Jump to content

Tavi

Membru
  • Content Count

    59
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Tavi

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/11/1968

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo / Hyundai
  • Model
    Matiz SE / Tucson 2.0 crdi
  • An
    2002/2005
  1. Nu mai merge linku'. O mai postati odata va rog. Multumesc. am rezolvat!
  2. Tavi

    Combina Frigorifica

    ... hai ca ma bag si eu in seama, stiu, sint total alaturi, dar am nevoie de ajutorul vostru. Aveti idee de un service pentru frigidere marca Kelvinator? De citeva luni de zile am ceva probleme cu el si nu gasesc unde si cum. Nu mai e in garantie, service-ul de pe certficat nu mai exista sau s-au mutat, magazinul' s-a desfintat... In compartimentul de sus (frigider), pe peretele posterior, face un strat de gheata substantial (2 cm grosime la 3-4 zile). Modelul e cu dezghetare automata, Banuiesc ca timerul ala care raspunde de repausul pentru dezghet s-a bulit, dar... service Am chemat niste baieti, s-au uitat... diagonsticul a fost ca pierde freon. Solutia: vor sa monteze un soi de panou racitor pe peretele interior al frigiderului pe care sa-l lege la compresorul vechi!! Mi se pare cam "bruta" solutia... Multumesc. marcele, uita-te te rog la voi in magazin pe niste garantii si da-mi si mie niste service-uri de frigidere Electrolux, ca vad ca astia au "inghitit" si Kelvinatoru'. Poate reusesc asa. Multam.
  3. Tavi

    Caut o melodie

    nu, e asta: http://www.youtube.com/watch?v=6pvaiR01TRM
  4. Tavi

    Caut o melodie

    nu Tolin, e "Two Of Us - Blue Night Shadow". Multumesc. ... le-am scris alora de la Romantic si... operativi, au raspuns!
  5. Tavi

    Caut o melodie

    ... ma copii, ajutati-ma, va rog, ca-nebunesc!! Am auzit azi pe Romantic FM, pe la 12, o melodie din anii 70-80, cred, care are refrenul ceva cu "moon shadow" sau "moonlight shadow" si n-o gasesc neam si nici nu stiu cine, ce! O cinta un tip, cred, cu o voce mai joasa... e genul dance... nu e Mike Oldfield ...nu e Cat Stevens... dau o bere! multumesc!
  6. Activitatea sistata pe perioada nedeterminata.
  7. Nu chiar nu! Toate sfaturile le iau ca atare! sa nu crezi ca va desconsider... mai ales in situatii in care vezi ca interlocutorul tau e clar ca se pricepe... cel putin, mult mai mult ca mine! (vezi mtz & co. de pe softpedia! apropos). Cit despre problema in cauza... daca zici ca e asa bataie de cap... o las balta! Numa ca ma "minca"... Multumesc oricum!
  8. Multumesc AbramBurel, am "cusut" deja cu ata asta si nu-mi place cum iese "tivul'! Vroiam sa apelez la un "croitor" de profesie sau mai cu experienta! Multumesc oricum. @papie, ce zici tu nu se pupa cu ce vreau eu! programele alea reencodeaza avi-urile ca sa le faca vob si pe urma dvd si asa ajungi in situatia de a putea pune pe un dvd 1-2 max 3 avi-uri!! Pe mine nu ma intereseaza asta! Eu vreau sa las avi-urile asa chioare ca sa pot scrie 5-6-7-... pe un dvd, numa' ca vreau sa le pun si un meniu deasupra, ighen?
  9. AbramBurel, mai lasa un pic din mosoru' ala!... Mai da-mi niste detalii daca ai!
  10. Multumesc de sfaturi! Va tin la curent cu "evolutia"... Zapacitule, nu te supara! Chiar am nevoie si de o alta parere avizata...
  11. da zapacitule, dar ala cum dracu' facuse? avea nu mai stiu ce serial de 20 de episoade pe 4 dvd-uri si fiecare din ele avea meniu fain frumos! stiu ca poti sa le tragi asa chioare cite 5-6 pe un dvd, numa' ca pe mine "ma mininca" sa le fac cum le avea ala: bagai dvd-u si iti aparea meniul cu 5-6 submeniuri (sau cum se cheama) cu titluri: "ep. 12", "ep. 13", etc. etc. Io asa as vrea sa le fac!
  12. da', dar e mult mai comod sa tii (si sa si vezi) un serial din 20 si ceva de episoade pe 2-3 dvd-uri decit pe 20 de cd-uri, nu? iar la partea calitativa, filmele alea se vdedeau bine, nimic deranjant. Acuma, daca voi ziceti ca stau si muncesc zile intregi pentru asa ceva,...
  13. Am vazut la cineva, mai demult, o colectie de seriale pe care si le pusese pe dvd-uri. Chestia era foarte faina pentru ca fiecare dvd avea meniul lui, de ex. "seria 1, episodul 20" etc. si, nu mai trebuie sa spun ca fiecare avi era cu subtitrarea lui etc. etc. Comod! si elegant! Vreau sa va cer parerea! Cum se poate face asa ceva? Multumes.
  14. Esperatule, sar'na! Am sunat, m-au indrumat catre unitatea lor de service care e full pina pe 6 iulie!!! M-am programat, ce D-zeu sa fac! Totusi, daca mai stiti pe cineva care se pricepe... poate reusesc ceva mai repede! Multumesc!
  15. Daca aveti Samsung in casa, dau o bere pentru niste date de contact al unui service specializat. Il am de 6 ani si taman acum s-a gasit sa faca figuri. Multumesc.
 

×
×
  • Create New...