Jump to content

Phonyx

Membru
  • Content Count

    194
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

1 Follower

About Phonyx

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 10/06/1981

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Oradea
  • Auto
    Chevrolet Cruze
  • Model
    1.8LT
  • An
    2010
  • Nr. Inmatr.
    BH..CRZ
  1. Felicitari de achizitie,si eu ma gandesc sa cumpar una pentru mandra,apropo cat te-a costat.
  2. Eu am pus un filtru K&N,care anul acesta inainte de revizia de vara o sa il curet,nu te-a tentat un filtru sport .
  3. Deacord cu tine,consum asemanator am si eu,acum iarna pe un traseu de 930km am scos un consum de 6,2%.Acum in oras am un consum de 10-11%.In rest iti urez drumuri bune fara incidente.
  4. Un consum bun,dar cu siguranta daca ai reseta cb-ul ar urca lejer la valoarea de 9%.
  5. Mai este un lucru foarte important,si anume presiunea in anvelope.Teoretic pe partea soferului exista un actibild cu presiunile si dimensiunile anvelopelor,cel putin la mine e asa,pentru modul comfort respectiv eco.Testat ambele,in modul eco fiind umflate mai tare,pierzi unpic la comfort.Eu periodic verific presiunea in roti ,si la vulcanizare eventual ii zic ce presiune sa imi bage.Ca toti umfla dupa ureche.
  6. O masina cu un design frumos si peste catva ani,sa o stapanesti sanatos si fara evenimente.Eu am roti pe 17 si am facut cateva drumuri de Grecia cu el fara probleme,sta foarte bine pe sosea,franare excelenta.Partea cu zgomotos depinde foarte mult de tipul de anvelopa,in rest daca ai in talon dimensiunile pentru 17 eu nu as mai sta pe ganduri. Ps.Are un impact vizual deosebit cu genti pe 17.
  7. Reprezentanta nu ofera asa ceva,un filtru tip panel care se pune in carcasa este undeva la 340 lei,de care am si eu.Gasesti pe net firme de tuning care comercializeaza asa ceva,iar odata schimbat nu mai ai treaba cu el odata la an il cureti cu o soluti speciala si gata,ar fi cica pe viata.Cu garantia nu iti fa griji cei de la K&N adica firma de filtru sport garanteaza pentru produsele ele.Doar sa ii zici la service sa nu se atinga de filtru ca nu se schimba,in ambalaj mai gasesti si un actibild care se lipeste pe cutia filtrului de aer.
  8. Mai mult aer ardere mai eficienta consum mai bun,da si tu un ochi pe pagina de web al producatorului k&n.
  9. Eu mi-am pus pe cruze filtru sport k&n tip panel din aprilie,un pic s-a schimbat zgomotul motorului,si unpic raspunde mai bine la accelerariIar cu consumul eu cred ca e adevarat cu scaderea de 0,5l/100km.La aceasi drum cu filtrul acesta am scos un consum mai mic 0,5l.
  10. Eu is multumit de clima automata,baga bine eu il tin setat pe 22,5C si am facut un drum de Grecia la 38C afara.Eventual iti pot recomanda sa pui un termometru digital la una din gurile de ventilatie si sa vezi cate grade iese,daca e peste 10C atunci fa o vizita la service pentru completarea agentului frigorific sau alte investigatii.
  11. La dotari mai putem discuta ia vezi ce chel este skoda,si vezi ce are cruze.Doar sa iti amintesc ca sa ai un esp pe skoda costa cateva sute de euro,ne mai vorbind de restul dotarilor.In plus diferenta de cp.Bafta la alegere.
  12. Din pacate nu prea ai cei face degeaba cauti prin setari,se aude bine de pe cd dar mult mai incet.
  13. Una la mana ca nu exista decat varianta de motor 1.6,a doua la mana ca m-am urcat intr-o varianta "full",asa ca pot si imi permit sa o compar.Si cum am mai spus e o parere personala cand o sa aiba jante de 17" si multe altele care nu mai are rost sa enumar (WTCC) atunci mai vorbim,si ca fapt divers daca nu ar fi fost la momentul respectiv cruze-ul cred ca m-ar fi tentat acel elantra. Uite descriere.http://www.hyundai-motor.ro/showroom/index.php?id=421&m=index&carid=137&bodid=212&engid=857&action=3
  14. Eu am fost in showroom si am vazut elantra,am stat in ea.Pai sa vezi acolo plastice de 2 lei peste tot cand inchizi usa si tragi de maner sa vezi cum pusca in mana.Plus ca multe optiuni nu are nici obtional ca de exemplu senzor de ploaie/lumina,oglinda electrocrom,navigatie si ar mai fi.Asa per ansamblu arata bine dar plasticurile din interior nu imi place prea mult pe fete de usa e chiar urat,iar scaunele is prea moi si nu prea au sustinere laterala.Acesta e o parere personala.
  15. Eu cand am fost in service cu revizia de un an,am intrebat daca exista update nou,au spus ca nu exista si daca va fi o sa ma contacteze.Interesant ca la tine a fost si aici nu )
 

×
×
  • Create New...