Jump to content

Tavi

Membru
  • Content Count

    59
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tavi

  1. Nu mai merge linku'. O mai postati odata va rog. Multumesc. am rezolvat!
  2. Tavi

    Combina Frigorifica

    ... hai ca ma bag si eu in seama, stiu, sint total alaturi, dar am nevoie de ajutorul vostru. Aveti idee de un service pentru frigidere marca Kelvinator? De citeva luni de zile am ceva probleme cu el si nu gasesc unde si cum. Nu mai e in garantie, service-ul de pe certficat nu mai exista sau s-au mutat, magazinul' s-a desfintat... In compartimentul de sus (frigider), pe peretele posterior, face un strat de gheata substantial (2 cm grosime la 3-4 zile). Modelul e cu dezghetare automata, Banuiesc ca timerul ala care raspunde de repausul pentru dezghet s-a bulit, dar... service Am chemat niste baieti, s-au uitat... diagonsticul a fost ca pierde freon. Solutia: vor sa monteze un soi de panou racitor pe peretele interior al frigiderului pe care sa-l lege la compresorul vechi!! Mi se pare cam "bruta" solutia... Multumesc. marcele, uita-te te rog la voi in magazin pe niste garantii si da-mi si mie niste service-uri de frigidere Electrolux, ca vad ca astia au "inghitit" si Kelvinatoru'. Poate reusesc asa. Multam.
  3. Tavi

    Caut o melodie

    nu, e asta: http://www.youtube.com/watch?v=6pvaiR01TRM
  4. Tavi

    Caut o melodie

    nu Tolin, e "Two Of Us - Blue Night Shadow". Multumesc. ... le-am scris alora de la Romantic si... operativi, au raspuns!
  5. Tavi

    Caut o melodie

    ... ma copii, ajutati-ma, va rog, ca-nebunesc!! Am auzit azi pe Romantic FM, pe la 12, o melodie din anii 70-80, cred, care are refrenul ceva cu "moon shadow" sau "moonlight shadow" si n-o gasesc neam si nici nu stiu cine, ce! O cinta un tip, cred, cu o voce mai joasa... e genul dance... nu e Mike Oldfield ...nu e Cat Stevens... dau o bere! multumesc!
  6. Activitatea sistata pe perioada nedeterminata.
  7. Nu chiar nu! Toate sfaturile le iau ca atare! sa nu crezi ca va desconsider... mai ales in situatii in care vezi ca interlocutorul tau e clar ca se pricepe... cel putin, mult mai mult ca mine! (vezi mtz & co. de pe softpedia! apropos). Cit despre problema in cauza... daca zici ca e asa bataie de cap... o las balta! Numa ca ma "minca"... Multumesc oricum!
  8. Multumesc AbramBurel, am "cusut" deja cu ata asta si nu-mi place cum iese "tivul'! Vroiam sa apelez la un "croitor" de profesie sau mai cu experienta! Multumesc oricum. @papie, ce zici tu nu se pupa cu ce vreau eu! programele alea reencodeaza avi-urile ca sa le faca vob si pe urma dvd si asa ajungi in situatia de a putea pune pe un dvd 1-2 max 3 avi-uri!! Pe mine nu ma intereseaza asta! Eu vreau sa las avi-urile asa chioare ca sa pot scrie 5-6-7-... pe un dvd, numa' ca vreau sa le pun si un meniu deasupra, ighen?
  9. AbramBurel, mai lasa un pic din mosoru' ala!... Mai da-mi niste detalii daca ai!
  10. Multumesc de sfaturi! Va tin la curent cu "evolutia"... Zapacitule, nu te supara! Chiar am nevoie si de o alta parere avizata...
  11. da zapacitule, dar ala cum dracu' facuse? avea nu mai stiu ce serial de 20 de episoade pe 4 dvd-uri si fiecare din ele avea meniu fain frumos! stiu ca poti sa le tragi asa chioare cite 5-6 pe un dvd, numa' ca pe mine "ma mininca" sa le fac cum le avea ala: bagai dvd-u si iti aparea meniul cu 5-6 submeniuri (sau cum se cheama) cu titluri: "ep. 12", "ep. 13", etc. etc. Io asa as vrea sa le fac!
  12. da', dar e mult mai comod sa tii (si sa si vezi) un serial din 20 si ceva de episoade pe 2-3 dvd-uri decit pe 20 de cd-uri, nu? iar la partea calitativa, filmele alea se vdedeau bine, nimic deranjant. Acuma, daca voi ziceti ca stau si muncesc zile intregi pentru asa ceva,...
  13. Am vazut la cineva, mai demult, o colectie de seriale pe care si le pusese pe dvd-uri. Chestia era foarte faina pentru ca fiecare dvd avea meniul lui, de ex. "seria 1, episodul 20" etc. si, nu mai trebuie sa spun ca fiecare avi era cu subtitrarea lui etc. etc. Comod! si elegant! Vreau sa va cer parerea! Cum se poate face asa ceva? Multumes.
  14. Esperatule, sar'na! Am sunat, m-au indrumat catre unitatea lor de service care e full pina pe 6 iulie!!! M-am programat, ce D-zeu sa fac! Totusi, daca mai stiti pe cineva care se pricepe... poate reusesc ceva mai repede! Multumesc!
  15. Daca aveti Samsung in casa, dau o bere pentru niste date de contact al unui service specializat. Il am de 6 ani si taman acum s-a gasit sa faca figuri. Multumesc.
  16. Tavi

    Aparate Foto Digitale

    Moshule, saru'mina! Am mai studiat scula si, intr-adevar... Noroc cu tine, ca cine stie cind descopeream si treburile alea. Acuma stiu mai multe si despre exif-uri si alte alea. Scuze de multumirile intirziate...
  17. Multumesc de urari... Sa stiti ca nu-mi imaginam ce dureri idioate poa' sa dea o chestie de genu' asta!!! Deja mersu' la buda (unde toata lumea merge cu placere, nu?) e o fobie pentru mine! Mai am un pic si ma dau cu "ceilalti" ( )... si asta din cauza faptului ca mi-am luat un kkt d-ala de ti-l bagi in c.. cu apa calda cu glicerina ca sa mai inmoaie... . Plus ca ma ung cu tot felul de antiinflamatoare pe piept + bandaj elastic si paru' mi se lipeste de bandaj si cind ti-e lumea mai draga iti mai smulgi cite un fir... ce mai, raiu' pe pamint! In fine! sa dea D-zeu sa va fereasca! Toate bune!
  18. Tico, momentan sint un simplu privitor la stele ... si asta din motive de fotbal, ca de... burtica, bat-o vina... Am avut un clinci mai de... hochei, in urma caruia m-am ales cu doua coaste luxate din articulatia sternului! Si nu pot sa fac nimic! Doare de ma c.. pe mine! Sa vedeti ce show-uri am la buda! Nu pot sa tusesc, nu pot sa stranut, nu pot sa inspir mai sanatos, nu pot sa fac mai nimic... Cica dureaza o luna - o luna jumate, au trecut 3. Astept! In alta ordine de idei, ca sa fiu la obiect, nu cred ca esti asa de nerezolvat, nu se poate sa fie dracu' asa de negru!
  19. Tavi

    Aparate Foto Digitale

    Moshule, si nu numai, te/va rog... Inteleg ca ai un S1 si de-aia imi permit. sint incepator... cum pot sa fac ca, pe pozele facute, sa apara si data la care s-au facut, la un S3 IS? Tot caut de ceva vreme si ... nimic. Multumesc.
  20. In banii astia intra detartrajul propriu-zis + "airflow", care e un fel de sablator (amestec de apa si carbonat de calciu, la 2 bari) care curata si tot ce aparatul de detartrat nu a reusit sa scoata, de obicei petele superficiale. Am scris mecanic, gindidu-ma ca "nu e la mina".... De fapt, e vorba de ultrasunete.
  21. Nu, manual nu mai fac de nu mai stiu cind. Si nu e numa' ala cu ultrasunete bun, mergea si ala mecanic, da' stii cum e... tehnologia avanseaza etc. etc.
  22. Scuze de raspunsul intirziat... On topic: - fara nici-o problema/durere - preturi incepind de la 3 x 15 - 330lei = 45 - 990lei - 20% pentru astia ai nostrii; intre 2-4 saptamini
  23. Va cer sprijinul cu gindul la nea Romica, nenea pe care-l aveam pina acum citiva ani ca mester pentru fosta (Dacia 1300) si pe care il sunam, venea acasa sau ma duceam eu la el si-i facea Rindunicii tot ce era nevoie... Asadar, daca aveti cunostiinta de vreun mecanic serios care sa se priceapa la Matiz-uri, dispus sa efectueze diverse operatii curente (schimburile de consumabile, bucsaraie etc. etc.) si, Doamne fereste!, eventualele urgente aparute, contra cost evident, +/- in conditiile lui nea Romica, va rog recomandati-mi-l. Optez pentru solutia asta din comoditate, din cauza faptului ca masina nu mai e in garantie si, mai ales, din cauza ca m-am saturat de toata hotia si neseriozitatea din service-uri. Multumesc.
  24. Update de preturi pentru anul in curs. Reucerea de 20% pentru membrii clubului ramine valabila. Toate bune, Tavi. Tarife_cabinet.doc
 

×
×
  • Create New...