Jump to content

bebe2000

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About bebe2000

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2000
  1. Alarma a "uitat" a doua telecomandă. Caută în manualul alarmei cum să o rememoreze și pe a doua. Eu nu știu ce alarmă am, dar când nu mi-a mai mers a doua telecomandă, am rezolvat cu această metodă: Se pune cheia de contact pe pozitia Contact Motor si se apasa 6 sec comutatorul de serviciu (buton rosu). La intrarea in modul de programare alarma va emite un sir de 5 semnale sonore scurte. Dupa aceea se va apasa un buton de la fiecare telecomanda iar sirena va confirma fiecare memorare. Ambele telecomenzi trebuie memorate in aceeasi procedura.
  2. Eu am avut aceleași simptome + frână de mână slabă. Cauza era desprinderea ferodoului de pe sabot. După înlocuirea acestora nu au mai fost probleme. Dacă te pricepi demontează tamburii sau mergi la mecanic.
  3. Sau îi pui un buton în interiorul mașinii și scapi de cheltuiala cu demontat + desfăcut cutie. Butonul îl poți pune pe consola de jos, pe lângă suportul de pahar.
  4. Salut Andrei. Matizul meu pierde antigel, câteva sute de ml la 1000 km, suspectez pompa de apă. Întrebare: pot completa cu orice marcă de antigel portocaliu sau trebuie aceeași marcă ca cel cu care mi-ai umplut instalația?
  5. Poate sa cada la o groapa sau un soc.
  6. Trebuie doua chestii: - rama metalica de la magazinele cu piese Daewoo si adaptor mufa Daewoo la ISO, http://www.vitacom.ro/Products/5068/ISO-DAEWOO/Plugs-into-factory-harnes.html
  7. Problema e ca bateriile nu rezista la ger, se descarca.
  8. Iti mai trebuie si un receptor, in rest e compatibila cu toate aparatele Blaupunkt care au optiunea de telecomanda.
  9. Pe fata eu am pus de 13 cm cu un inel facut din placaj.
  10. Pt spate MacAudio, si pt fata difuzoare de 10 cm
  11. DIn ce stiu eu, condesatorul se pune numai la amplificatoarele audio, unde consumul nu este constant (condesatorul acumuleaza energie pe care o livreaza in varfurile de consum ale amplificatorului). La faruri nu stiu daca va avea vre-un efect.
  12. Salut. Eu am pus doua module cu led-uri superflux de 12V, prinse intr-un surub de la fiecare din difuzoarele standard. Aceste module le-am alimentat din portbagaj, de la firele lampilor numarului (legte direct, fara intrerupator). Daca doriti revin cu poze. PS Am folosit niste module asemanatoare si la lampa interioara (4 module x 3 led-uri) fara nici un fel de modificare a lampii.
 

×
×
  • Create New...