Jump to content

alexd

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About alexd

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 11/11/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1995
  • Nr. Inmatr.
    PH-02-WGE

Recent Profile Visitors

1036 profile views
  1. Vand Renault Clio Bicorp, 5 usi, fabricat in Franta. Caracteristici: - an fabricatie - august 2005 - numar kilometri - 61.300 km Reali - motor 1.5 de cei , 80 CP - culoare argintie Echipare EXTREME : - airbaguri frontale si laterale - ABS - climatizare automata cu reglare a temperaturii - computer de bord multifunctional - senzori de lumina si ploaie - volan si schimbator imbracate in piele - volan reglabil pe inaltime - servodirectie - oglinzi electrice - geamuri fata electrice - parbriz cu tenta - inchidere centralizata cu blocare automata a usilor la plecare - proiectoare ceata - torpedou cu racire - radio CD cu comenzi la volan - stergator luneta - 4+1 jante aliaj 15" - cauciucuri de vara Continental - 4 cauciucuri de iarna rulate doua ierni (~ 7.000 km) - etc. Unic propietar, demonstrabil cu acte. Masina este foarte bine intretinuta, impecabila din punct de vedere tehnic si estetic. Nu s-a fumat niciodata in masina, iar tapiteria originala este intacta intrucat s-au pus de la inceput huse. S-au folosit intotdeauna motorina, uleiuri, piese de cea mai buna calitate. Prezinta usoare zgarieturi pe bara din fata si pe bara din spate (colt dreapta). Nu are nici o urma de rugina sau alte defecte ale caroseriei. Nu a suferit niciodata vreun accident. Pret 8600 euro , negociabil Pentru alte intrebari va stau la dispozitie pe forum sau la numerele de contact. Masina se poate vedea in Bucuresti. Contact : 0723484746 / 0765528436 , Alex
  2. alexd

    Vand Daewoo Cielo

    Poze si pret nou 4000 Euro negociabil
  3. Cielo GLE , 75 CP, an fabricatie 1995 (luna decembrie), 78.300 km absolut reali (accept orice test de verificare) Dotari: - varianta de varf de echipare (geamuri electrice, A/C, oglinzi in culoarea caroseriei, etc) - alarma si inchidere centralizata - MP3-player SONY - culoare visinie Mentiuni: - distributie schimbata la 55.000 km - ITP pana in 2009 - cauciucuri de iarna - unic propietar. - masina a fost folosita numai in concedii si la drumuri lungi si mereu tinuta in garaj - sunt nefumator, si in masina nu s-a fumat niciodata asa ca nu exista urme de scrum sau miros de fum in tapiterie. Pret : 4200 Euro neg. Contact: 0723484746 sau 0765528436 - Alex Masina se poate vedea in Bucuresti sau in unele weekenduri in Prahova. O sa atasez in seara asta si poze cu masina.
  4. Am fost cu ea la service sus la Leu pe Iuliu Maniu si au dat ei comanda la distribuitorii lor. Am vrut sa cumpar de la magazinul Daewoo de langa service , dar la ora 9 dimineata era inchis, desi programul incepea de la 8 (cel putin asa era afisat). Mi l-au montat in 20 min , insa mecanismul a venit intr-o ora si jumatate de la depozit . Toata afacerea m-a costat 42 RON. Mecanismul de reglare, din cate am vazut pe factura a fost vreo 20 RON . Numai bine !
  5. Am rezolvat problema. Am schimbat doar mecanismul din interiorul oglinzii .
  6. Salutare !! Fratilor, am si io o problema referitoare la oglinda exterioara! Am observat astazi , la putin timp dupa ce am plecat de pe loc , ca oglinda retrovizoare exterioara de la sofer bate prost. Am incercat sa o reglez de la "maciulia" aia din interior si nu avea nici un efect. Oglinda statea intr-o parte si io reglam in gol. Se misca f putin in sus sau in jos atat. Nu am observat nimic neobisnuit la tzumburusul de unde se regleaza, gen sa mearga mai greu decat de obicei sau altceva . Concluzia pe care am tras-o : S-A STRICAT !!! . Un prieten mi-a spus ca se strica ceva in interior, gen se perforeaza nu stiu ce cauciuc sau plastic si de-asta nu mai merge reglajul. Ce vreau sa stiu de la cei care se pricep, este ce anume trebuie sa schimb ca sa o repar ? Vorbim de toata oglinda (cu tot cu carcasa ) , sau numai sistemul acela de reglare din interiorul ei ?? Mentionez , ca masina e din '95 si are oglinda rabatabila de culoarea caroseriei !! Multam ' ! PS . Si inca ceva, daca o sa cumpar o oglinda noua de la magazin , cu tot cu carcasa , va trebui sa o vopsesc in culoarea caroseriei ?? Sau se gasesc oglinzi pentru mai multe culori de masina ?
  7. Ce zici , te mai uiti de un stop dreapta de Cielo berlina ??
  8. Si totusi se poate face rost de un stop dreapta de Cielo , candva in viitorul apropiat ? Sunt dispus sa astept 2, 3 saptamani - o luna ! Merci !
  9. Salutare ! Anvelope GoodYear GT2 sau GT3 pentru dimensiunea 175/70/R13 ?? Si la ce pret ?
  10. Salut ! Ma intereseaza si pe mine un stop dreapta pentru un Cielo Gle , model normal, in 4 usi , nu break . Un pret ai ?
  11. Sunt de acord sa cumpar perechea de doua stopuri , numai daca sunt second hand si daca au un pret bun. Altfel ma intereseaza numai stopul dreapta spate. Multumesc !
  12. Trimite-mi si mie un PM sau posteaza aici daca se poate cat te-a costat afacerea cu montarea etrierilor de lanos (pretul lor + manopera ). A fost nevoie sa schimbi si discurile de frana ?? La ce service ai facut operatia?? Ma intereseaza foarte mult pentru ca si io am de gand cam acelasi lucru, pentru ca am ceva probleme cu sistemul de franare si trebuie sa iau masuri. Cat despre masinile tale, arata foarte bine amandoua (mai ales Opelul.. ucigas..). Sa le porti sanatos si fara incidente i Merci Si mai am o intrebare ...S-ar putea sa mi se para , dar foliile pe fata cat te-au costat si daca sunt autorizate ?
  13. Salutare! Ma tot uit de cateva zile la rubrica asta si am tot admirat diverse masini ale membrilor acestui forum! Astazi, m-am decis sa va prezint masina mea, de care sunt foarte multumit si mandru. O am din dec 95 si pt varsta ei are extrem de putini km .. in jur de 65.000 . Multe modificari n-a avut pentru ca initial a fost masina familiei si acum a ramas numai a mea (de vre-un an incoace ). In plus fata de dotarile cu care a venit am pus un Mp3 Sony si niste pedale ... Mari planuri pe viitor cu modificari aduse ei, nu prea am. Totusi, as merge pe niste jante pe 14' mai tarziu prin toamna. Cu aceasta ocazie, poate o sa ma recunoasca cineva cand o sa vin la intalniri de-ale membrilor, intalniri la care mi-am propus sa vin de o gramada de ori, insa de fiecare data m-am razgandit pt ca nu prea cunosc pe nimeni . In legatura cu calitatea pozelor, ... don't ask. Au fost facute cu telefonul si cam lasa de dorit
  14. Merci mult pentru pareri! Intr-adevar, mi s-a sugerat la al doilea service in care am fost, sa schimb pompa cu totul, pt ca s-ar putea ca ea sa fie de vina si nu doar gharniturile. Motivu pt care am schimbat doar garniturile a fost pt ca in loc sa dau 3.5 mil pe pompa am dat doar 240.000 pe garnituri , si pt ca lichidul de frana nu il schimbasem niciodata de cand am luat masina, si am inteles ca trebuia schimbat la 20-30 de mii de km(parca), si de aceea s-ar fi uzat prea tare garniturile si nu au mai tzinut. De-asta am crezut ca scap ieftin. Si cu pedala, o sa ma uit sa vad dak e de la arculetzu ala de care ati zis, sau dak e vorba ca nu se face presiune in pompa si ca scapa pe undeva. O sa ma duc la un service cu el cand oi face rost de bani pt pompa noua. 10x again.
 

×
×
  • Create New...