul asta intra la fix sub scaun. Ideea este sa faceti setarile in HU corect astfel incat pe fata sa aveti doar inalte basul il va da subwooferul. In plus aveti un sunet care vine din fata si nu trebuie sa ii "stresati" pe pasagerii din spate cu muzica.
  6. Stie cineva cum se schimba rulmentul de la volan?Al meu cielo (40.000 km reali)are joc in volan (pe directia sus - jos). M-am uitat la bucsa in cruce de pe axul volanului si nu are joc, de aceea cred ca este rulmentul?! Am fixat bucsa de plastic de pe axul volanului cu un colier ca sa nu mai alunece in jos, dar tot am joc vertical la volan. Sa fie rulmentul?cum desfac volanul si cum scot rulmentul sa il schimb? Mai poate fi si altceva?Se aude o bataie care pare sa vina din caseta de directie,dar bieletele sun bune,pivotii sunt si ei buni, bucsile de la bascula sunt bune, amortizoarele ok, ... Cred ca nu poate fi decat de la rulment?! Cum il schimb?! Imi trebuie presa? Cum scot volanul? Merci! >-
 

×
×
  • Create New...