Jump to content

overdose

Membru
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

About overdose

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/25/1962

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Bucharest
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Nubira CDX
  • An
    2006
  1. Vind Nubira 2/Bucuresti Masina inmatriculata pe persoana jurdica, necirculata, an de fabricatie 2006,stare perfecta de functionare, versiunea CDX, Radio/CD 6 boxe, 2 airbaguri, deschidere portbagaj/rezervor din interior, volan reglabil pe inaltime, scaunul soferului reglabil pe 3 dimensiuni, rezematoare lombara reglabila, jenti aliaj, 2 plafoniere, jenti aliaj, culoare argintie. Caroserie cu zgirieturi, necesita reparatie. Rulaj 28000 Km. Fara accidente, set cauciucuri de iarna noi. Pret: 3800 Euro
  2. Nubira 2 din 2006 La 20 000 Km: Schimbat bucse fata st-dr, bieleta antiruliu dr., litrometrul indica aiurea, consum 12,5l/km in oras, placutele de frina sint la jumatate.
  3. La 20 000 Km am facut revizia normala cu schimbat ulei si filtre, apoi a fost necesara schimbarea bucselor pe fata si a unei bielete antiruliu. Masina a circulat doar prin oras si fata de Matizul pe care l-am avut inainte, constat ca e mult mai slaba. La Matiz, in 40 000 Km n-am schimbat decit bateria si cauciucurile.
  4. Ce productie e, cit costa si unde se gaseste?
  5. Ciudat, politistii n-au recunoscut ca i-a injurat si ca i-a scuipat. Si-o fi bagat "Zeus" coada?
  6. Eu am problema cu Check Engine de cind am luat Nubira, de 2 ani. De atunci ma tot duc la Autonet pe Giulesti sa faca ceva. Motivul aprinderii becului ala a fost invariabil: "benzina sarata". Problema s-a remediat printr-o curatare a galeriei de admisie si resetare ECM, dar dupa citiva zeci de Km problema reapare invariabil. Ce ar trebui sa fac sa-i conving sa-mi schimbe sonda aia "lambda", ca masina va iesi din garantie si precis atunci vor gasi si defectul. Mersi.
  7. Taxa asta e o timpenie. Nimeni intreg la minte nu s-ar duce in vest sa-si cumpere o masina non-euro sau o alta vechitura. Ar cumpara ceva la 1-3 ani vechime. Si daca un E 3 e poluant, Daciile 1300 care inca mai circula cum sint? SI de ce am platit eu taxa asta la masina noua luata din magazin din RO, E 4? Producem noi cumva E 5 pe piata? La cite taxe am platit pina acum la masina, s-a facut vreodata ceva? Un drum mai bun, o semnalizare, o marcare, o dezapezire? Si atunci d ce ar trebui sa cred ca taxele astea se vor duce in ecologizare? S-a prezentat vreun proiect in sensul asta? N-am auzit. Mai bine puneau o taxa pe taiatul padurilor, ca a ramas Romania cheala. Mama lor de oligarhi!
  8. Cu 450 am facut si eu revizia la ei, cu consumabilele lor. Prima, cu consumabilele mele, a fost mai ieftina. Trebuie sa remarc ca sint amabili si serviabili. Acum 2 zile am fost iar pentru ca mi se aprinsese Check Engine. Au rezolvat-o foarte promt, cu toate ca aveau de lucru pina peste cap. Ceea ce m-a impresionat, fata de alte service-uri pe unde am fost, e ca baietii sint tineri si niciodata nu stau cu mina intinsa sau macar sa bata vreun apropo. Din punctul meu de vedere sint de nota 10.
  9. Despre service-ul asta stie cineva ceva, vreo recomandare? AUTO CENTER Str. Grigore Alexandrescu Nr.59 Telefon: 021/3128871 Fax: 021/3128873
  10. De acord. Si Hamsteru' e mai scurt ca MCV-ul.
  11. Azi ma jucam pe site-ul Dacia configurind un Logan La un pret apropiat de Nubira 2 la varianta lor de top, aparatorile de noroi sint... optionale. Tari rau astia de la Reno!
  12. overdose

    Matiz Euro 4

    Eu am Matiz din 2000 de nou. Nu scirtiie nimic la el, mai ales fetele de usi. In rest, e vorba doar de cum o intretii si nimic mai mult.
  13. overdose

    Promotii Chevrolet

    E o smechereala: vama a scazut la 10 %, asa ca... E de porc.
  14. A aparut Matiz Euro 4. Ceea ce ma mira e ca la noi nu se face comert; daca cumperi o masina de la ei si e 2005, dar nevinduta, o iei la acelasi pret cu una 2007. Si nici la capitolul promotii nu stau prea bine. In plus, de cind au ramas romanii sefi, calitatea a scazut. La Nubira mea nu mai are cuiul de remorcat care se infileta in bara, ci ocheti sub bara. In plus, am facut comparatie intre sudurile de la o N1 si a mea. La a mea sint mai nefinisate. Credeam ca acum vor baga oferte la greu sa scape de stocuri, dar... Cred ca in 2008 nu va mai cumpara nimeni o masina noua cu E 3.
 

×
×
  • Create New...