Jump to content

besonix

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About besonix

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    None
  • Model
    Yet
  • An
    2009
  1. Pai tu ai facut testul pe 1,6 si se stie ca e puturoasa. Eu am facut pe 1,8 si desi nu am condus eu, masina se infigea chiar bine (ma lipea de scaun) si motorul se auzea chiar super. Ce feedbackuri negative? Nu am auzit prea multe, decat ca 1,6 nu e prea rapida dar 1,8 si 2,0 e ok.
  2. Am fost si eu sa fac un test cu Chevrolet Cruze. Din pacate nu m-au lasat sa o conduc pt ca am permis de doar 2 saptamani. Au condus ei un LS de 1.8L. Oscilez intre Cruze LS de 1.8L 141 de cai si Opel Astra ala nou de 1.4L 100 de cai. Am intrat in masina expusa inauntru in showroom si mi-a placut locul soferului, insa am o nelamurire. La Cruze-urile voastre trosneste usa cand o inchizi? Pe masina pe care am facut testul parca nu facea asa, dar pe aia din showroom se auzea cam urat.
  3. Pt persoanele care vor sa achizitioneze Cruze: banuiesc ca majoritatea stiti ca se ofera discount 12% in loc de 6% la GTT daca sunteti membru ACR. Am vorbit cu un agent al lor de vanzari si a spus ca de-aia au trecut 12% pe site ca s-au gandit ca toti or sa se inscrie la ACR. Era aici o persoana care sustinea ca dealerul nu a vrut sa dea mai mult de 6% reducere. Cica pe undeva la Obor in Bucuresti platesti (nu stiu exact cat dar e vro 300-350lei), iti da un card si cu ala poti beneficia de discount 12%. Nu iti cere sa fii membru de 1 an sau ceva de genu. Ai cardul iei discountul.
  4. Am si eu o intrebare pt cei care si-au luat Cruze pe diesel. Dupa ce ati luat-o a trebuit sa platiti taxa de poluare 1000 si ceva de euro pe motiv ca e euro 4? Sorry, sunt incepator
  5. Nu e deloc normal ce face Chevrolet cu aceste "categorii agreate" (profesor, medic, avocat, etc). Ce urmeaza? Discounturi doar persoanelor cu ochi albastri ?? Asta e discriminare curata. Nu are treaba Chevrolet cu jobul omului, si nu e normal ce fac. Discountul ala ar trebuie sa fie valabil pentru toate categoriile sociale.
  6. Te-ai dus cu cash sa vroiai sa faci credit? In principiu nu vad de ce ar acorda 12% discount doar celor din anumite categorii profesionale mai ales cand te duci cu cash. Ce treaba au ei cu ocupatia ta. Si eu cand o sa merg, o sa le fac eu lor oferta, nu ei mie. Le cer 12% discount, daca nu le convine next ... 3 luni ?
  7. Cat v-a costat CASCO la Cruze, asa de curiozitate?
  8. Finally, poze cu masina exact cum arata in realitate. Am tot vazut poze pe net care chiar nu reflecta realitatea. Mersi pt link!
  9. Despre consum la 1.8l benzina 141 de cai poate spune cineva care a mers suficient de mult cu ea? Eventual in Bucuresti.
  10. E in Bucuresti. Nu cred ca am voie sa iti dau link aici dar cauta chevrolet gtt pe google. Da tu spune-le alora din Oradea ca "uite ce reducere fac astia, ori imi dati si voi ori ma duc la ei".
  11. @nt98adu: baietii astia zic ca diesel 2.0 si benzina 1.8 alearga chiar bine, deci nu inseamna neaaparat ca daca vrei performanta trebuie alta marca. Pur si simplu baietii de la Chevrolet au pus si motoare mai mici ca sa fie accesibila si celor cu buget limitat. Daca vrei performanta, iei motor 2.0 diesel si gata. Ma enerveaza astia cu taxa lor de poluare, ca trebuie sa scoti din buzunar inca vro 3000 de ron ca motorul pe diesel e euro 4. Daca iei benzina e euro 5 si nu mai platesti taxa. By the way la GTT au reducere 12% fatza de pretul de lista si iti da jante aliaj 17" cadou. Si nu trebuie sa fii doctor, politist, etc. Nu stiu de unde a aparut aberatia aia cu profesia...
  12. @Alice: crezi ca faptul ca Cruze e mai izolata fonic decat Cielo sa te faca sa auzi mai bine motorul la Cielo, si sa crezi tu ca e mai rapida Cielo? Stiu ca suna aiurea intrebarea, dar am remarcat ca atunci cand mergi cu o dacie 1310 cu 80 la ora ti se pare ca mergi mai repede decat cu un Logan la 130 la ora, doar pt ca nu sunt vibratii si sunete prea mari.
  13. Sincer si mie mi se pare Cruze mult mai frumoasa decat Toyota Corolla. Nu vad absolut nimic frumos la Corolla, din contra, nu am vazut in viata mea o Toyota sa arate bine. Arata bine Insignia, Astra ala nou, Audi A4, etc. Si Jetta mi se pare urata. In schimb Passat e frumos. Dar asa e, beauty is in the eye of the beholder
  14. Sincer sa fiu Tommy, nu ma lasa sa creez userul fara sa pun un model de masina, si cum nu am inca masina si bicicleta are marca dar nu model , am pus Cruze, pt ca sper sa o cumpar curand. Sper ca nu incalc regulamentul. Am intrebat asta pt ca de multe ori datele nu sunt perfect corecte. De exemplu la consum zic ei ca consuma mai putin decat Loganul de 1.6, chiar asa sa fie? Totusi e maricica masina comparativ cu Loganul ... da ma rog asa o fi. Nu cunosc prea multe in domeniul auto inca din pacate. Mersi pt linkuri. Din ce vad eu Logan 1.6 prinde suta in 11"50, Cruze 1.6 in 11.8 (care inseamna cam tot pe acolo). Diferenta ar fi ca Dacia 1.6 prinde 175 km/h si Cruze 1.6 prinde 185km/h. E suficient pt mine.
  15. Am si eu cateva intrebari in legatura cu Cruze-ul: Se tot spune ca varianta de 1.6 e lenta. Intrebarea mea e: cat de lenta? Lenta de parca e un handicap (enervant de lenta), sau lenta cand o compari cu masini mult mai scumpe? Comparat cu un logan de 1.4 de exemplu, e mai lenta? Intreb asta pt ca tot observ cum comparati Cruze cu VW Passat care costa mult mai mult. Nu de alta dar personal nu sunt un vitezoman si pana si loganul de 1.4 mi se pare ok ca viteza. Stau in Bucuresti si masina urmeaza sa fie rulata in Bucuresti, nu pot sa nu remarc ca pe strazile de aici mergi cu aceeasi viteza si daca ai Dacia 1310 si daca ai Audi a6 ... Daca intr-adevar 1.6 e enervant de lenta, 1.8 e acceptabila? Cu ce masini ati compara-o ca si: performanta, comfort, calitate a materialelor. Mi se pare super masina, nu am apucat inca sa fac un test drive, insa chiar arata bine. Am planuri sa o cumpar (doar de benzina 1.6 sau 1.8, e bugetul limitat) insa ma mai interesez.
 

×
×
  • Create New...