Jump to content

rue

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About rue

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/12/1976

Contact Methods

  • Website URL
    http://cazanesti.tripod.com/index.html

Profile Information

  • Location
    Riyadh
  • Interests
    auto
  • Din
    Timisoara - Riyadh
  • Auto
    Dacia
  • Model
    Logan
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    TM-xx-RUE

Recent Profile Visitors

910 profile views
  1. am bagat o sarma in acel orificiu si cautand pozitia sa scot contactul am ajuns cam in zona in care se pune contactul (aprinde bordul) de unde nu am mai putut reveni. Am scos borna si apoi am reusit sa scot contactul in acea pozitie dar acum din cauza acelui bumb/tija sta e mai greu de revenit in conditiile in care am o cheie care merge doar gadilata in contact. intrebare: este suficient sa pun acea tija in pozitia intermediara si sa lucrez cu cheia pana revine sau mai e si altceva de facut?
  2. Cred ca am scos 4 suruburi si nu 3. Mai e cred si contactul dar ala e vizibilca trebuie scos capacul de pe el.
  3. NU mai am cheia veche... am doar o copie oarba facuta dupa butuc. Pot comanda o cheie noua cu chip (90 lei) care sa fie scrisa in calculatorul masinii (80 lei) si pe urma facuta la dinti de mester (70 lei) sau butuc cu chei cu chip si iale noi la 320 lei + 80 lei scris in calculator) sau butuc vechi cu chei si calculatorul masinii vechi 400 lei Alte propuneri?
  4. Ce am reusit pana acum sa duc iala din dreapta la un lacatus care mi a facut o cheie. Din pacate abia am reusit cu ea sa deblochez volanul (sa mearga in butuc). Acum incercand la disperare am vb cu un fost mecanic Daewoo care mi a zis ca doar la Cielo merge dezactivat imo. La Matiz (2005+) si Nubira nu se poate. Daca voi cumpara contact merge sa cumpar si calculatorul ca sa nu mai fie nevoie de rescrierea cheilor in el? Am vazut inelul care citeste cheia duce 2 fire intr o cutiuta prinsa in aaxa volanului sub ea care e pe un ghidaj usor de scos. Acela e calculatorul respectiv? Mai e nevoie sa se intervina cu interfata sa scrie cheile in memorie? Alte solutii?
  5. Salutare! De cateva zile nu mai gasesc cheia la Matiz euro 3 (inmatriculat in martie 2005) cu chip. Era unica pe care o aveam. Azi am dus la mester butucul usii din dreapta sa mi faca o cheie oarba. Intrebari: - se poate sa deazctivez imobilizatorul? Unde si ce e necesar, cat costa? - ce alte solutii facile as mai avea la dispozitie cat mai convenabil sa remediez problema? Locatie: in garaj, langa Timisoara (11 km de centru) si este cu usile descuiate. Multumesc!
  6. Deci nicio veste! Si eu caut in TM acelasi obiect si am gasit intr un garaj nepornit de 2-3 ani un ticozaur cu cam multi km 97 000. Am incercat sa i dau curent de pe alta masina dar cred ca e caz penal.. fura curentul.. rar are contact, o singura data am dat motorul peste cap, nu se aprind lumini. Clar ca nu sunt ca masinile vechi stil dacia 1310 care si dupa 3 ani am pus baterie si benzina si am facut 220 km. L-am abandonat si caut in continuare tico/matiz la pret minim ca sa o am a doua masina. Pacat de timbrul de mediu ca arunca la gunoi multe masini bune iar multi cer nesperat de mult pe ele din cauza programului rabla unde nu ajungi oricum.
  7. am testat putin un tico pe care planuiesc sa-l iau pt sotie. masina e un SX din 97 cu 87400 km la bord, e la al doilea propietar. astept sa mi trimita cartea de service pe mail. AC ul a fost incarcat in vara dar cica dupa un timp iar pauza. nu ma bazez pe AC ul ala pt un tico ce va merge doar in oras. cica ea a cumarat o de la propietareasa. ramane de vazut daca imi poate confirma daewoo si ceva din istoricul masinii. ea zice a a lovit cu fata o bordura fara sa atinga cu rotile sau sa afecteze compartimentul motor. pe plafon se vede lacul vopselei cam sarit. 13 ani. in schimb a schimbat farurile, capota, bara fata si a vopsit si aripile. am dat o tura cu ea. ceva emotii dupa ce nu am mai condus tico din 2004. - ambreajul are pedala foarte jos. ce sa zic... 4 degete cursa! schimba treptele dar nu e semn de ceva problema ajustata prin reglaje si coborat pedala? - motorul nu a scos fum desi nu e pornita decat periodic avand alta masina deja. SFATURI? merita 1000 euro?
  8. Are computer de bord care asa spune... cred ca e motorl de 3000 , nu cred ca e mult prea mare. Pe sasiu nu scrie decat masele si identificarea si anul fabricatiei cu litere normale iar pe capacele de la motor nimic sa ma lamureasca. Pe hartiile de inchiriere scrie LUMINA iar documentele masinii sunt in araba.
  9. No ciau! Aseara la inchirieri in Riyadh desi aveam rezervata verbal masina tipului pe care il inlocuiam cei de la Hertz au dat mazda 3 promisa altora chiar cand soseam la biroul lor. Faza era ca masina o avusesem inainte exact pe aceiasi aproape 2 luni. Ca sa ma imbuneze pana gasesc alta mazda 3 mi-au dat la acelasi pret un Chevy Lumina fabricat august 2005 cu 52 k la bord. Banuiesc ca e motorul in V de 3 litrii si ceva... automata, full electric dar fara piele si fara ABS... la mers de 90-110 lejer papa intre 8si 10%. Prin oras normal vad ca duce intre 11,7 si 14 %. Are un kick down demential si nici nu am folosit butonul turbo. Inca nu am poze. De benzina aici pot spune ca e 0.16 usd (cam 4500 lei vechi aia de 95 si 3500 cea de 90) si motorina 0,67 usd.
  10. rue

    Am Gasit Un Tico

    Salut TICO, alb, fabricatie 1999, cumparat in ian.2000 nou, fara AC, doar radio-ceas. Unic propietar. Incidente aripa fata dreapta atinsa si reparata si usa soferului la fel. 78 000 km, distributia schimbata. Reviziile cred ca dupa garantie le a facut mai dupa ureche si de curand i -a schimbat cureaua de distributie. Cauciucuri pe fata aproape noi. Pe spate originale. Masina fara euro. Problema este ca se aude acea bataie TICO/MATIZ destul de pronuntata la motor. Nu scoate fum albastru, uleiul este la maxim (sper ca alea mici nu erau bule in ulei pe joja). Vrea 2000 euro si nu prea vrea sa lase nimic. Eu i -am propus 1700 euro dar.. niet. Mai e cineva care imi provoaca masina mamei lui dacie gri metal din 2001 sau 2002 , ~ 40 000km pe la 2000-2300 euro. Ce sfaturi imi dati? multumesc.
  11. rue

    Centrale De Apartament

    Merci sorin pt ideea cu cei de langa viitorul kaufland. O sa i intreb. Soacra sta in caras si casa are la parter (singurul incalzit) cam 80 mp. Are si termostat electronic dar nu-l foloseste cred. Sper sa gasesc si pe cineva cu acelasi model de centrala.
  12. rue

    Centrale De Apartament

    Soacra mea si a luat Beretta Ciao de 34 kw la casa in regiune mai racoroasa. Casa are 3 dormitoare, bucatarie si baie cu dimensiuni ok si o camera de zi cu usa direct afara (aici pierde multa caldura). Faza e ca iarna trecuta se plangea ca-i consuma enorm. Platea cam 7 mil pe luna gazul si nici nu facea sauna. Doar pierderile sunt vinovate de consum ridicat sau faptul ca e o centrala mai mare aduce consumul acesta la normal? Anul acesta a pus geam termopan cu pvc. Inca nu avem o situatie a consumului. Mansarda e doar inchisa aparent si placa de la tavanul parterului mai pierde din caldura prin racirea aerului. Mai are cineva asa centrala?
  13. rue

    Fotbal

    argentina. sunt decisi anul acesta ca sunt 20 de ani din 86 si maradona e acolo!
  14. Scuze la moderatori dar sunt prea duri cu mine. Este primul forum unde se leaga de modul acesta de scriere. pai tu esti fericit cu 2000, eu caut unul bun sub 2500 dar in TM nu sunt asa de populare sau nu le vand usor. In piata nu are rost. La ziar abia cand ajung in tara, dupa 12 ale lunii.
  15. domne', sa ti traiasca! eu sunt disperat ca banatenii au dat iama la daewoo numa la matiz, la tico nu s-au aruncta. sau nu intra sa le puna pe net. ma uit pe anunturi si nimic din zona TM. numai Bucuresti... si nu ai spus cat ai dat pe el... mui importante! Foloseste majuscula la inceput de fraza/propozitie!
 

×
×
  • Create New...