Jump to content

alin anghel

Membru
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

1 Follower

About alin anghel

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Curtea de Arges
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    AG17RAA
  1. Multumesc pentru raspuns si pentru informatie (diferenta dintre computer si ECM). Galeria curatata; injectoarele curatate, verificate si chiar schimbate intre ele; bujiile schimbate; bobina verificata=ok si schimbata cu alta - merge la fel; fisele verificate=ok; cureaua de distributie verificata=ok. De valva de evacuare nu am intrebat. Parerea mecanicului meu si a celui care mi-a pus testerul este ca nu ajunge scanteia in timpul care trebuie. Ei cred ca este singura posibilitate ramasa. Doream mai multe informatii pana sa ajung la reprezentanta ca sa nu ma "jupoai" de bani spunandu-mi verzi si uscate. Cunostintel mele in domeniul mecanicii tind spre 0. Va multumesc pentru timpul acordat!
  2. Benzina ajunge. Curatate injectoarele, verificate, schimbate intre ele.
  3. Buna ziua! Am segmentat motorul, am verificat tot ce se putea verifica (cred) dar lipsa puterii a ramas. Motorul a fost desfacut de 3 ori, pistonul II (cel din mijloc) este curat ca lacrima, nu se produce ardere acolo. Verificat bobina de inductie, fise, bujii - scantei exista dar nu ajunge in timpul care trebuie in piston, asta ar fi ultima varianta ramasa. Partea mecanica si electrica este o.k, dar tot am aceasta problema. Ultimele erori ramase: P0131 si P0300. Dupa ce sunt sterse, reapar in 2 minute. Cocluzia ar fi ca este din computerul de bord. Am inteles ca nu poti schimba orice computer cu altul, ceva in legatura cu "imobilizator"? Cum pot verifica daca este problema din computerul de bord? Se poate intra in soft si regla de acolo sau trebuie inlocuit? Va multumsc!
  4. Am inteles ideea - NU sfatuiesti pe nimeni sa cumpere ceva. Cred ca asta este si ideea unui forum, cine vrea, da un sfat. Multumesc! Pot verifica cu un voltmetru daca sonda lambda si electrovalva EGR mai functioneaza? Daca da, cum? La matiz euro 3 electrovalva EGR se poate curata? Va multumesc!
  5. Inteleg ca trebuie sa verific ambreiajul, compresia motorului, sa schimb sonda lambda si electrovalva EGR. Va multumesc!
  6. Buna seara! De ceva vreme matizul meu (euro 3) are mari probleme. Nu mai are putere, daca nu este incalzit motorul pot apasa cat doresc pedala de acceleratie caci el abia se tara; dupa ce se incalzeste se misca mai bine un pic dar tot fara vlaga (imi este teama sa mai plec din intersetie), simt ca nu mai are putere, indiferent de treapta dar daca merg foarte turat se misca o.k (de exemplu: 50km/h in a II-a; 70=a III-a etc). Consumul a crescut enorm, peste 10 l /100km. Se aude destul de urat motorul, nu se aude "rotund". Daca o las in treapta I, fara frana de siguranta pe o panta destul de mica in 7-8 ore se duce la vale intre 30-50 cm. Am fost la mecanic si a zis ca trebuie segmentat motorul. Masina este din 2006, eu am cumparat-o in 2009 cu 60.000 Km si acum are 150.000 Km. Mecanicul zice ca-i prea devreme la atatia km, ca el a segmnetat motoare de matiz dupa 300.000 km, dar poate ai mei nu sunt cei reali. Am fost si la "ecograf" si a dat urmatoarele erori: P0131, P0133, P0300, P0171, P1403. Am gasit in engleza ceva explicatii dar... nu am inteles mare lucru. Din toate informatiile pe care le am si le-am expus credeti ca a venit vremea segmentarii motorului? Poate fi si altceva? Va multumesc!
  7. alin anghel

    Bancuri

    Sotia catre sot: - Draga, trebuie sa-i spui fiului nostru sa nu se insoare cu proasta aceea ! - Asta-i culmea, de parca pe mine m-a atentionat cineva… Discutie intre un barbat si o femeie: - Unde este zaharul? - Da' chiar nu vezi?!?? Zaharul e in borcanul de cafea, pe care scrie „Sare”.Dar momentan e gol! Un tip se uita la TV si vorbea singur... La un moment dat, exclama: - Nu merge acolo, tampitule, nu te du... Fugi!! Sotia, din camera cealalta: - La ce te uiti? - Nunta noastra.
  8. alin anghel

    Bancuri

    Intr-un orasel de provincie, o bunicuta de treaba, vine la proces ca martor. Sprijinita in baston, se aseaza emotionata pe scaun, cauta in geanta, isi scoate o batista pe care o plimba dintr-o mina in alta. Ca sa n-o intimideze, procurorul de caz, o ia cu blindete : -D-na Ionescu! Ma cunoasteti? Va mai aduceti aminte de mine? Am locuit pe aceeasi strada. Bunicuta se uita cu atentie la el si zice: -Da, da! Cum sa nu... Te stiu, sigur ca te stiu, de mic erai un neispravit si un mincinos, iti bati nevasta ... urit din partea ta!... ai copii mari si nu te lasi de prostii! In sala rumoare, chicoteli, lumea isi da coate... Stupefiat , procurorul reuseste totusi sa ingaime: -Dar pe avocatul apararii il cunoasteti ? -Da ...il stiu si pe el, toata viata a fost o lepra, joaca carti, vorbeste pe la spate, da ...da ... tot orasul il stie ca are amante, una din ele e nevasta-ta. Nu stiu cum a ajuns avocat. In sala de judecata, o tacere penibila, nici-o miscare, nimeni nu tuseste, toti asteapta urmarea. Judecatorul, palid, transpirat, ii cheama pe cei doi la bara si le spune: -Daca indrazniti s-o intrebati pe baba de mine... v-am spart...
  9. Am scos papucul din stg., am pus "creionul" pe el si celalalt pe lamela.
  10. Sigur nu este de origine Dw, dar ce pot face in acest caz? Va multumesc!
  11. alin anghel

    Bancuri

    Cum se saluta 2 clarvazatoare? -Tu faci bine, eu ce fac? Promotie: La procurarea unei creme pentru marirea sanilor primiti cadou o crema pentru creier! Sotul intra in pat si-i sopteste sotiei la ureche: "Sunt fara chiloti" Sotia: "Lasa-ma sa dorm, maine am sa-ti spal o pereche" Petrecerea burlacilor Cu cateva zile inainte de nunta: - Draga, am hotarat cu prietenii sa organizez o petrecere a burlacilor ... - Aha! Bautura cat incape, curve si toata noaptea faceti sex cu ele! - Nu, draga, doar cate o bere, linistiti, vom povesti ... - Tu pe cine minti? Crezi ca eu nu am fost la petreceri de burlaci?! Disputa rutiera: EA: Voi barbatii n-ati opri nici in ruptul capului sa intrebati care e drumul. mai bine pierdeti 2 ore pe drum in plus! EL: Pierdem noi doua ore dar recuperam la parcarea cu spatele... - Crezi cumva ca 7 ani de ghinion, daca ai spart o oglinda, e nasol? - Sa vezi daca spargi un prezervativ... Curiozitate... Fetele se machiaza, se dau cu creme, parfumuri, isi aranjeaza parul in cel mai mic detaliu pentru a fi cat mai atragatoare. Baietii se uita la ele si zic : “Faine tate!” Un pescar prinde in plasa balena de aur. - Te rog, lasa-ma liber, iti indeplinesc 3 dorinte ! - Pe dracu ! Mergem la bijutier ! El si ea in pat. - Crezi ca iubirea poate fi vesnica? - Desigur. Numai partenerii se schimba. Intrebare… De ce la femei, cand se excita, sanii nu devin de doua ori mai mari? - De ce nu se duc toti managerii in concediu in acelasi timp? - Ca sa nu se vada ca merge compania si fara ei. Recent am trăit două experiențe foarte intense. 1. S-a născut fiică-mea 2. I-am spus nevesti-mii că s-a născut fiică-mea. Anul trecut de Halloween am strigat la nevastă-mea: „Iubito, e o vrăjitoare la uşă, deschid??” „Da” zice „dă-i nişte dulciuri şi dă-o-n morţii mă-sii” De atunci, soacră-mea n-a mai vorbit cu mine. Până acum, noaptea de Halloween a fost super tare. Copiii care au trecut pe la mine s-au căcat pe ei!!!! Le-am pus laxative în bomboane... De Halloween,mi-am costumat câinele-n poştaş. S-a muşcat singur. De Halloween, Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu doar se demachiază. Astăzi, de Halloween m-am gândit s-o sperii pe nevastă-mea. M-am dus tiptil în spatele ei, am bătut-o pe umăr, și când s-a întors am strigat:"BAU!!!" A dat ochii peste cap și a leșinat de frică. Ea a crezut că am murit după ce am dispărut de acasă acum 10 ani. Anii au trecut și fiică-mea a crescut, are 16 ani acum. Chiar astăzi are prima ei întâlnire cu unul dintre cei mai populari băieți din școală. Când a venit să o ia de acasă, l-am tras ușor deoparte și i-am spus:" Ține minte că orice îi faci tu ei, am să-ți fac și eu ție" Ştii cum se îmbracă Lady Gaga? Se dă cu Super Glue pe tot corpul şi se rostogoleşte prin casă. Astăzi m-am dus să mă consulte un psihiatru în legătură cu obsesia mea pentru sex. Mi-a zis: "Fii atent Cristi, o să–ți arăt niște poze și vreau să-mi spui primul lucru care îți vine în minte" "Țâțe și buci!" am zis "Cristi, ai răbdare să-ți arăt pozele mai întâi!"
  12. Buna seara! Multumesc pentru raspuns. Am verificat si amperajul=11,4 A. Am inteles ca este putin cam mare. Tot imi este frica sa o las pornita, se incinge asa de tare...am atins surubul de masa si mi-a ramas piele acolo (plus cateva injuraturi) si geamul se incinge foarte tare. La iarna cand va fi gheata pe luneta si se va incalzi atat de repede si asa de tare nu exista riscul sa se sparga? Daca pun o rezistenta mai mare (sper ca nu am dat cu bata in balta, daca da - scuze)? Va multumesc!
  13. Buna ziua! Am avut luneta sparta. Fiind vara nu am bagat de seama ca mi-a ars siguranta. Am inlocuit-o. Problema este ca se incalzesc "papucii" si firul foarte rau, in 2-3 minute ard de nu poti tine mana pe ei. Am strans bine "papucii", contactul cu lamela este o.k. Nu am lasat-o sa functioneze mai mult de 2-3 minute de teama sa nu se arda ceva. Care sa fie problema? Va multumesc! Am verificat cu un aparat si are 8,6 V la borne. Am observat ca se incalzeste si siguranta.
  14. Pompa de apa se schimba in acelasi timp cu distributia pentru ca se ajunge tot pe aceeasi cale acolo. Unii spun ca intra in rezonanta cu miscarea motorului si in timp va ceda cea veche. Ce inseamna sa pui distributia bine la punct? Unde putea gresi mecanicul? Va multumesc!
  15. Buna ziua! Am schimbat la 120.000 km. distributia, pompa de apa, ulei motor, filtru de ulei. Imediat cum am plecat cu ea am simtit ca i-a pierit " zvâcul", nu se mai "infigea", urca mai greu in ture. Nu am schimbat bujii, filtru benzina, filtru aer. Sa fie vinat schimbului sau a neschimbului? Va multumesc!
 

×
×
  • Create New...