Jump to content

Bad_Boy_Gaby

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Bad_Boy_Gaby

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Iasi
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Spark
  • An
    2007
  1. Salutare. As vrea sa stiu daca placutele de frana de daewoo matiz se potrivesc la chevrolet spark. Multumesc.
  2. Salutare. As vrea si eu sa stiu daca placutele de frana de la daewoo matiz se potrivesc la chevrolet spark. Multumesc.
  3. Nu stiu care era deoarece un prieten mi-a rezolvat problema si el a pus contactul si cu o lampa de control a inceput sa verifice sigurantele si a gasit una de 10A care era intrerupta. Daca vrei sa-ti fie mai usor scoti pe rand sigurantele de 10A ca nu sunt multe (vreo5 sau 6).
  4. Nu stiu daca ti-ai rezolvat problema dar vreau sa-ti spun ca eu mi-am rezolvat problema. Pana la urma era doar o siguranta (nu am verificat eu bine sigurantele).
  5. Este exact aceasi probleama care o am si eu. La mine sa intamplat ieri si nu am avut timp sa fac nimic si cred ca nici astazi. In service nu ma mai duc deoarece am fost acum 3 saptamani tot cu o problema la poziti dar stiam ca e siguranta arsa numai ca nu stiam unde vin sigurantele sub bord si pentru 2sigurante schimbate mi-au luat 45lei.Multumesc si am sa te anunt daca reusesc ceva.
  6. Eu am aceasi problema...daca ai fost si ti-ai rezolvat, spune-mi te rog de unde venea problema?
  7. Multumesc pentru informatie. Am fost la magazin astazi dimineata si am cumparat cele 2 piese. Le-am schimbat si motorul functioneaza acum perfect. Fara reset, fara idle learn, fara nimic. Doar schimbate. Oricum, multumesc pentru tot.
  8. Asta e primul lucru care l-am facut. Prima oara asta am crezut (ca trage aer fals) dar nu a fost asa. Am un prieten mecanic care sa uitat putin la ea si mi-a spus ceva legat de clapeta de acceleratie (trottle senzor sau cam asa ceva) ca ar fi un fel de potentiometru si daca e defect nu stie sa-mi mai citeasca clapeta de acceleratie (problema cu acceleratia) si problema cu oscilarea turatiei la mersul liber al motorului cica ar fi by-passul deoarece el a scos piesa sa se uite la ea daca functioneaza bine si jumatate din capul piesei era lustruita (adica nu inchide bine=stramba). Tot ce am de facut e sa schimb piesele si sa vad daca revine la normal mersul motorului.
  9. Multumesc, dar nu a mers. Am incercat! Si drept sa spun tot m-am saturat de mecanici...ieri a fost a4a oara cand m-am dus la ei cu speranta de a rezolva problema si nu a fost asa...iarasi m-au programat si nu prea mai am chef sa arunc bani degeaba.
  10. Salutare. Am o problema cu motorul. Abia ating acceleratia si urca in 4000rpm si cateodata imi oscileaza turatia de la 900 la 3000rpm. I-am curatat injectoarele, i-am reglat supapele, am pus-o si pe tester si nu arata nici o eroare. Daca i sa mai intamplat cuiva asta sau stie de unde vine problema sa-mi spuna. Multumesc!
 

×
×
  • Create New...